Ez ilyen tipikus válogatott szünet utáni, az ellenfélnek minden összejön, de valahogy behúztuk végül meccs volt..
Igazából a Celta nem véletlen van ott a végén, de tök jellemző volt pl, hogy a vak kapusuk egyébként néha a szemünket védte ki, csak azért a minőség kijött szerencsére..
Érdekes volt, ahogy Carlo felküldte a csapatot, inkább volt ez 4231:
Modric-Case
Fede-Haz-Vini
B9
Haz. ilyen szabadon mozgó szerepet kapott: hol Vini, hol Fede, hol Benz sarkán álldogált, ezt a lehetőséget gyorsan el is kell felejteni. Ha a dagi is játszik, igenis fusson ő is, mint a gép, totál nem volt stabilitás a középpályán, hogy Fede a szélen volt kitolva, mint anno ZZ alatt, csak akkor volt a CMK, most meg csak Case és Modric, ráadásul a horvát nyilván szervezett volna, 1 Case volt a középpálya -> akkor mentek át rajtunk, amikor nem akartak, láttuk..
Nacho vmi elképesztő gyors.. MG se lassú, figyeltem, de volt 1 jelenet, amikor Nacho hátrányból indult és majdnem utolérte mire visszaért. Vagy a második góljuk után volt, vagy amikor Nacho kitolta ballal szögire asszem.. Mondjuk továbbra sem érzem betonnak a Nacho+Eder párost, de most iszonyú szarban volt hagyva a védelem a kvázi feladott/nem létező középpálya miatt.
Case, Modric, Fede -> amúgy jó meccsük volt, iszonyú sokat melóztak, a 4. gól után le is kellett volna hozni mindhármat, a cserékkel nagyon nem értettem egyet. Az ott eldőlt, még volt 20 perc, azt lehet leülhették volna, mert az inter után jön a valencia. Persze ha Modric szerdán nem játszik, OK, heti 90 percet kibír..
Ugyanúgy Benzit is le kellett volna hozni, 80-82. perc körül kapott is vmi hülye rúgást, húzta kicsit a lábát utána (kaphatta volna Mariano helyette nyugodtan)..
Viszont a nuevoVinijuni eddig megvesz kilóra

, másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy felszabadult, h nem ZZ van a padon, vagy nemtudom.. Nem hiszem, hogy most értek be a külön foglalkozások, stb...
Szerintem frusztrálta, hogy az edző még mindig jobb focista.. Nem értem, de nem is érdekel, maradjon így, mert iszonyú plusz jelenleg -> visszaér, támad, mindent csinál.. Bravó..
Benz meg ->

5 gól, 4 gólpassz.. Tűzben van nagyon.. Nálam ő volt a MOM.
Ja, szóval behúztuk, de a védekezés botrány volt, ennyit tesz, ha Fede máshol van..
Cama ügyesen szállt be, nem hinném, hogy az inter ellen kezdeni fog, erős is lenne, de rossz nem volt.. Viszont Blanco és ő is jó lenne ha be tudnának minél többször szállni, egyrészt hogy szerezzenek perceket (bár Cama azért már rutinosnak mondható), másrészt az azt is jelenti, hogy a meccsek eldőltek
Az 5 gól az eléggé wow, de vannak hibák és megoldandó feladatok (Haz.-ból többet kihozni és Modric kímélése)..