Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Betis closed the transfer of Ceballos for the winter market.
The agreement includes one year and a half on loan and a compulsory option to buy at the end of the loan period.
The agreement includes one year and a half on loan and a compulsory option to buy at the end of the loan period.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Faust írta: Vannak még ilyenek? A Bayernnél max, ők voltak az elsők akik elküldték a picsába, nyomorultak.![]()
SL alapítók közül max a barcát, juvét, meg esetleg a mu-t érzem cimbinek. Az első kettőt egyértelműen a gazdasági oldal miatt, nyilván a pénzszagra mennek, mert a barca bajban is van, a juvénak meg mindig jó az extra pénz..
A MUnál Glazerék meg szerintem ha tényleg beindul a buli, vannak annyira üzletemberek, hogy népharag ide/oda beszállnak.. Így is utálják őket, de így több pénzhez tudnának hozzáférni.. De ugye ott meg a szöszi belengetett mindent, ha valamelyik csapat mégis becsatlakozna..
Egyértelműen a piszkos 12-n kívül gondoltam, hogy volna aki még normálisan gondolkozik.. Ezek az "ellenségem ellensége végülis a barátom" kapcsolatok csak addig tartanak ki, amíg van közös érdek, aztán megint lehet a másik torkának esni.. Barcából ki is nézem, hogy amint megszedik magukat és valami tartható gazdasági pályára állnak, abba is hagyják a koopörésönt..
Nehéz ügy ez az ESL..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Vannak még ilyenek? A Bayernnél max, ők voltak az elsők akik elküldték a picsába, nyomorultak.raul 4 ever írta:p.csabi1 írta: Hülyék ezek.Nagyon remélem,hogy összefogás lesz ellene és megszívatják majd.![]()
Nagyon remélem, de ugyanennyire kétlem is.
A maffiaszervezet a zsebükben, sztem államok is (Boris Dzsé áprilisi kirohanása, stb..), Pereznek fel kell kötni a gatyót, bár sztem pár régivágású/nem full hülye klubelnök még vele van..

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
p.csabi1 írta: Hülyék ezek.Nagyon remélem,hogy összefogás lesz ellene és megszívatják majd.![]()
Nagyon remélem, de ugyanennyire kétlem is.
A maffiaszervezet a zsebükben, sztem államok is (Boris Dzsé áprilisi kirohanása, stb..), Pereznek fel kell kötni a gatyót, bár sztem pár régivágású/nem full hülye klubelnök még vele van..
Hülyék ezek.Nagyon remélem,hogy összefogás lesz ellene és megszívatják majd.Realista24 írta: Psg sejk azt mondja, megvedjuk a focit a non-Super League ellenében, mert a foci mindenkié.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Süti
:DDDDDDDDDDDDDDDDDRealista24 írta: Psg sejk azt mondja, megvedjuk a focit a non-Super League ellenében, mert a foci mindenkié.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Psg sejk azt mondja, megvedjuk a focit a non-Super League ellenében, mert a foci mindenkié.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A pályára rákerült a gyepszőnyeg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Karim Benzema: "I wanted Mbappé to come to Real Madrid this summer, but anyway, sooner or later, he's coming to Madrid." @telefoot_TF1 #rmalive
Jovic 65.Realista24 írta: Free Mbappe 80 millio lesz mindennel együtt, amíg alair.

Az lesz a hab a tortán, ha idén se nyernek BLt.Realista24 írta: Felolem 180 is lehetett volna
Nyilván jobban örültem volna ha idén jön, így annak örülök ha nem kell a Psgnek semmit adni.
Meglátjuk mi lesz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Igazán akkor mutatnánk a fákkot a péesgének, ha egyszerre buknák el Bappát is és Haalandot is.Realista24 írta: Felolem 180 is lehetett volna
Nyilván jobban örültem volna ha idén jön, így annak örülök ha nem kell a Psgnek semmit adni.
Meglátjuk mi lesz.
Ha valaki képes erre, akkor az Perez papa lesz.

Ez a Camavinga rablás, ez csak az előjáték volt..

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felolem 180 is lehetett volna 
Meglátjuk mi lesz.

Meglátjuk mi lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Tudom. Csak a hírre reagáltam, hogy ezt a 80-at le kell nyelni. Ha ennyi, akkor ennyi.Realista24 írta:Nem is azért írtam.Dupla D írta:
Ha nem ingyen jön, hanem 200-ért, akkor is kell fizetni aláírási pénzt, ügyvédi pénzt, apuka zsebét megtömni stb. Nem 80, de ezt akkor is kéne fizetni.
Szóval ez járulékos veszteség.
Bytheway Mbappe esetében a járulékos költségek nem túl magasak egy Haalandhoz képest mondjuk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem is azért írtam.Dupla D írta:Ha nem ingyen jön, hanem 200-ért, akkor is kell fizetni aláírási pénzt, ügyvédi pénzt, apuka zsebét megtömni stb. Nem 80, de ezt akkor is kéne fizetni.Realista24 írta: Free Mbappe 80 millio lesz mindennel együtt, amíg alair.
Bytheway Mbappe esetében a járulékos költségek nem túl magasak egy Haalandhoz képest mondjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szóval van már most 70-90 millánk Haalandra. Nem hangzik ez olyan rosszul
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha nem ingyen jön, hanem 200-ért, akkor is kell fizetni aláírási pénzt, ügyvédi pénzt, apuka zsebét megtömni stb. Nem 80, de ezt akkor is kéne fizetni.Realista24 írta: Free Mbappe 80 millio lesz mindennel együtt, amíg alair.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Free Mbappe 80 millio lesz mindennel együtt, amíg alair.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hazard, a bizonyítás és a vezetőség bizalmának elvesztése egy mondatban nagyon, de nagyon röhejes (mégha gyakorlatilag 2 mondat is volt)ANDS írta:Jovic 20 évesen érkezett, szinte gyerek volt még.Süti írta: A vezetőség? Abban hogy a pályán hogy teljesít egy Hazard meg egy Jovic? Gondolod hogy nem adnak meg mindent ezeknek a játékosoknak hogy mentálisan és fizikálisan top formában legyenek? Vagy mire gondolsz, mit kellene a vezetőségnek tenni, hogy Jovic elkezdjen gólokat lőni?
Ahogy egy forumtárs leírta Mariano leépülését, nagyjából Jovic- csal ugyanez történhetett.
De csak tippelek. Ami tény, hogy kevés játéklehetőséget kapott. Kezdőként, hányszor kapott 90 percet?
Itt kezdődik a vezetőség felelőssége. Ha nem megy a játék, akkor is nevezik a kezdőbe.
Cr7 pótlását várták tőle, kimondva vagy kimondatlanul.
Ez még a jóval rutinosabb Bale- nek sem ment. Pedig neki most tavasszal a Tottenhamben sikerült pár gólt lőni, aPl- ben, ami nem Mariano szint a francia bajnokságban.
Aki a Pl- ben magas szinten tud játszani, és a Realban nem, ott mentális problémák vannak, amiről a vezetőség is tehet.
A mentális felkészítés része kell, hogy legyen egy játékos felépítésének. De Bale és Isco leépült.
+
A közönség gyakran kifütyüli a saját játékosait. Ez is önbizalomcsökkenéshez vezet.
Vinicius folyamatosan kapta a játékperceket, annak ellenére, hogy alig volt jó megoldása.
Jovicból gyakorlatilag időhúzó csere lett.
Nem minden focista rendelkezik cr7 mentalitásával, ÉS képességeivel. De Bale, Hazard, és Isco esetében jók a képességek, csak valamiért elvesztették az vezetőség bizalmát.
Hazard, Bale, Isco már bizonyított, többször is.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- raul 4 ever
ANDS írta:Jovic 20 évesen érkezett, szinte gyerek volt még.Süti írta: A vezetőség? Abban hogy a pályán hogy teljesít egy Hazard meg egy Jovic? Gondolod hogy nem adnak meg mindent ezeknek a játékosoknak hogy mentálisan és fizikálisan top formában legyenek? Vagy mire gondolsz, mit kellene a vezetőségnek tenni, hogy Jovic elkezdjen gólokat lőni?
Ahogy egy forumtárs leírta Mariano leépülését, nagyjából Jovic- csal ugyanez történhetett.
De csak tippelek. Ami tény, hogy kevés játéklehetőséget kapott. Kezdőként, hányszor kapott 90 percet?
Itt kezdődik a vezetőség felelőssége. Ha nem megy a játék, akkor is nevezik a kezdőbe.
Cr7 pótlását várták tőle, kimondva vagy kimondatlanul.
Ez még a jóval rutinosabb Bale- nek sem ment. Pedig neki most tavasszal a Tottenhamben sikerült pár gólt lőni, aPl- ben, ami nem Mariano szint a francia bajnokságban.
Aki a Pl- ben magas szinten tud játszani, és a Realban nem, ott mentális problémák vannak, amiről a vezetőség is tehet.
A mentális felkészítés része kell, hogy legyen egy játékos felépítésének. De Bale és Isco leépült.
+
A közönség gyakran kifütyüli a saját játékosait. Ez is önbizalomcsökkenéshez vezet.
Vinicius folyamatosan kapta a játékperceket, annak ellenére, hogy alig volt jó megoldása.
Jovicból gyakorlatilag időhúzó csere lett.
Nem minden focista rendelkezik cr7 mentalitásával, ÉS képességeivel. De Bale, Hazard, és Isco esetében jók a képességek, csak valamiért elvesztették az vezetőség bizalmát.
Hazard, Bale, Isco már bizonyított, többször is.
Sztem mindkettőnél az a baj, hogy na rájuk a kabát, Marianora nagyobb mondjuk mint Jovicra, de az az elvárás, hogy az egyetlen veszélyes ember (Benzema) helyett kellene nekik termelni a gólokat..
Lehet pátyolgatni biztos az önbizalmukat, de egy sz@r helyzetben kéne bizonyítaniuk, a hátukon kéne vinni úgy a csapatot, mint B9 teszi.. Arra meg esélytelenek/alkalmatlanok..