Erről valaki véleményt tudna nekem írni?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 15., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2021. szeptember 15., szerda 11:16
Csatlakozom Steve-hez abban az aspektusban, hogy erdemes Pro-ban gondolkozni, a simak sokkal gyengebbek tobb szempontbol (anyaghasznalat, kamera, teljesitmeny). Ha nem gond a penz, akkor a simakat elfelejtenem barmelyik szeriabol.Steve írta:Szerintem az 11pro is egy nagyon-nagyon eltalát mobil, hosszú ideje nem voltam teljesen elégedett de ez a mobil nagyon jó lett. A 12 széria pedig akkor érheti meg ha ez a forma jobban bejön fogásra és ha vársz egy kicsit akkor hamarosan esni fognak az áraik, mivel ugye megint jött egy újabb széria.Caraway írta: Kovetkezo honapban en is beneveznek egy uj iphonera, a 4 eves 7-esemet akarom lecserelni. Amiket neztem lehetosegnek, az az iphone 11, 11 pro es a 12. Valamelyikkel esetleg valakinek van tapasztalata? Steve?![]()
Nyilvan tudom, hogy mindegyik nagyon jo telo, de esetleg hogy ar ertek aranyba melyik erne meg legjobban.
Ha tudsz nagyon olcsón beszerezni 11pro-t akkor az, ha nem hatalmas a különbség akkor a 12-t érdemesebb. Fogdosd meg mindkettőt előtte.
Szerintem a közelmúltbeli korábbiakhoz képest ezek a telefonok elég jól sikerültek.
Csak személyes, használói véleményt írok. Minden más adattal, teszttel ugye tele az internet.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. szeptember 15., szerda 10:59
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. szeptember 15., szerda 9:54
Teljesen érthető és személy függő. Kinek mire van "igénye". Akár egy kocsi esetében is lehet valaki 5évnél idősebb autót nem tartana valaki meg 20éves koráig hajtja.TheBull6 írta: Nem akarom én nézegetni persze senki pénztárcáját, de én biztos nem adnék ki ennyi pénzeket telefonra.
Tökéletesen elvagyok a (tavaly) 65 ezres Xiaomi-val. Aztán van mellette egy a cégtől kapott 12pro, de amire én használom a telefont, egyáltalán nem érzem, hogy bármivel is többet adna. De persze aki a telefonon éli az életét, annak biztos megéri.
Képeket meg olyanokat csinál a Xiaomim hogy összesz*rom magam. Szóval ott főleg nem érzem azt hogy alázna az 5ször annyiba kerülő telefon.
De persze azért irigy vagyok rátok.![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. szeptember 15., szerda 9:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. szeptember 15., szerda 9:03
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 15., szerda 8:19
Haha jelen.Caraway írta: Kovetkezo honapban en is beneveznek egy uj iphonera, a 4 eves 7-esemet akarom lecserelni. Amiket neztem lehetosegnek, az az iphone 11, 11 pro es a 12. Valamelyikkel esetleg valakinek van tapasztalata? Steve?![]()
Nyilvan tudom, hogy mindegyik nagyon jo telo, de esetleg hogy ar ertek aranyba melyik erne meg legjobban.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. szeptember 15., szerda 7:33
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 15., szerda 0:27
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 14., kedd 23:56
Ez az állandó szenvedés a kamerákkal… minek? Az emberek 99%-a a kutyáját fotózza meg magát instára, amit ugye leront az app. Ki használja ki a ProRawt meg a ProRest?Dupla D írta:Rendesen megdolgoztatják a marketinget, mert ezen a mai eventen kiderült, hogy kvázi semmit nem sikerült most szeptemberre összerakni. Nemcsak iphone-t, hanem minden mást tekintve. Hát mi volt ez az Apple Watch bemutatás. Megmondták az előadóknak, hogy legalább végig mosolyogjanak, mert semmit nem fognak tudni mondani.flori írta: Ez a mostani iphone13 tényleg kimeríti a pofátlanság fogalmát.Ennyire semmit szerintem még nem is dobtak piacra.
Egyedül az ipad mini kapott végre egy nagyobb ráncfelvarrást, de azt is csak szintbe hozták.
Sajnálom azt, aki az idei termékekre várt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 14., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 14., kedd 23:13
Rendesen megdolgoztatják a marketinget, mert ezen a mai eventen kiderült, hogy kvázi semmit nem sikerült most szeptemberre összerakni. Nemcsak iphone-t, hanem minden mást tekintve. Hát mi volt ez az Apple Watch bemutatás. Megmondták az előadóknak, hogy legalább végig mosolyogjanak, mert semmit nem fognak tudni mondani.flori írta: Ez a mostani iphone13 tényleg kimeríti a pofátlanság fogalmát.Ennyire semmit szerintem még nem is dobtak piacra.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 14., kedd 21:41
Menet közben én is ilyet vettem. Watch GT 2.Kercsó írta: 1 évig használtam Huawei GT 2. ár-érték arányban verhetetlen!
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. szeptember 14., kedd 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 14., kedd 20:49
Steve-nek jó leszflori írta: Ez a mostani iphone13 tényleg kimeríti a pofátlanság fogalmát.Ennyire semmit szerintem még nem is dobtak piacra.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 14., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 14., kedd 18:48
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. szeptember 14., kedd 18:30
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. szeptember 14., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 14., kedd 7:04
Azert ha meglesz a telefon, en a telefonszamokat csak atmasolnam sim kartyarol vagy a telefon memoriajabol google fiokba.lordgabi írta: Rengeteg személyes dolog van rajta, fontos adatok, 110 GB fájl, telefonszámok, szóval érthető.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem