túl szép lenne ha másfél év múlva kötelezően meg kellene venniük
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. szeptember 7., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 7., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 7., kedd 12:56
Faust írta: Vannak még ilyenek? A Bayernnél max, ők voltak az elsők akik elküldték a picsába, nyomorultak.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 7., kedd 11:45
Vannak még ilyenek? A Bayernnél max, ők voltak az elsők akik elküldték a picsába, nyomorultak.raul 4 ever írta:p.csabi1 írta: Hülyék ezek.Nagyon remélem,hogy összefogás lesz ellene és megszívatják majd.![]()
Nagyon remélem, de ugyanennyire kétlem is.
A maffiaszervezet a zsebükben, sztem államok is (Boris Dzsé áprilisi kirohanása, stb..), Pereznek fel kell kötni a gatyót, bár sztem pár régivágású/nem full hülye klubelnök még vele van..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 7., kedd 10:55
p.csabi1 írta: Hülyék ezek.Nagyon remélem,hogy összefogás lesz ellene és megszívatják majd.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. szeptember 7., kedd 10:06
Hülyék ezek.Nagyon remélem,hogy összefogás lesz ellene és megszívatják majd.Realista24 írta: Psg sejk azt mondja, megvedjuk a focit a non-Super League ellenében, mert a foci mindenkié.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. szeptember 7., kedd 9:44
:DDDDDDDDDDDDDDDDDRealista24 írta: Psg sejk azt mondja, megvedjuk a focit a non-Super League ellenében, mert a foci mindenkié.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 7., kedd 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 6., hétfő 14:56
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. szeptember 5., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 5., vasárnap 15:28
Jovic 65.Realista24 írta: Free Mbappe 80 millio lesz mindennel együtt, amíg alair.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 5., vasárnap 15:17
Az lesz a hab a tortán, ha idén se nyernek BLt.Realista24 írta: Felolem 180 is lehetett volna
Nyilván jobban örültem volna ha idén jön, így annak örülök ha nem kell a Psgnek semmit adni.
Meglátjuk mi lesz.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 5., vasárnap 14:49
Igazán akkor mutatnánk a fákkot a péesgének, ha egyszerre buknák el Bappát is és Haalandot is.Realista24 írta: Felolem 180 is lehetett volna
Nyilván jobban örültem volna ha idén jön, így annak örülök ha nem kell a Psgnek semmit adni.
Meglátjuk mi lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 5., vasárnap 14:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 5., vasárnap 14:38
Tudom. Csak a hírre reagáltam, hogy ezt a 80-at le kell nyelni. Ha ennyi, akkor ennyi.Realista24 írta:Nem is azért írtam.Dupla D írta:
Ha nem ingyen jön, hanem 200-ért, akkor is kell fizetni aláírási pénzt, ügyvédi pénzt, apuka zsebét megtömni stb. Nem 80, de ezt akkor is kéne fizetni.
Szóval ez járulékos veszteség.
Bytheway Mbappe esetében a járulékos költségek nem túl magasak egy Haalandhoz képest mondjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 5., vasárnap 14:36
Nem is azért írtam.Dupla D írta:Ha nem ingyen jön, hanem 200-ért, akkor is kell fizetni aláírási pénzt, ügyvédi pénzt, apuka zsebét megtömni stb. Nem 80, de ezt akkor is kéne fizetni.Realista24 írta: Free Mbappe 80 millio lesz mindennel együtt, amíg alair.
Szóval ez járulékos veszteség.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 5., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 5., vasárnap 9:59
Ha nem ingyen jön, hanem 200-ért, akkor is kell fizetni aláírási pénzt, ügyvédi pénzt, apuka zsebét megtömni stb. Nem 80, de ezt akkor is kéne fizetni.Realista24 írta: Free Mbappe 80 millio lesz mindennel együtt, amíg alair.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 5., vasárnap 9:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 2., csütörtök 19:25
Hazard, a bizonyítás és a vezetőség bizalmának elvesztése egy mondatban nagyon, de nagyon röhejes (mégha gyakorlatilag 2 mondat is volt)ANDS írta:Jovic 20 évesen érkezett, szinte gyerek volt még.Süti írta: A vezetőség? Abban hogy a pályán hogy teljesít egy Hazard meg egy Jovic? Gondolod hogy nem adnak meg mindent ezeknek a játékosoknak hogy mentálisan és fizikálisan top formában legyenek? Vagy mire gondolsz, mit kellene a vezetőségnek tenni, hogy Jovic elkezdjen gólokat lőni?
Ahogy egy forumtárs leírta Mariano leépülését, nagyjából Jovic- csal ugyanez történhetett.
De csak tippelek. Ami tény, hogy kevés játéklehetőséget kapott. Kezdőként, hányszor kapott 90 percet?
Itt kezdődik a vezetőség felelőssége. Ha nem megy a játék, akkor is nevezik a kezdőbe.
Cr7 pótlását várták tőle, kimondva vagy kimondatlanul.
Ez még a jóval rutinosabb Bale- nek sem ment. Pedig neki most tavasszal a Tottenhamben sikerült pár gólt lőni, aPl- ben, ami nem Mariano szint a francia bajnokságban.
Aki a Pl- ben magas szinten tud játszani, és a Realban nem, ott mentális problémák vannak, amiről a vezetőség is tehet.
A mentális felkészítés része kell, hogy legyen egy játékos felépítésének. De Bale és Isco leépült.
+
A közönség gyakran kifütyüli a saját játékosait. Ez is önbizalomcsökkenéshez vezet.
Vinicius folyamatosan kapta a játékperceket, annak ellenére, hogy alig volt jó megoldása.
Jovicból gyakorlatilag időhúzó csere lett.
Nem minden focista rendelkezik cr7 mentalitásával, ÉS képességeivel. De Bale, Hazard, és Isco esetében jók a képességek, csak valamiért elvesztették az vezetőség bizalmát.
Hazard, Bale, Isco már bizonyított, többször is.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem