Egy Real szurkolónak aki pl 2000es évek elejétől éli a focit sokkal komplexebb látóköre van mint a sok barca szurkolónak akik 2009 májusa óta léteznek.Személy szerint örülök a rosszabb időszakunknak, sokkal hogy mondjam kifejletteb szurkoló lettem,amikor elkezdtem nézni a focit számomra is csak a joga bonito meg a fairplay meg a faszom volt.Mára úgya núgy megértem a 100millás befektetések pozitívumait mint a saját nevelését, úgyan úgy tudok értékelni egy kibekkelt meccset, mint egy 8-0ás győzelmet, ugyanannyira értekelek egy 9másodperces kontragólt, mint egy gólvonalig kipasszolt gólt, így történhet meg hogy egy vereség után nem sírok magamba roskadva mint apósom.

át éltem rengeteg Real alázást és rengeteg nagy győzelmet.Értékelem a dolgokat, egy ilyen mondvacsinált hungarokatalán a saját nyálában hempergett a bayern elleni meccsen, és azon agyalt milyen kifogást talál ki hogy miért lettek porig alázva, mert a hegyi iván megmondta,ha a barca 100%on pörög nincs ellenfele, a barca és minden csapat akkor pörög 100%on ha az aktuális ellenfél hagyja ezt láthattuk rengetegszer.Mind1 nagyon örülök ,hogy ennyi szart átéltem a csapattal segített abban ,hogy igaz madridista lehessek és ,hogy megértsem sem a világban sem a fociban nincs tökéletes, és jó meg rossz sem, akármennyire akarja a média belém telepíteni ezt a szoftvert.Egy barca szurkoló viszont csak 2 szoftvert ismer-vagy nyernek vagy nem nyertek MERT...és itt kezdődik hegyi iván.
Ez érvényes a Messi Cr-re is,ha a "jó"nak szurkolsz akkor ezzel a saját imidzsedet is jónak állítod be, ha meg a "rossz"nak ami valójában nem is különbözik annyira a jótól, akkor valószínüleg gondolkozol,nem csak úgy vagy, persze ez nem törvényszerű, lehet valaki real szurkoló CR szép pofija miatt is.De a túloldalon több ilyet találni.