Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azokkal értek egyet akik szerint ingoványos talaj, hogy egy ilyen kaliberű játékos csak úgy "ingyen" a miénk legyen. Valami lesz itt, sztem vagy elhozzuk télen jelképes 100 misiért vagy hosszabbít.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale megserult edzésen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Dehogy lesznek Ők BL győztesek, nyolcaddöntő vagy max negyeddöntő megállítja a P$G-t.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
De én pont arra céloztam, hogy nem tudhatjuk, hogy ezek hogy puhítják a játékosaikat. Verrattit is úgy megfenyítették, hogy behúzta fülét-farkát, amikor a Barcába akart igazolni. Talán ezt vele nem fogják megcsinálni, de akkor az idén is elengedhették volna már, mert tényleg irreális összeget ajánlott érte Pérez. Persze az is lehet, hogy úgy érzik, az idén végre meglehet a BL Messivel, és ezért mindent feltesznek erre az évre.reeed_ati írta:Főleg azok után, hogy elvileg tudatta velük, hogy lépni akar és még 180-ért sem voltak hajlandók elengedni..Remy írta:
Hát ez elég patkány húzás lenne amúgy.
Elég furán nézne ki, ha ezek után jófejségből hosszabbítana velük, hogy szegény arabok, ne maradjanak már pénz nélkül, ráadásul láthattuk, hogy baromira nincs is rá szükségük..
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Főleg azok után, hogy elvileg tudatta velük, hogy lépni akar és még 180-ért sem voltak hajlandók elengedni..Remy írta:Hát ez elég patkány húzás lenne amúgy.illgner írta:
Azt el tudom képzelni, hogy ráveszik, egy "jelképes" 100 milliós kivásárlási ár mellett hosszabbítson. Azt én sem hiszem el, hogy olyan szégyenbe maradjanak, hogy ingyen lép le.
Elég furán nézne ki, ha ezek után jófejségből hosszabbítana velük, hogy szegény arabok, ne maradjanak már pénz nélkül, ráadásul láthattuk, hogy baromira nincs is rá szükségük..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ez elég patkány húzás lenne amúgy.illgner írta:Azt el tudom képzelni, hogy ráveszik, egy "jelképes" 100 milliós kivásárlási ár mellett hosszabbítson. Azt én sem hiszem el, hogy olyan szégyenbe maradjanak, hogy ingyen lép le.lestat írta: Nemfog hosszabitani. Ha akart volna nagyobb penzert mar megtehette volna.
De nekem tul szep hogy igaz legyen hogy ingyen erkezne...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
De ha igaz, hogy idén már 200 környékén ajánlott érte Pérez, még így is ajándék lesz. Azért jóval bonyolultabb ez a helyzet, mint ahogy mi azt el tudjuk képzelni, simán lehet, hogy terrorban tartják ott a játékosokat.sonic írta:Ez esetben viszont meg kell mondani Mbappenak hogy ok, annyival kevesebb lesz a fizetesed a szerzodesed idotartama alatt vagy ha nem akkor nem kellesz bocsi, menjel mashova. Nem kene divatot csinalni ebbol hogy jotekonykodok a jelenlegi klubommal a jovobeli karara. Gazdagitsa a psg-t a sajat karara ha akarja.illgner írta:
Azt el tudom képzelni, hogy ráveszik, egy "jelképes" 100 milliós kivásárlási ár mellett hosszabbítson. Azt én sem hiszem el, hogy olyan szégyenbe maradjanak, hogy ingyen lép le.
Barmi legyen is a vege ennek a szappanoperanak meg kell huzni a hatart.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez esetben viszont meg kell mondani Mbappenak hogy ok, annyival kevesebb lesz a fizetesed a szerzodesed idotartama alatt vagy ha nem akkor nem kellesz bocsi, menjel mashova. Nem kene divatot csinalni ebbol hogy jotekonykodok a jelenlegi klubommal a jovobeli karara. Gazdagitsa a psg-t a sajat karara ha akarja.illgner írta:Azt el tudom képzelni, hogy ráveszik, egy "jelképes" 100 milliós kivásárlási ár mellett hosszabbítson. Azt én sem hiszem el, hogy olyan szégyenbe maradjanak, hogy ingyen lép le.lestat írta: Nemfog hosszabitani. Ha akart volna nagyobb penzert mar megtehette volna.
Barmi legyen is a vege ennek a szappanoperanak meg kell huzni a hatart.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Azt el tudom képzelni, hogy ráveszik, egy "jelképes" 100 milliós kivásárlási ár mellett hosszabbítson. Azt én sem hiszem el, hogy olyan szégyenbe maradjanak, hogy ingyen lép le.lestat írta: Nemfog hosszabitani. Ha akart volna nagyobb penzert mar megtehette volna.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nemfog hosszabitani. Ha akart volna nagyobb penzert mar megtehette volna.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Ha eddig öt ajánlattal nem sikerült, meg 45 millióval, akkor vajon mivel fogják meggyőzni? Hogy belelövik a Szajnába, ha eligazol?Faust írta: Szerintem siman meggyozik. Eroszakkal vagy anelkul. Ezektol a mocskoktol csak akkor josz el ha ok is akarjak. Aztan majd le lesz nyilatkozva hogy mennyire imad Messivel egyutt jatszani, es mindenki happy. Na de majd Binisziusz!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azert ha hosszabbit ne a "szemet" PSG-t hibaztassuk mar. Ha hosszabbit az egyedul az o dontese, es azt jelenti hogy ott akar focizni meg ~5 evet. Nem kell belekepzelni mast. Ha nem akar mar tovabb ott jatszani, nem hosszabbit es annyi.Faust írta: Szerintem siman meggyozik. Eroszakkal vagy anelkul. Ezektol a mocskoktol csak akkor josz el ha ok is akarjak. Aztan majd le lesz nyilatkozva hogy mennyire imad Messivel egyutt jatszani, es mindenki happy. Na de majd Binisziusz!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Szerintem siman meggyozik. Eroszakkal vagy anelkul. Ezektol a mocskoktol csak akkor josz el ha ok is akarjak. Aztan majd le lesz nyilatkozva hogy mennyire imad Messivel egyutt jatszani, es mindenki happy. Na de majd Binisziusz!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs.gólvonal írta: Vannak olyan hírek, hogy hosszabbítani akar?
Mondjuk az nem m jelent semmit látva az idei nyarat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Vannak olyan hírek, hogy hosszabbítani akar?
Ha hosszabbit, akkor nem is kell már. Bár kétlem, hogy segget csinálna a szájából.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez nalam egyszeru, ha hosszabbit ott marad, mi pedig hozzuk Haalandot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Új szavazás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
SEHA egy bohócliga, köze nincs ahhoz a szuperligához, amit Perezék szeretnének._Bushido_ írta: Nemtudom, mi baja van Ceferinnek a Szuperligával. Pl kézilabdában is ott a SEHA liga, vígan megy a BL mellett. A klubok max picivel nagyobb keretet tartanak fent, hogy a játékosok bírják a több terhelést. Ennyi. Ha a kézisek meg tudják oldani, akkor ceferinék is megtudnák. csak félnek... nem lenne ilyen korrupt az egész, szó se esne a szuperligáról.
UEFA president Ceferin to @marca: “Florentino Perez complained and said his club can only survive with the Super League, then he tried to sign Kylian Mbappé for €180m from PSG…”.
----> ezt így nehéz elhinni - az igazságtartalmát![]()