Minden meccsüket nézni fogomRemy írta: Pastore meg az Elchébe igazolt.![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 4., szombat 21:54
Minden meccsüket nézni fogomRemy írta: Pastore meg az Elchébe igazolt.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 4., szombat 19:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 4., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 3., péntek 11:17
Balenek is van hova fejlodni, marmint ami a format illeti. Az a baj hogy jelenleg egy olyan szelsonk sincs aki klasszis format tudna hozni minden meccsen. A kisebb csapatok ellen vhogy csak kiszenvedik a gyozelmet, bar a levante is majdnem nyert, LV 1 golba minimum benne volt. A vedelem, kozeppalya, meg Benzema oke. De szelsoink egyaltalan nincsenek formaban, egyik se.raul 4 ever írta:blekk13 írta: En annak orulnek a legjobban ha Hazard vegre hozna a londoni formajat, mert az vilagklasszis szint volt. Ahogy atlepte a hatart, elfelejtett focizni.
Jajj, hagyjuk Hazardot... A fiú nekem amúgy is tök semleges lett, ha összekalapozik valahogy 1000-1500 percet, 4-5 gólt, pár asszisztot és dob érte a Chelsea egy alamizsna 20ast a nyáron, nekem már az is megfelel..
Klasszis balszélsőnk sincs, de ott már megszoktam, hogy vagy kicsiRodry, bolondVini, visszapasziAse játszik, totál nem esek kétségbe, ha onnan kiesik valaki, úgyis mindegy.. De a jobbos megoldva sincs és az összes alternatíva oda, Bale után a rangsorban, szalajt..
Nüanszok vannak egy: Vini-B9-Bale/ Rodry-B9-Bale/ Ase-B9-Bale között összességében. Az utolsó kettő pótlása esélytelen ilyen Marianokkal és tsaival..
Amíg van Benz és Bale jók leszünk, vagyhát a tavalyi szint bőven megvan, Carlo eddigi 3 meccse ezt igazolta..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 3., péntek 9:49
blekk13 írta: En annak orulnek a legjobban ha Hazard vegre hozna a londoni formajat, mert az vilagklasszis szint volt. Ahogy atlepte a hatart, elfelejtett focizni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 3., péntek 0:10
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. szeptember 1., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 16:36
En annak orulnek a legjobban ha Hazard vegre hozna a londoni formajat, mert az vilagklasszis szint volt. Ahogy atlepte a hatart, elfelejtett focizni.raul 4 ever írta: Amíg nálunk egészséges Benz és a walesi, sztem mi vagyunk az esélyesek. Mert jobbszélsőnk tavaly nem volt, most legalább van egy valamilyen.
A bajok akkor fognak kezdődni, ha valamelyik kiesik.
De most, hogy van Pintus attól pl nem félek, hogy ilyen-olyan húzódás miatt nem lesz egyszerre 6-7 ember, mint tavaly volt sokszor. Ha a kritikus játékosokat elkerüli egy 2-3 hónapos kiesés, (Mendy,Rodry, Kroos, stb. féle sztorik) nagy baj nem lesz.
Ahhoz elég mély a keret, hogy 1-2 meccsen valaki be tudjon ugrani, ha az alapcsapatból eltiltanak/körmére lépnek valakit-valakinek, annyit ki kell bírni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 1., szerda 16:34
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 16:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 31., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 31., kedd 16:17
Rokonom. Rey / Réjhalamadrid írta: Barcelona are in advanced talks to sell Rey Manaj to Italian side Spezia. Deal expected to be completed in the next few hours. Barça are looking for a new number nine to be signed before the end of the market.![]()
Romano
Lol kiez
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 30., hétfő 23:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 6:04
70-et? Én ma olvastam már 5%ot isillgner írta: Nekem is az érzésem, hogy lehetetlen feltételeket diktálnak. Nem akarják elengedni, mert az óriási presztizsveszteség lenne nekik. Most már csak 70 %-ot írnak az átigazolási esélyének, ami nem olyan meggyőző. Pedig egészen biztos, hogy megvolt a 180 milliós ajánlat is.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. augusztus 30., hétfő 0:12
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 0:08
Én csak annyit mondtam,hogy várjukillgner írta:Biztos ez a Mbappé? Én egyre szkeptikusabb vagyok.dzsi91 írta: Mindegy a tabella élén várjuk mbappet![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 30., hétfő 0:08
Persze, biztos, hogy marad,.ha csak le nem rak a Madrid vagy 250 millió eurót, után az arabok meg majd kérnek 300at...illgner írta:Biztos ez a Mbappé? Én egyre szkeptikusabb vagyok.dzsi91 írta: Mindegy a tabella élén várjuk mbappet![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. augusztus 30., hétfő 0:04
Biztos ez a Mbappé? Én egyre szkeptikusabb vagyok.dzsi91 írta: Mindegy a tabella élén várjuk mbappet![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 30., hétfő 0:03
Bocs az én hibám, elkiabáltamRemy írta:FB csoportban lenyomtam az entert, hogy kiröhögjem a Ticót, erre abban a pillanatban jött az egyenlítés.dzsi91 írta:
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 0:03
Jelenlévő fórumozók: 76 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem