Jó lenne, ha ilyen hamar le tudnánk zárni az ügyet.

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 30., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 22:30
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 22:16
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 29., kedd 22:13
Igazad van Pumpido volt,nem is tom miert irtam Almiront...A kapus pumpido volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 21:56
Szeretem az ilyen kijelentéseket.EZZEL az argentin válogatottal se zidane, se fenomén ronaldo nem nyerne vébét, négy közé is szerencse kellene.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 29., kedd 21:55
szerkesztettem, R24.Szeretem az ilyen kijelentéseket.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 29., kedd 21:28
Csak ám abba a csapatban volt a kapuba egy Almiron,hátul egy Batista,Pasarella,kpn egy Burruchaga,egy Olarticoechea,Ruggeri...akkor én nem vagyok komplett....igen,én azt várom,ahogy anno végignéztem maradona meccseit is,és az a plusz amit diego adott az akkora volt,hogy elmondani nem lehetett.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 20:52
Az aki azt várja, hogy Messi ezt az Argentin válogatottat VB címre vezesse az nem komplett.
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 19:53
Akkor is megérte.Realista24 írta:Többet nem szólok. Blatter nem méltó módon nyilatkozott, azonban a tróger és alpári stílust nem toleráljuk. Aki így akar megnyilvánulni az menjen erre az oldalra: http://forum.nso.hu/. Itt nincs szükség fél tucat káromkodásra egy hozzászóláson belül.
Szóltam, hogy finoman, van aki ennek ellenére hozta az nso szintet. dzsihad megkapta a warnt az "remek" hozzászólásáért, a továbbiakban instant két hét lesz a jutalom.
Peace
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. október 29., kedd 19:26
kérlek.Mindháromnak ki volt nyalva a segge alaposan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 19:17
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2013. október 29., kedd 19:02
November 15Valaki megmondaná, hogy mikor lesz a Portugál-Svéd meccs?
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. október 29., kedd 18:22
Az aki azt várja, hogy Messi ezt az Argentin válogatottat VB címre vezesse az nem komplett.Hét most még feltudják hozni érvnek,hogy csak 26 éves, és még meglehet neki, de a valaha volt legjobb vb cím nélkül...ilyen fogalom szerintem nem nagyon lesz a futballban,ha végignézed a mostani "valahavolt legjobb" listát a visszavolt playerek közül...bizony mind mind szinte egymaga nyert vb-t válogatottjának, a gólrekordokat meg feldughatja cr-is meg messi is
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. október 29., kedd 18:15
Atyaúristen. Na ez a legalja. CR remélem soha többet nem megy semmilyen dijátadóra. Nincs is szó erre amit itt leművel blatter.Savant írta:Nem tudom gyerekek, ti láttátok a videót?
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 17:24
Nem Messi nem egy sunyi kis köcsög,ahogy CR se, 2 emberről van szó akik úgyanúgy mint te vagy én tele vannak rosz tulajdonsággal,meg jóval is.A végén ugyanolyat szarik mindkettő.Ez a média, Amerika a szegény áldozat az arab világ meg a gonosz akik robbantgatják magukat unalmukban, a valóság az hogy mind2 ugyanolyan mocskos.A média egyszerűen a legnagyobb fegyver az emberiség ellen, nem a fegyverek.primrose írta: Messi a jó fiú...inkább egy sunyi kis k*csög.
Népbutítás, csalás, ámítás, hazudozás... ez megy most!
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 29., kedd 17:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 29., kedd 17:10
Már most minden idők legjobbja, pedig 1 gólja van csak a VB-kendzsihad91 írta:Messi neve is fent fog maradni ugyanúgy, de ha pályafutása végéig nem pirít egy vb címet az bizony elég nyomos érv lesz a mindenidőkvalavoltlegjobbja cím megfosztására.Arra amúgy sincs semmi esélye R9 és Zizu mellett :P
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem