Eduardo Camavinga - 6
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Eduardo Camavinga
Szeptember 8. 12:00, bemutatás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy szerintem ha mindent számításba veszünk, akkor mindig ez a legnagyobb kérdés. Jöttek ide már jóval idősebb, csúcson levő játékosok, akik aztán nem bírták el azt, ami a Real Madrid címerrel jár. Ez az amire nem lehet felkészülni, lehet valaki akár mekkora tehetség, mondhatják neki hogy így meg úgy csinálja, ez csak mikor oda kerül és megtapasztalja, hogy mivel is jár a világ legnagyobb és legnépszerűbb klubjában focizni, akkor fog kiderülni hogy mekkora töke is van ehhez a sporthoz.chronic írta:real madrid mint jelenség miként fog rá hatni
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Na jó ez mind oké, de milyen felirattal voltak a mezek?
Lehetett választani vagy alapból mind üres hátú volt,esetleg Camavinga 25 volt mind?
Szép gesztus amúgy, fogalmunk nincs,hogy mi lesz a srácból és azt se tudjuk,hogy a real madrid mint jelenség miként fog rá hatni.
Egy dolog biztos,hogy mentora lesz bőven, akár poszton, akár nemzetiségbeli.
Ha van benne elit szintű tehetség akkor kifog belőle jönni.
Lehetett választani vagy alapból mind üres hátú volt,esetleg Camavinga 25 volt mind?

Szép gesztus amúgy, fogalmunk nincs,hogy mi lesz a srácból és azt se tudjuk,hogy a real madrid mint jelenség miként fog rá hatni.
Egy dolog biztos,hogy mentora lesz bőven, akár poszton, akár nemzetiségbeli.
Ha van benne elit szintű tehetség akkor kifog belőle jönni.
Azért a 10k eurót csak kibírja

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Jó lesz a fiú
Pár év múlva
Blanco-Valverde-Camavinga oktatja Európát

A mai világban már azon se lepődnék meg, ha a szerződésébe beleírták volna, különben nem igazol ideYazid írta:ilyet se hallottam sose, szép gesztus.Realista24 írta:| After leaving his boyhood club, Eduardo Camavinga will give a Real Madrid shirt to every Rennes employee, 166 shirts in total. @B_Quarez
akkor ez neki minusz 166x60euro kb?![]()

ilyet se hallottam sose, szép gesztus.Realista24 írta:| After leaving his boyhood club, Eduardo Camavinga will give a Real Madrid shirt to every Rennes employee, 166 shirts in total. @B_Quarez
akkor ez neki minusz 166x60euro kb?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
U21 gól.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ramos, Benzema, Casemiro. Carvajal is itt lett top 5 a posztjan hogy vilagsztar-e azt mindenki itelje meg maga... Igaz ot nem igazoltuk mert az akademiarol jott ki.ANDS írta:Varane.BlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
Marcelo.
Ez mar egesz sok.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
halamadrid írta:Mint a villámViktoR4 írta: Góllal ünnepli az atigazolast az u 21ben
Pont most akartam írni

Kapus benne volt de elég szép atloves volt
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mint a villámViktoR4 írta: Góllal ünnepli az atigazolast az u 21ben

Pont most akartam írni
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Góllal ünnepli az atigazolast az u 21ben
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
De ezzel nem csak mi vagyunk igy a nagy vilagbanANDS írta:És hányszor fordult elő, hogy világklasszis érkezett Madridba, de nem vált be?BlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
Kaká, Hazard példájára emlékszem hirtelen.
A puding próbája az evés, csak igazolás után tud kiderülni, hogy beválik valaki, vagy sem.

Rengeteg nagy jatekos van aki elment A csapatbol B csapatba es kb kuka volt, csak sokan mindig a Reallal peldaloznak, de ez nem egy MTK

< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem értek egyet.flori írta: Messi is csak egylábas.![]()
mert nem igaz.
thereisonly1ronaldo
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
True storyflori írta: Messi is csak egylábas.![]()

< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
Hát, egy videó összeállítás 7. percében vállalkozott először, hogy ad egy 5 méteres passzt jobb lábbal... Durván egy lábas, nem is értem erre a szintre hogy juthat el így, edzők mi a tökömet csináltak? Nem tudom ilyenkor lehet e még ezen javítani, de ez gátló tényező tud lenni egy szint fölött...

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Szimpatikus gyerek, 30-ért nagyon jó vétel volt, óriási lehetőség van benne, megér egy próbát. Sokan Seedorfhoz hasonlítjátok, nekem inkább Redondóra emlékeztet a játéka. Remelem Ancelotti hajlandó és képes lesz fejleszteni._Bushido_ írta: A tényekhez hozzávéve ezeket azért a plusz inspiráció megvan a számára:
Camavinga’s journey to Real Madrid:
• His family moved from Angola to France when he was 2-years old.
• His house burnt down, he was 11, his father told him: “you’re now the hope of this family.”
• Became the youngest Rennes and France player.
• At 18, he joins Real Madrid.
Tuti közrejátszott az is, hogy a PSG is akarta őt (mondjuk nem tudom, hogy hova, fullon vannak, 35-40 játékosuk van), Perez papa meg elintézte, hogy akkor már frissítsék a CKM-et is. Ha még idén nem is teljesen, de pár éven belül mindenképpen.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A tényekhez hozzávéve ezeket azért a plusz inspiráció megvan a számára:
• His house burnt down, he was 11, his father told him: “you’re now the hope of this family.”
Tuti közrejátszott az is, hogy a PSG is akarta őt (mondjuk nem tudom, hogy hova, fullon vannak, 35-40 játékosuk van), Perez papa meg elintézte, hogy akkor már frissítsék a CKM-et is. Ha még idén nem is teljesen, de pár éven belül mindenképpen.