Basszus urak, tök büszke vagyok rátok, hogy egy ilyen undorító témát, mint a mai magyar politika, fél napon keresztül tudtatok mocskolódás nélkül tárgyalni.. Ahhoz képest ami jön szembe a neten, ez:

..
Hozzászólnék, meg nem is. Alapból egy full jobboldali arc vagyok, olyan családba születtem, olyan nevelést kaptam, ami más értékrend felé nem is terelhetett. Apukám pannonhalmi Bencés volt, anyai nagypapám kőműves vállalkozását államosították, nagymamámékat le/kikulákozták szóval sejthetitek, hogy a vörös csillagot mifelénk nagyon utálták 89-90ig..
Ennek megfelelően én olyan szinten gyűlölöm zsigerből az mszmp összes maradékát, utód szervezetit, hogy az kifejezhetetlen. A hátamon áll fel a szőr fletótól, dobrevtől, meg attól a feketahajú 40-45 körüli balos p*csától (tényleg fingom nincs mi a neve). Egyszerűen ezektől a nevektől-arcoktól kiélesedik a kasza a kezemben. Mintha vmi elb@szott kisz-gyűlés elevenedne meg, a feketehajú p*csa meg mint vmi 10éves kisdobos.. Fujj: U-Tá-Lom őket.. karigertől, meg ettől a mérsékelt libsifejű momentumostól is a rosszullét kerülget. Igazi senkiháziknak tűnnek, nem kormányváltóknak. Azon túl, hogy mondják a semmit, meg lovagolják megfelé bizonyos rétegek (jogos) elégedetlenkedését és nagy szavakat mondanak, semmit nem látok bennük.
És akkor ottvan a csúcson pártunk és kormányunk, a folyamatos ellenséggyártással, az intézményesített lopással, a mai napon bejelentett 2000 mrd. €/$ kötvénykibocsátással??
Mi itt a felhozatal? Milyen arcok vannak egyik és másik oldalon?
Vityáék vmi elképesztő profin oldották meg, hogy (szerintem) a másik oldalon nincs egyáltalán olyan ember, akire azt lehet mondani, hogy na igen! Majd ő f@szán fogja vezetni az országot.. Programot sehol sem látok/hallok..
Hihetetlen csalódott vagyok.. 2010-ben nem erről volt szó, Swine kezdte még azzal, hogy akkor elszámoltatásra kapták a hatalmat. Semmi nem történt. OK, az ország fel lett hozva a válságos sz@rból, de talicskaszám nyomják a pénzt a saját és haverok zsebeibe (Opus, LöLö, de hát ti is tudjátok), mennyivel lehetnénk még jobb hely ha ezek se lopnának?
Szóval én mint jobboldali most miből választhatok? Adhatom az áldásom a lopásra, "az illiberális demokrácia építésére"?

Egy olyan rendszerre, ahol ráhel a szaros pelenkát kidobja a 35 milkás bömösből? Ahol egy ilyen szűzinfós fejű SzJ. Peti a külügyminiszter és elrendezi nekem, hogy mehetek Tádzsikisztánba az oltásimmal??
Vagy a "balos" senkikre? Akiktől a hideg ráz?
Nagyon elszállt velük a ló.. Szégyen és szánalom.. De nekem mind2 oldal fáj, ha rájuk gondolok..