Arra fogják rá a píszísek a képzelt lendítést, akire akarják.Pipita írta:
Egyébként a náci karlendítést tudtommal tiltja a törvény, de javíts ki ha tévednék.
Nincs ilyen.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 16:01
Arra fogják rá a píszísek a képzelt lendítést, akire akarják.Pipita írta:
Egyébként a náci karlendítést tudtommal tiltja a törvény, de javíts ki ha tévednék.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. szeptember 3., péntek 15:57
aha, aki nem tud viselkedni a stadionban, azt tiltsák ki a stadionból, ilyen egyszerű. Az ő gondolkodása nem fog megváltozni, de nem is ez a cél. Az a cél, hogy ne legyen ilyen világhírnevünk minden egyes hazai meccsünk után. Szóval igen, be van kamerázva az egész, tűpontos képek vannak, nézzék meg ki dobál meg ki náci és tiltsák ki őket a stadionból egy életre. És akkor nem lesz 67,000 magyar (meg hát 15 millió) 500 fogyatékos gyökér alapján megítélve.hehetheoriginal írta:Nekem csak egy kerdesem van, hogy mi szted erre a megoldas? A konkretan ilyen emberek ellen?Marky írta: “Me mindig a szegen ciganngyereket bancsak!!1”
Aki jelentget, annak ez a dolga. Megteszi a Wembleyben, az Allianzban es a Puskasban is. En is ott ultem a francia meccsen es konkretan hallottam huhogast, lattam naci karlenditeseket. Be lettem volna kabozva?
Ne tegyunk mar ugy, mintha mi lennenk a szentek, mindenki mas pedig Lucifer katonai. Egy retek, rasszista banda ratelepedett a szurkoloi kulturara, a sajat elborult normait szeretne sztenderdizalni. Szerencsere vannak meg olyanok, akiknek ez nem palya.
Kizarod a stadionbol?
Attol megvaltozik ő vagy a gondolkodasa? Mas forumon nem fogja kiadni magabol a dolgokat?
Vagy akkor oket be kell zarni? Sarga helyett feher csillaggal megjelolni? Vagy tomegsirba lőni?
Hogy oldod meg azt a fajta rasszizmust, aminek van alapja es gyerekkortol.kezdve jogosan gyuloli az xy rassz egyedeit?
Amig csak kiabal es karlendit, az felfoghato szolas- es véleményszabadsagnak (na nem a mai aberralt vilagban persze), amig fizikai, vagy kimutathato lelki/mentalis karokat nem okoz, addig miert nem mindegy?
Sterling vagy kiarák nem fog akkor jol aludni a 300 millio fontos hazaban, mert lemajmoztak?
Ilyen alapon a fel bolygot be kene tiltani.
HozzászólásSzerző: nnorbi » 2021. szeptember 3., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. szeptember 3., péntek 15:43
Nekem csak egy kerdesem van, hogy mi szted erre a megoldas? A konkretan ilyen emberek ellen?Marky írta: “Me mindig a szegen ciganngyereket bancsak!!1”
Aki jelentget, annak ez a dolga. Megteszi a Wembleyben, az Allianzban es a Puskasban is. En is ott ultem a francia meccsen es konkretan hallottam huhogast, lattam naci karlenditeseket. Be lettem volna kabozva?
Ne tegyunk mar ugy, mintha mi lennenk a szentek, mindenki mas pedig Lucifer katonai. Egy retek, rasszista banda ratelepedett a szurkoloi kulturara, a sajat elborult normait szeretne sztenderdizalni. Szerencsere vannak meg olyanok, akiknek ez nem palya.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 3., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 15:32
Marky írta: lattam naci karlenditeseket
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2021. szeptember 3., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 3., péntek 15:23
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 14:23
Tudom.Dupla D írta: Ez csak feltételezés, mert ilyenre még nem volt példa. Arra viszont igen, hogy minden meccsen vannak vállalhatatlan szurkolók.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 3., péntek 14:14
Ez csak feltételezés, mert ilyenre még nem volt példa. Arra viszont igen, hogy minden meccsen vannak vállalhatatlan szurkolók.Swineherd írta:Az a helyzet, hogyha csöndben ülnének 90 percen keresztül, akkor is lennének olyan jelentések - durva ám ez a rettegéses rasszizmus-vizionalizálás -, melyek szerint példátlan dolog történt a Puskásban.Steve írta: A csöndben ülés és a dobálás között is van viselkedési forma.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 14:10
Az a helyzet, hogyha csöndben ülnének 90 percen keresztül, akkor is lennének olyan jelentések - durva ám ez a rettegéses rasszizmus-vizionalizálás -, melyek szerint példátlan dolog történt a Puskásban.Steve írta: A csöndben ülés és a dobálás között is van viselkedési forma.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 3., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. szeptember 3., péntek 13:51
Hát igen.Shektor írta: Ha valaki azt állítja, hogy az átlag feketék butábbak mint az átlag fehérek, az szükségszerűen rasszista? Mi van, ha ez az objektív tudományos igazság?
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 3., péntek 13:50
Sokat nézték a Huligánok c. filmetgéza írta: Aki szerint csak igy lehet drukkolni, az menjen el egy St. Pauli meccsre.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. szeptember 3., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 3., péntek 13:39
Az számít rendes drukkolásnak, hogy néha anyázzuk a bírót vagy a játékosokat?lestat írta: En nem vagyok az ellen hogy rendesen drukkoljanak a nezok. Neha anyazzanak is sporinak vagy egy ket jatekosnak. Ez nem tennis ahogy Kerlon is mondta.
En magam is anyaztam mar meccseken. Kijon az emberbol ez ilyen sport. Szenvedelyes.
De a drukkolas elvileg az hogy a sajat csapatodar buzditod.
Viszont nekem az gyomorforgato higy targyakat dobalnak a jatekos fele. Vagy politizalnak. Vagy Homosexualnak vagy Majmoznak. Azok a jatekosok is emberek akik elsosorban szorakoztatni akarnak.
Ennyire lehetne oket tisztelni.
Respect.
Nem veletlen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. szeptember 3., péntek 12:58
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 3., péntek 12:55
Ez szerintem így rendben van. A kollektív büntetés helyett ezt kellene az UEFA-nak is alkalmaznia. Mondjuk a feljelentést pohárdobálásért túlzásnak érzem. Elég lenne a kitiltás.A pályára lépő, a fénygránátot és a poharakat bedobó szurkolók azonosítása zajlik. Ellenük megtette/megteszi a rendőrségi feljelentést az MLSZ. Az esetleges pénzbüntetést polgári peres eljárás keretében a szövetség az elkövetőkre hárítja, emellett a sportrendezvényekről történő 2 éves kizárásra számíthatnak az eljárás végén.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 3., péntek 12:54
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. szeptember 3., péntek 12:51
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem