Mi történt a licsével majd lerabolják Salzburgot es megint minden oké mindenki lerabol valakitRealista24 írta: Elég megnezni mi történt a Lipcsevel.

HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. szeptember 15., szerda 15:53
Mi történt a licsével majd lerabolják Salzburgot es megint minden oké mindenki lerabol valakitRealista24 írta: Elég megnezni mi történt a Lipcsevel.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 15., szerda 15:08
Asszem ez tegnapról nem lett kibeszélve..Realista24 írta: This year, UEFA will distribute a total of €600m in prize money, including coefficient-based shares with Real Madrid earning €51.4m before the Champions League even starts. @diarioas
Na, a 3 milliárd 20%at csak szetosztjak
A foci mindenkié. A pénz az UEFAe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 15., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 15., szerda 13:45
Mi van? Valencia, Sevilla nem volt komolyan bajnokesélyes csapat az utóbbi 15 évben. Itt arról beszélek, hogy a nagyobb csapat megveszi a rá veszélyes kisebb csapat legjobb játékosait, elviszi az edzőjét. A játékosok fele ráadásul nem is közvetlenül igazolt át. Akik az Atléticoba mentek, azok egy papíron erősebb csapatból mentek át egy gyengébbe, azért mert nem kellettek a klubjuknak.oroszisti írta:Alves, Alba, diego lopez, albiol(igaz o visszajott), villa, suarez, hermoso, llorente, morata, kozvetve courtois. Van itt is boven az elcsapatok kozott mozgas.Dupla D írta: Illgner, én tökéletesen megértem a Bayern szempontjából, hogy miért csinálják ezt. Ha van erre lehetőségük, akkor ki az aki nem tenné meg ugyanezt? Itt azzal van a gond, hogy nincs senki egy szinten velük, és ha valaki kicsit közeledik, akkor megpróbálják elvenni az élét a próbálkozásnak. Ez rendszeresen össze is jön, mert mindenki egy polccal lejjebb van, mint ők a Bundásban. Mikor fogsz olyat látni egy spanyol vagy olasz ligában, hogy a bajnok egy másik bajnoki esélyestől igazolja le a csapat legjobbját úgy, hogy nem a csapata akar lemondani a játékosról? Ilyet nagyon ritkán látsz. Talán Griezman jut eszembe, amikor a Barca leigazolta.
Bayern kihasználja azt, hogy ők Németország - mindenki által elismerten - legpatinásabb klubja. Hibáztatni nem hibáztatom őket ezért, de nem tetszik.
Azt már meg se említem, hogy a Bayern utánpótlása közel sem kiemelkedő Németországban. Elég kevés mostanában az olyan játékos, akik egészen kiskoruktól kezdve a Bayern akadémián edzőttek és úgy futottak be a nagycsapatban. Itt például bőven lehetne fejleszteniük. De a játékos-megfigyelő rendszerük kiváló.
Az a nemet valogatottas dolog is reszben igaz, de ott van kroos, havertz, werner, sane evekig, gundogan... kicsit eroltetett a dolog.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. szeptember 15., szerda 13:40
A 2000-es évek elején, az akkori BL döntős Leverkusen és bajnokságban legfőbb riválisuktól vitték el pár éven belül Robert Kovac-ot, Zé Robertot, Lúciot, meg Ballack-ot. Később a BL döntős és legfőbb rivális Dortmundot, (aki végre elverte őket a bajnokságban) kapták szét néhány év alatt, ahonnan Götze, Lewa, Hummelst vitték (meg ugye Kloppot is akarták). Most meg az állandó BL résztvevő Lipcse kapitányát, legjobb játékosát és a világ egyik legtehetségesebb edzőjét vitték el. Meg ugye nem volt rivális, de az is szép volt, hogy a Hoffenheim beért a semmiből a 4. helyre, aztán elvittek tőlük 3 játékost gyorsan.Mennyiben nem támasztja alá az érvelésemet? Azt állítom, hogy nem igaz, hogy csak a közvetlen vetélytársaktól igazolnak, és ezt tökéletesen alátámasztottam. De hosszabb időszakra visszanézve is jól látszik, hogy igazolnak mindenkitől, akinél találnak minőségi játékost.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 15., szerda 12:19
Na ne már, simán nyerünkpetiamadridista írta: Jó az Inter.
A távozóoat jól pótolták, hosszú idő után közönség előtt játszanak BL meccset, jól kezdték a szezont, otthon lesznek. Szerintem kikapunk. Vagy max x.
Nem a világ vége, erős csapat az Inter, nem.várok sokat ma.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 15., szerda 11:52
Köszönöm. Megtettem minden érte.ziro4vr írta:Igazi szokásos macsós peti hsz lett.petiamadridista írta: Jó az Inter.
A távozóoat jól pótolták, hosszú idő után közönség előtt játszanak BL meccset, jól kezdték a szezont, otthon lesznek. Szerintem kikapunk. Vagy max x.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2021. szeptember 15., szerda 11:49
Alves, Alba, diego lopez, albiol(igaz o visszajott), villa, suarez, hermoso, llorente, morata, kozvetve courtois. Van itt is boven az elcsapatok kozott mozgas.Dupla D írta: Illgner, én tökéletesen megértem a Bayern szempontjából, hogy miért csinálják ezt. Ha van erre lehetőségük, akkor ki az aki nem tenné meg ugyanezt? Itt azzal van a gond, hogy nincs senki egy szinten velük, és ha valaki kicsit közeledik, akkor megpróbálják elvenni az élét a próbálkozásnak. Ez rendszeresen össze is jön, mert mindenki egy polccal lejjebb van, mint ők a Bundásban. Mikor fogsz olyat látni egy spanyol vagy olasz ligában, hogy a bajnok egy másik bajnoki esélyestől igazolja le a csapat legjobbját úgy, hogy nem a csapata akar lemondani a játékosról? Ilyet nagyon ritkán látsz. Talán Griezman jut eszembe, amikor a Barca leigazolta.
Bayern kihasználja azt, hogy ők Németország - mindenki által elismerten - legpatinásabb klubja. Hibáztatni nem hibáztatom őket ezért, de nem tetszik.
Azt már meg se említem, hogy a Bayern utánpótlása közel sem kiemelkedő Németországban. Elég kevés mostanában az olyan játékos, akik egészen kiskoruktól kezdve a Bayern akadémián edzőttek és úgy futottak be a nagycsapatban. Itt például bőven lehetne fejleszteniük. De a játékos-megfigyelő rendszerük kiváló.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 15., szerda 11:42
Igazi szokásos macsós peti hsz lett.petiamadridista írta: Jó az Inter.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 15., szerda 11:39
HozzászólásSzerző: mexes » 2021. szeptember 15., szerda 11:07
Hát Hakimi lehozta nekünk a meccset tavalyel magico írta: Milyen idén ez az Inter? a Dumfries-Calhanoglu-Dzeko vonal nem hangzik olyan erősen, mint a Hakimi-Eriksen-Lukaku, plusz Conte is távozott.Bár jobban örülnék, ha Mendy izmozna Dumfriessal a szélen
![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. szeptember 15., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. szeptember 15., szerda 8:35
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 15., szerda 8:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 15., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. szeptember 15., szerda 8:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 15., szerda 8:08
illgner írta:Mennyiben nem támasztja alá az érvelésemet? Azt állítom, hogy nem igaz, hogy csak a közvetlen vetélytársaktól igazolnak, és ezt tökéletesen alátámasztottam. De hosszabb időszakra visszanézve is jól látszik, hogy igazolnak mindenkitől, akinél találnak minőségi játékost.poronty írta:
Mondjuk ez az 5 év nem az érvelésed mellett szól, ha meg unalmadban visszanézel még 10-15 évet, akkor meg pláne nem.
De ha már szóba került a korábbi 10-15 év, akkor tessék:
2007: Klose (Bréma), Jansen (Gladbach, kieső csapat), Altintop (Schalke)
2008: Borowski (Bréma)
2009: Gomez (Stuttgart), Baumjohann (Gladbach)
2010: Gustavo (Hoffenheim)
2011: Neuer (Schalke)
2012: Mandzukic (Wolfsburg), Pizarro (Bréma), Dante (Gladbach), Starke (Hoffenheim)
2013: Götze (Dortmund), Kirchhoff (Mainz)
2014: Lewa (Dortmund), Rode (Frankfurt)
2015: Kimmich (Stuttgart), Ulreich (Stuttgart)
2016: Hummels (Dortmund)
Ez tíz év, ebben a tíz évben igazán nagy hal Klose, Gomez, Neuer, Götze, Lewa és Hummels voltak.
Ha már a Dortmund szóba került, eladták Gündogant a Citynek, Aubát az Arsenalnak , Mkhitaryant a MU-nak, Pulisicet a Chelsea-nek, most így hirtelen ezek jutnak eszembe. Ez lesz Haalanddal, Bellinghammel, Reynaval is, mert a topjátékosaikat akkor sem tudják megtartani, ha nem a Bayern viszi el őket. Tehát az csak mesebeszéd, hogy azért nem versenyképesek, mert a Bayern lerabolja őket. Nem, ha nem a Bayern viszi el a legjobbjaikat, akkor mennek a PL-be, és ott vannak, ahol a part szakad.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. szeptember 15., szerda 8:02
Mennyiben nem támasztja alá az érvelésemet? Azt állítom, hogy nem igaz, hogy csak a közvetlen vetélytársaktól igazolnak, és ezt tökéletesen alátámasztottam. De hosszabb időszakra visszanézve is jól látszik, hogy igazolnak mindenkitől, akinél találnak minőségi játékost.poronty írta:Mondjuk ez az 5 év nem az érvelésed mellett szól, ha meg unalmadban visszanézel még 10-15 évet, akkor meg pláne nem.Amúgy most utánanéztem, hogy kiket igazoltak a Bundesligából az elmúlt 5 évben
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. szeptember 15., szerda 7:31
A Dortmund mindenáron meg akarta tartani Lewát, de ő nem volt hajlandó hosszabbítani, lejárt a szerződése. Erről a Dortmund mennyiben tehet, mit kellett volna tenniük, hogy megtartsák, pisztolyt fogni a fejéhez? Götzének volt egy 37 milliós kivásárlási ára, a Bayern fizetett, semmit sem tudtak ellene tenni. Hummels Bayern-nevelés, ő meg gondolom szeretett volna egy BL-t nyerni, azért igazolt haza, de az nem jött be neki, igaz, miután visszatért Dortmundba, a következő évben már pont nyerhetett volna a Bayernnel. A Dortmund hivatalosan is kijelentette, hogy nem hajlandó a jövőben a Bayernnek játékost eladni.petiamadridista írta:
A Bayern elmúlt 7 evének és jelenleg is a legnagyobb sztárja Lewandowski. Ő Dortmundból jött. Meg anno Hummels, és Götze.
Itt írod hogy Goretzka - Schalke. Az olyan mintha a Madrid mondjuk a Valenciából igazolna. Mikor tudtunk ilyen erős spanyol csapattól elhozni bárkit is ??? Inkább eladták másnak, vagy brutál pénzt kértek.
Leírod a a Gnabrys esetet. Hogy a BM spóroljon így elhozatták a Brémával. Oké biztos pénzügyileg megérte a Brémának, de ilyen csicskaságot egy olasz , angol vagy spanyol csapat mikor csinálna?? Pláne hogy a Bréma még bajnokcsapat volt a kétezres évek közepén, egyáltalán nem egy sohasem volt noname szar klub.
Múlt héten beszéltem egy kint élő némettel, neki nagy büszkeség volt, hogy a kedvenc csapata a Stuttgart anno milyen sok jó játékost adott a Münchennek.. bazze nem is értettem.
Hosszútávon ezek a klubok nem akarnak versenyezni a bajorokkal. Ez a 70es évek óta így van. A Bayern a nagy német klub, ha néha valaki bajnok tud lenni helyettük az oké, de amúgy Bayern mánias ott még az utolsó wolfsburg drukker is.
Jó hát a B közepekben lehetnek más felfogású arcok de az átlag német így tekint a klubfocira. Az a Bayern, a többi meg max csak hetvégi lokálpatrióta móka. Ennyi.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. szeptember 15., szerda 0:58
Mondjuk ez az 5 év nem az érvelésed mellett szól, ha meg unalmadban visszanézel még 10-15 évet, akkor meg pláne nem.Amúgy most utánanéztem, hogy kiket igazoltak a Bundesligából az elmúlt 5 évben
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem