Alfa szempontjából lehet, hogy már tudják, hogy nem marad Gio es kellett az új fiatal mellé egy rutinos pilóta. Vagy ha marad is Giovinazzi akkor is kell egy megbízhatóbb . És Bottas azért nagyin jó pilóta még ha nem is vb típus.wZoLee7 írta: Russel egyértelmű volt már egy ideje, jó döntés. Ami viszont megy pár napja az F1-ben azt nem tudom hová tenni. Bottas az alfában. Miért? Kinek jó ez? Bottason kívül...
Ferrari érdekeltségű csapat, toljanak valami saját fiatalt vagy tudom is én, de pont Bottast. Nem jobb Kiminél, de még Govinazzinal sem érzem jobbnak. Egy az egyben csere Russellel az amit vártam és logikus lenne.
Erre most a RB Albont akarja a Williamsbe betolni és nem tetszik nekik, hogy a merci első követelménye, hogy Albon szakítson a red bullal. Ennyire fejre esett valaki vagy csak nekem egyértelmű, hogy ez egy alap feltétel kell, hogy legyen. Jó hogy nem azt kérik red bull pilóta ülhessen már be a mercibe. Na és akkor olvasom, hogy ez mennyire nem tetszik Markonak sőt még a ferrarinak sem. Az olaszok a totál hülyék a történetben, előbb beengedik Bottast aztán lázadnak valami ellen amihez semmi közük, olyan indokkal, hogy Wolfnak mi köze hozzá![]()
A williams jár a legrosszabbul, nekik egy olyan versenyző kell aki az autó ereje felett tud teljesíteni, de elérhető ilyen ember nincs az F1-ben jelenleg, egy teljesen új impulzus kellene.
A Merci után nekinis jobb egy kisebb csapat kisebb elvárásokkal, hogy újra felépítse magát. Az évek alatt teljesen megtört.
A Red Bull meg nyilván helyet keres Albonnak, aki nyilván pont emiatt nem akarja megszakítani a kapcsolatot. Meg azért se nehogy a két szék között a pad alá essen amikor jövőre be akar valakit tolni a Merci a Williamsbe.
Marko meg persze, hogy pattog, egyrészt ő ilyen, másrészt ez a dolga, akkor is ha tudja, hogy nincs igaza.