Ezt lehet nem hiszem el elsőreAnthony írta: A United játékosok el voltak ájulva CR fizikai kondíciójától, a hotelben is mindenki azt nézte ő mit eszik, és mikor látták, hogy skippeli a desszertet, mindenki otthagyta a tányéron![]()
Legenda!

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 13., hétfő 22:12
Ezt lehet nem hiszem el elsőreAnthony írta: A United játékosok el voltak ájulva CR fizikai kondíciójától, a hotelben is mindenki azt nézte ő mit eszik, és mikor látták, hogy skippeli a desszertet, mindenki otthagyta a tányéron![]()
Legenda!
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 13., hétfő 22:06
Anthony írta: A United játékosok el voltak ájulva CR fizikai kondíciójától, a hotelben is mindenki azt nézte ő mit eszik, és mikor látták, hogy skippeli a desszertet, mindenki otthagyta a tányéron![]()
Legenda!
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 13., hétfő 21:53
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 13., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. szeptember 12., vasárnap 23:56
Nem kell megnézni. Fityegős boka volt. Peches mert a becsúszás nem is volt extra durvaraul 4 ever írta: Valaki el tudja mondani, hova csavarodott szerencsétlen Elliott lába a pool-leeds meccsen? Szegény kölyök utána még megpróbált felállni? Nem merek rákeresni képre.. Boka, sípcsont? Vmi brutálhorror lehetett..
Pedig idén berobbant a kisgyerek.. Szegény..
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. szeptember 12., vasárnap 22:24
Hat a leedses srac becsuszott hatulrol. A jobb labaval el is vitte a labdat de a masikkal racsuszott a srac bokajara.raul 4 ever írta: Valaki el tudja mondani, hova csavarodott szerencsétlen Elliott lába a pool-leeds meccsen? Szegény kölyök utána még megpróbált felállni? Nem merek rákeresni képre.. Boka, sípcsont? Vmi brutálhorror lehetett..
Pedig idén berobbant a kisgyerek.. Szegény..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 12., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. szeptember 12., vasárnap 13:49
Épp most akartam beírni, hogy az extended alapján is eléggé sokszor lemaradt, nem érezte az ütemet, fizikálisan alulmaradt. Mondjuk ilyen gyorsan nem temetném, még új ez a kaland neki.rroolleesszz írta: Varanet azert rendesen etetik a Newcastle tamadok. Lehet nem akkora baj, hogy mar nem nalunk jatszik…
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 11., szombat 21:42
Sztem CR gatyába fogja rázni, hosszabbít és marad.kiserik írta: Én nem pocsékolnék egy stabil kezdő helyet egy olyan játékosra, aki bár zseni, de az esetek nagy többségében nincs kedve játszani. Nem egy rangadón láttam már vállalhatatlan produkciót tőle.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 11., szombat 21:37
Amúgy az midurva,hogy 20 év alatt egyszer nem játszott még ellenünk. Mostmár maradjon is így,jól mutatna ha a világ összes csapatának gólt rúgottt volna csak a Real Madridnak nem.Steve írta:
Egészen elképesztő karrier. Ezurkolok neki és rajtunk kívül remélem mindenki megszór.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. szeptember 11., szombat 21:29
Pluszegy.kiserik írta: Én nem pocsékolnék egy stabil kezdő helyet egy olyan játékosra, aki bár zseni, de az esetek nagy többségében nincs kedve játszani. Nem egy rangadón láttam már vállalhatatlan produkciót tőle.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 11., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 11., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 11., szombat 20:52
Megtertel végre drága barátom.ziro4vr írta:Kegyetlen potenciál van/volt benne mindig is, amit többnyire 1-1 válogatott tornán vagy egy szezon 1/6od részében tudott kb kihozni magából. Bármikor szívesen látnám Madridban.reeed_ati írta: Pogba azért ingyen jó biznisz lesz majd.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. szeptember 11., szombat 20:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 11., szombat 20:40
Kegyetlen potenciál van/volt benne mindig is, amit többnyire 1-1 válogatott tornán vagy egy szezon 1/6od részében tudott kb kihozni magából. Bármikor szívesen látnám Madridban.reeed_ati írta: Pogba azért ingyen jó biznisz lesz majd.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 11., szombat 19:18
Camavinga-Fede páros elèg lesz szerintem, csak varázsolni kell mellettük.Berti írta:4 meccs 7 gólpassz egész jó eddig. Plusz mellette olyan labdákat ad, hogy a pofád leszakad.reeed_ati írta: Pogba azért ingyen jó biznisz lesz majd.![]()
Viszont úgy ahogy ma egy Matic, úgy nálunk is kellene egy fix söprögető mögé. Nem tudom ki említette hogy tud vkp-t játszani.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 11., szombat 19:15
4 meccs 7 gólpassz egész jó eddig. Plusz mellette olyan labdákat ad, hogy a pofád leszakad.reeed_ati írta: Pogba azért ingyen jó biznisz lesz majd.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. szeptember 11., szombat 18:10
Nebeszélj faszságokat ezek az új pelé greenwood góljai lehettek volna.Meg a dzsuve is kevesebb gólt lőtt miattareeed_ati írta: A lènyeg, hogy az xg huszárok megmondták, hogy már nem valò oda..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. szeptember 11., szombat 17:56
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem