Van Gerwen vs Fallon Sherrock, vmi torna döntő, 6-4 Sherrocknak, 100 körüli átlaggal tolja
Dimitri van den Berghet 3-9ről verte 11-10re az elődöntőben, igaz a belga kihagyott 8 meccsnyilat
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 18., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 13., hétfő 3:58
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2021. szeptember 10., péntek 6:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 4., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 4., szombat 15:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 31., kedd 19:15
Sztem csak nem akart padozni, a többi már részlet kérdés.wZoLee7 írta:
Nem kitettek? Beoltva sem volt vagy mi. Csak gyorsan amiketattqm nekem az jott le h kiraktak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 31., kedd 19:14
Nem kitettek? Beoltva sem volt vagy mi. Csak gyorsan amiketattqm nekem az jott le h kiraktakferni írta: Cam Newton elmegy a New England Patriotsból![]()
Hát ez meglepett, láttam eléggé jól ment Mac Jonesnak, de nem gondoltam volna, hogy ez a csata ilyen hamar eldőlt volna, Cam meg gondolom nem akart padozni.
link
Mac Jones megy jónak tűnik eddig, lehet nagy draft lesz belőle, hogy ennyire hátracsúszott
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 31., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 6:55
És akkor a végén még a végén toltak egy kis trash talkot és Tyron belement, hogy I love Jack Paul tetót csináltat a visszavágó érdekében.ferni írta: most megy ez a Jake Paul - Tyron Woodley
Félelmetes, hogy még egy ex UFC bajnoknak is mennyire köze nincs a Boxhoz![]()
![]()
![]()
Nézni rossz bakker. Hiába ez is egy előre lezsírozott meccs, de hát ez amit művel egy vicc, komolyan mikre nem képes a pénz, hogy valaki ennyire leégesse magát.
Olyan látványosan nem akar nyerni, hogy arra szavak nincsenek, de nem is tudna lehet annyira homály ehhez...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 30., hétfő 6:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 13., péntek 12:38
Még remêlem a tradeline előtt, s kikukázzuk 0-5nél a SaintsbewZoLee7 írta:
Engem csak az erdekel az ujonc QB mikor szoritja ki goldenball JG-t a kezdobol. Mindenki nagyon oda van erte, nagyon jol illeszkedett be a srac, elvileg a rendszer is fekszik neki. Ennyire behypeolni nem szoktak QB t ha csak bem akarjak bedobni nagyon hamar
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 13., péntek 11:55
Engem csak az erdekel az ujonc QB mikor szoritja ki goldenball JG-t a kezdobol. Mindenki nagyon oda van erte, nagyon jol illeszkedett be a srac, elvileg a rendszer is fekszik neki. Ennyire behypeolni nem szoktak QB t ha csak bem akarjak bedobni nagyon hamarraul 4 ever írta: Hajnalban elindult az nfl előszezon, még az első körbe érdemes belepislogni, utána úgy is a cserék/bekerülés határán lévők játszanak 2-4ik körbe..
Ha felkelek a Cowboysra ránézek szerintem holnap hajnalban, meg aztán lesz KC-Frisco is, ha a 49nél feltámadtak a sérültek tavalyról, érdekes lehet az is..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 13., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2021. augusztus 8., vasárnap 18:19
Rossz emlék jön előferni írta: Zseniális![]()
Közöd nincs a meccshez, belenézel a fejesbe, eldőlsz, lent maradsz és olimpiai bajnok leszel![]()
https://m.nemzetisport.hu/tokio-2020/to ... tt-2843323
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 7., szombat 16:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2021. augusztus 7., szombat 11:57
10 évig karatéztam,ez a pontosztás aránylag újabb dolog,őszintén én nem is értem.ferni írta: Én kiégtem, arra osztanak érmeket, hogy a karatésok mozdulatokat mutatnak be, valami Kata a neve![]()
![]()
Mintha valami tornagyakorlat bakker és kajak pontozzák
![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 7., szombat 8:00
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. augusztus 6., péntek 15:47
és ez gond?ferni írta: Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 6., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 6., péntek 13:54
Szerintem pl sportmászás tök jó sport, és nézni is jó. Mondjuk így, hogy összerakták kombinált számmá érdekes lett - olyan mintha összeraknád a sprintereket a maratonfutókkal. Viszont az eredményszámítás nem lett jó. Egyrészt nagyon bonyolult, és nem nagyon lehet számolni a végéig, másrészt megeshetett az, hogy az utolsó szám utolsó mászója előtt Adam Ondra még lehetett 1. vagy 6. attól függően, hogy meddig jut az utolsó mászó a falon - kicsit nagy nekem így a variancia.ferni írta: Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem