Nekem is szimpi a srác, és a Bappe-Haaland érvelést is helyesnek gondolom.Realista24 írta:Ráadásul az X-faktort is megnyertesebydani írta: Én se feltétlen kezdőnek képzelem a jövőben de ilyen jolly joker cserének szerintem elképesztően jó és hatékony lehet. Rotálni úgyis kell majd, a meló se büdös neki és ahogy eddig tűnik elég alázatos személyiség. Én kifejezetten kedvelem, szimpatikus kölyök.![]()
Azért gondolom Pad, hogy nem lesz ő több, mint amit sebydani ír, mert vagy jön Mbappé vagy Haaland, vagy mindkettő...és ez így fog tovább menni, a kezdőben mindig lesz előtte jobb játékos.
Viszont idén? Bélánk off novemberig, LV-t tudjuk, Hazard meg (szerintem) édeskevés volt eddig akárhol is játszott, Fede-t meg kár elparazolni jobbra, ha van egy ilyen kicsiRodry (pont amiket sebydani írt, melózik, alázatos, de szerencsére nem is ügyetlen).
Igen, nem egy primeBale, nem Bappe (aki még itt sincs), de amíg többet tesz le az asztalra mint Haz., és kb. annyit mint Bale (mert rosszul ő sem kezdett aug-ban, mondjuk nagy csilli-villi nem volt, de akkoris), addig szerintem játszhat.
Nem akarom túlmagyarázni, meg lépten-nyomom a belgát fikázni (mert am. csípem, csak keveslem amit látok tőle), de több előnyt látok abban, ha ő játszik, mint ha más.
Nehéz objektívnek lenni 6-1 után egyébként, mert nyilván szakadék van a két csapat között, tehát Ase 3 gólját is a helyén kell kezelni, de Rodry mellett sem lehet elmenni szó nélkül..