Éles látásom van köszönöm. Továbbra is TE vegyél fel szemüveget ha szerinted nem kaptunk min. 2 gólt Peperől Dortmundban... szerencsétlen azt sem tudta hol van Lewa mellett..RealRaúl77 írta:Szerintem meg te vegyél fel egy szemüveget..TheodoriK írta:Nem tudom láttad-e Pepe barátunkat a BVB ellen Dortmundban.. de ha látnál is nem csak néznél (értem ezt a meccsekre) akkor magadat bannoltatnád ki innen sürgősen![]()
Miért kellene várni 2 évet..?TheodoriK írta:Jogos. Ha formában van Kaka akkor ő is jobb ÖzilnélVárjunk 2 évet hátha megint lehoz Pepe egy tisztességes szintet
Egy meccsen szar volt. Na bumm! Kövin jobb lesz. És ha van egy 3-4 meccses szarabb periódusa, akkor mivan? Mindenkivel előfordul.. de nem kell várni 2 évet...
De oké akkor legyen jövőre is Pepe a középhátvéd, aztán jövőre ismét telesírjátok a fórumot mert az első értelmesebb csatár bealázza azt a szerencsétlent és kizúgunk...

Második meccsen is szar lett volna ha kezdőbe rakták volna... de ez meg sem fordult senkinek a fejében hála a magasságosnak!

Verane és Ramos mellett érdekes mód kis DL segítséggel 0 kapott góllal zártunk Madridban.