jah, barca meccsrol semmi kulonos, csoportunkban irtam, hogy ezzel az 5 emberrel a kozepso vonalban eleg stabilnak erzem a csapatot egy 0-2-hoz, eddig ul.
Bajnokok Ligája
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Bajnokok Ligája
mondjuk 10 ev mulva meg siman jatszhatna, amilyen tempoban nemoregszik.
jah, barca meccsrol semmi kulonos, csoportunkban irtam, hogy ezzel az 5 emberrel a kozepso vonalban eleg stabilnak erzem a csapatot egy 0-2-hoz, eddig ul.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Viszont már 10 év múlva sem fogja a kutya sem tudni, hogy ki volt.dzsi91 írta: Mondjuk azért müller olyan amilyen de se klubszinten se válogatottszinten nem jelentéktelen.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Simeone csinálja a versenyt, őket kell befogni.RealAsensio írta: Utalom katalanekat, de annyira gyenge a csapatuk, hogy mar majdnem sajnalom oketde tenyleg, remelem, mi sosem kerulunk hasonlo helyzetbe. Amugy egy gyenge Barcelona nekunk sem kedvez, kell a verseny, a liganak is jot tesz, azert nem lenne jo, ha olasz szintre sullyedne a spanyol bajnoksag.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk azért müller olyan amilyen de se klubszinten se válogatottszinten nem jelentéktelen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Klubszinten és világszinten jelentéktelen, átlag alatti támadók bemákolnak néhány gólt a válogatottban, miközben világi balf.szok.BlancoMark írta:Hol itt a korreláció?Swineherd írta: Én azóta totális közönnyel nézem Müller góljait, mióta egy ügyefogyott Klose megdöntötte R9 VB rekordját.![]()
A németek ezt nagyon tudják.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Utalom katalanekat, de annyira gyenge a csapatuk, hogy mar majdnem sajnalom oket
de tenyleg, remelem, mi sosem kerulunk hasonlo helyzetbe. Amugy egy gyenge Barcelona nekunk sem kedvez, kell a verseny, a liganak is jot tesz, azert nem lenne jo, ha olasz szintre sullyedne a spanyol bajnoksag.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De sokkal jobbak vagyunk.ott vagyunk a top4-5ben. Ez a barsza valahol a 16nak a sorvégén.flori írta: Jó, jó ez, csak egyelőre mi sem vagyunk sokkal jobbak.![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
MÉG. Ígéretesebb a játék, mint a katalánoknál, de azért ne fitymáljuk le ennyire őket. Szarok, de nyugtával a napot.BlancoMark írta:Ugyanazt nezzuk? Azert szerintem bennunk joval tobb potencial van.flori írta: Jó, jó ez, csak egyelőre mi sem vagyunk sokkal jobbak.![]()
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
Holnap kiderul, de sztem ettol a barcatol csak jobbak lehetunk.flori írta: Jó, jó ez, csak egyelőre mi sem vagyunk sokkal jobbak.![]()
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- sebydani
Rohadt ünneprontó vagyflori írta: Jó, jó ez, csak egyelőre mi sem vagyunk sokkal jobbak.![]()
Ezek kik akik bejöttek? Befizették magukat a csapatba?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2021. szeptember 14., kedd 22:18-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- BlancoMark
Ugyanazt nezzuk? Azert szerintem bennunk joval tobb potencial van.flori írta: Jó, jó ez, csak egyelőre mi sem vagyunk sokkal jobbak.![]()
- Pad'em
Na még 6-ot! 
Félpályát nem lépik át. Kemény.
Félpályát nem lépik át. Kemény.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- blekk13
Ez a barca mint vmi spanyol kozepcsapat kb.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- sebydani
Nem te vagy az elsőkierkegaard írta: átvágtak redditen.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazat írtak, csak nem újdonságotkierkegaard írta: átvágtak redditen.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
kierkegaard
átvágtak redditen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez eddig is így volt mondjuk.kierkegaard írta: "Thomas Müller has scored more goals against Barcelona than any other player in European Cup/Champions League history (seven goals in six appearances)."
Players with the most #UCL goals against Barcelona
[7] THOMAS MÜLLER (in 6 games)
[5] Andriy Shevchenko (in 11 games)
[4] Juninho Pernambucano (in 5 games)
[4] Kylian Mbappé (in 2 games)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
kierkegaard
"Thomas Müller has scored more goals against Barcelona than any other player in European Cup/Champions League history (seven goals in six appearances)."
- blekk13
csababarca írta:jajaja, kétezres évek eleje, de még akkor is volt legalább egy Rivaldo, meg Kluivert is mondjuk a Brait-LuukDeJong kettőshöz képest ég és föld.petiamadridista írta:
Ja akkor még nem volt. Pedig nekem úgy rémlett. Na mindegy, de Reisiger, Cocu, Kluivert, Saviola,.ők akkor voltak ott nem ??
Sok szep golt lattam meg nem is bl, de bl indulast ert az a Rivaldo mesterharmas a Valencia ellen, foleg az ollos golja, azt kb 100x visszaneztem azota.
de tény, a 2002-2003as keret volt hasonlóan tragikus.