A kezdő: Friedel - Walker, Kaboul, Vertonghen, Naughton - Paulinho, Dembélé - Lamela, Eriksen, Sigurdsson - Defoe.
COYS!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 30., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 30., szerda 15:55
Jó hangulat van, de nem a szurkolók miatt maga a feeling az egésznek nagyon jó, de olyan az egész mint egy színház! A meccsek előtt, hangulat van, de szintén nem a szurkolók miatt, meg engem zavar a sok japó turista!HA már angol meccs akkor egy West Ham-Milwall ahol van hangulat!Én (is) több stadionban voltam már külföldön, de többek között az angol még hiányzik a kollekcióból. A Tv-n keresztül úgy jön le hogy jó sok stadionban jó hangulatú meccseket játszanak. Például Liverpoolban, Chelsea meccseken is nagyokat dalolásznak a nézők és maga a meccsek előtti hangolásról is sokat olvastam/hallottam, hogy milyen jó. Mindenesetre ezt egyszer át kell élni (élnem)!![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 30., szerda 15:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 30., szerda 15:10
Jaj csak adná a jóisten...Ramires-Khedira csere! :mrgreen: :Đ José
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 30., szerda 15:09
Angol sajtó = háp-háp. Elképzelhetetlennek tartom, hogy Ramires a télen vagy akár a nyáron távozzon a klubtól. EGyik alapember és meghatározó játékos, kétlem, hogy elengednék. Khedira viszont Angliában talán hasznosabb lenne mint Spanyolországban.madridronie írta:Pont ma jelent meg az angol sajtóban egy Ramires-Khedira csere! José a jelek szerint újra összehozná a Xabi-Khedira duót immár a Chelsea csapatánál.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 30., szerda 14:51
Pont ma jelent meg az angol sajtóban egy Ramires-Khedira csere!Ramires beállítása jó húzás volt. Elképesztő a srác. Anno egy vékonyka kisgyerek megjelent Londonban, elnyomták, fellökték, arrébb tették, de felnőtt a feladathoz, de jó lenne őt Khedira helyén látni! de sajnos ez csak egy álom.
HozzászólásSzerző: sucre » 2013. október 30., szerda 12:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 30., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 30., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 30., szerda 9:53
mondjuk ha mindenki egészséges lenne akkor máris jobb lenne a cseresoruk is, hiszen Poldi és Ox páros kapásból kezdő lehetett volna, illetve tudtommal Walcott is sérült. De továbbra is a védelmük a gagyi. ahogy évek óta ott hibáznak elég sokat.Matt009 írta:Pont ezért írtam anno, hogy rövid az Arsenal padja.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 30., szerda 8:43
Pont ezért írtam anno, hogy rövid az Arsenal padja. Bár egy fronttal kevesebb harc... Ha valamilyen csoda folytán kizúgnak a BL-ből még a végén bajnokok lesznek.Hmm valljuk be a Chelsea egy kicsit erősebb második vonalat tudott a pályára küldeni
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 30., szerda 8:15
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 29., kedd 23:45
akkor mért nem 134-43-23-et írtál ?Anis írta:számolj! +1 a mai győzelem.csabi* írta:ez 199
(Eddigi mérlege = 200.meccse előtt)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 29., kedd 23:41
+1 a mai győzelem.csabi* írta:ez 199
Én (is) több stadionban voltam már külföldön, de többek között az angol még hiányzik a kollekcióból. A Tv-n keresztül úgy jön le hogy jó sok stadionban jó hangulatú meccseket játszanak. Például Liverpoolban, Chelsea meccseken is nagyokat dalolásznak a nézők és maga a meccsek előtti hangolásról is sokat olvastam/hallottam, hogy milyen jó. Mindenesetre ezt egyszer át kell élni (élnem)!BBarni írta:Remélem nem a szurkolásra gondolsz, mert az Angliában nevetséges! Én voltam több Arsenal meccsen és más angol meccseken is, van egy jó hangulata a meccseknek, de amit a nézők leművelnek...
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 29., kedd 23:17
ez 199Anis írta:Mourinho megnyerte a 200. meccsét a londoni kékek kispadján. Eddigi mérlege: 133-43-23.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. október 29., kedd 23:03
Köv célom egy angol meccsre eljutni. ezt a hangulatot élőben a helyszínen is át kell élni!![]()
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 29., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 29., kedd 21:58
Na de kérem, a sértegetésnek is van egy határa.morientes írta:Annyira nem rossz...kicsit mintha a tottenham játszana a fulham-al...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 29., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 29., kedd 21:18
Parádés meccs lehet olyan emberekkel a pályán, mint Bendtner, Mikel, Bertrand és Fabianski.morientes írta:Vezet a chelsea...megint egy hihetetlen védelmi hiba...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem