Félpályát nem lépik át. Kemény.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 14., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 14., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 14., kedd 22:11
Nem te vagy az elsőkierkegaard írta: átvágtak redditen.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 14., kedd 22:10
Igazat írtak, csak nem újdonságotkierkegaard írta: átvágtak redditen.![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. szeptember 14., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 14., kedd 22:05
Ez eddig is így volt mondjuk.kierkegaard írta: "Thomas Müller has scored more goals against Barcelona than any other player in European Cup/Champions League history (seven goals in six appearances)."
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. szeptember 14., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 14., kedd 22:02
csababarca írta:jajaja, kétezres évek eleje, de még akkor is volt legalább egy Rivaldo, meg Kluivert is mondjuk a Brait-LuukDeJong kettőshöz képest ég és föld.petiamadridista írta:
Ja akkor még nem volt. Pedig nekem úgy rémlett. Na mindegy, de Reisiger, Cocu, Kluivert, Saviola,.ők akkor voltak ott nem ??
Sok szep golt lattam meg nem is bl, de bl indulast ert az a Rivaldo mesterharmas a Valencia ellen, foleg az ollos golja, azt kb 100x visszaneztem azota.
de tény, a 2002-2003as keret volt hasonlóan tragikus.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 14., kedd 22:01
jajaja, kétezres évek eleje, de még akkor is volt legalább egy Rivaldo, meg Kluivert is mondjuk a Brait-LuukDeJong kettőshöz képest ég és föld.petiamadridista írta:
Ja akkor még nem volt. Pedig nekem úgy rémlett. Na mindegy, de Reisiger, Cocu, Kluivert, Saviola,.ők akkor voltak ott nem ??
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. szeptember 14., kedd 22:00
Na azér...Berti írta: Csak hogy tisztázzuk, Luuk de jongrol beszélek.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 14., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2021. szeptember 14., kedd 21:58
Őt is befűzte, csak lerántotta utána 2 kézzel mint Böde a norvéggyereketdavi10 írta:Az... A kommentátor szerint Alaba is a pályán van.Karim the king írta: Arahuzsó() ma eddig csak 2 tükörsima 11est hozott össze
![]()
A tükörsima tizenegyes szerintem elég erős kifejezés, de ebbe nem mennék bele, a rivális folyamatosan ússza meg a tiziket ugye. De Sane szerintem simán befűzte volna már 5x oda-vissza bármelyik másik védőnket.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 14., kedd 21:55
Csak hogy tisztázzuk, Luuk de jongrol beszélek.davi10 írta:SR borzasztóan kevés, de a másik 2-vel mi a baj? Araujo a legjobb védőnk. Mondjuk De Jong-ot se a mai meccse alapján promóznám, de bőven felfelé lóg ki a csapatból amúgyBerti írta: Ez az Araujo-SR-De jong tengely olyan, mintha Vallejo-Ceballos-Marianoval állnánk ki.
20 éve nézem a Barcat, de soha nem volt ilyen siralmas csapatuk.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. szeptember 14., kedd 21:55
Az... A kommentátor szerint Alaba is a pályán van.Karim the king írta: Arahuzsó() ma eddig csak 2 tükörsima 11est hozott össze
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 14., kedd 21:52
Nekik meg a BraitwhitePad'em írta:Reméljük Mbappé goal-ja se változik, akkor akár bele is ülhet az Eiffel toronyba ez a paraszt.Realista24 írta: Leonardo (PSG Sporting Director): “I don't see Mbappe leaving at the end of this season. Our goal has never changed - renew his contract.”
Fu nem irigylem katalánékat, ilyen ergya Barcát még én se láttam. Luuk de Jong bszki, ez tényleg a mi Huntelaar szintünk, bár nekünk legalább volt egy Nistelrooyunk is akkortájt.
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2021. szeptember 14., kedd 21:52
Arahuzsó(davi10 írta:SR borzasztóan kevés, de a másik 2-vel mi a baj? Araujo a legjobb védőnk. Mondjuk De Jong-ot se a mai meccse alapján promóznám, de bőven felfelé lóg ki a csapatból amúgyBerti írta: Ez az Araujo-SR-De jong tengely olyan, mintha Vallejo-Ceballos-Marianoval állnánk ki.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. szeptember 14., kedd 21:49
SR borzasztóan kevés, de a másik 2-vel mi a baj? Araujo a legjobb védőnk. Mondjuk De Jong-ot se a mai meccse alapján promóznám, de bőven felfelé lóg ki a csapatból amúgyBerti írta: Ez az Araujo-SR-De jong tengely olyan, mintha Vallejo-Ceballos-Marianoval állnánk ki.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 14., kedd 21:49
Reméljük Mbappé goal-ja se változik, akkor akár bele is ülhet az Eiffel toronyba ez a paraszt.Realista24 írta: Leonardo (PSG Sporting Director): “I don't see Mbappe leaving at the end of this season. Our goal has never changed - renew his contract.”
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. szeptember 14., kedd 21:48
Hol itt a korreláció?Swineherd írta: Én azóta totális közönnyel nézem Müller góljait, mióta egy ügyefogyott Klose megdöntötte R9 VB rekordját.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 14., kedd 21:47
csababarca írta:Az Oleguer féle csapat, ha már így hívjuk miért lett volna sokkal szarabb?petiamadridista írta: Sztem az Oleguer-féle Barca sokkal szarabb volt.
Nem rossz ez a csapat, bármennyire is vezet most a München.
Ronaldinho pont akkor volt itt, Deco, Puyol, Eto'o kaliberek voltak a pályán, meg Messi-Iniesta akkor kezdték beverekedni magukat a kezdőbe.
Ha a 07/08-as szezon csapatára, játékára gondolsz az igaz, de Oleguer egy balfasz volt a jó játékosok között, most meg van 3-4 valamire való játékosunk, a többi balfék, vagy lúzer:D
vagy a 2002/2003-as csapatra gondolsz most ezek szerint. ott Oleguer nem volt még.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem