Mint a villámViktoR4 írta: Góllal ünnepli az atigazolast az u 21ben
Pont most akartam írni
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. szeptember 2., csütörtök 19:40
Mint a villámViktoR4 írta: Góllal ünnepli az atigazolast az u 21ben
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. szeptember 2., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 2., csütörtök 11:40
De ezzel nem csak mi vagyunk igy a nagy vilagbanANDS írta:És hányszor fordult elő, hogy világklasszis érkezett Madridba, de nem vált be?BlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
Kaká, Hazard példájára emlékszem hirtelen.
A puding próbája az evés, csak igazolás után tud kiderülni, hogy beválik valaki, vagy sem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. szeptember 1., szerda 19:32
nem értek egyet.flori írta: Messi is csak egylábas.![]()
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 19:09
True storyflori írta: Messi is csak egylábas.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 1., szerda 18:47
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. szeptember 1., szerda 18:44
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. szeptember 1., szerda 15:54
Szimpatikus gyerek, 30-ért nagyon jó vétel volt, óriási lehetőség van benne, megér egy próbát. Sokan Seedorfhoz hasonlítjátok, nekem inkább Redondóra emlékeztet a játéka. Remelem Ancelotti hajlandó és képes lesz fejleszteni._Bushido_ írta: A tényekhez hozzávéve ezeket azért a plusz inspiráció megvan a számára:
Camavinga’s journey to Real Madrid:
• His family moved from Angola to France when he was 2-years old.
• His house burnt down, he was 11, his father told him: “you’re now the hope of this family.”
• Became the youngest Rennes and France player.
• At 18, he joins Real Madrid.
Tuti közrejátszott az is, hogy a PSG is akarta őt (mondjuk nem tudom, hogy hova, fullon vannak, 35-40 játékosuk van), Perez papa meg elintézte, hogy akkor már frissítsék a CKM-et is. Ha még idén nem is teljesen, de pár éven belül mindenképpen.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 1., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 1., szerda 15:41
ViniciusANDS írta:Varane.BlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
Marcelo.
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 15:18
Az bale jovic meg mariano a legjobbak.hehetheoriginal írta:és vinijuni nyilván, a legjobb támadónk.KAG írta: Marcelo, Varane, Casemiro, Higuain, Karim
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. szeptember 1., szerda 14:00
és vinijuni nyilván, a legjobb támadónk.KAG írta: Marcelo, Varane, Casemiro, Higuain, Karim
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. szeptember 1., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 1., szerda 12:43
Ígyígy. Valverde ha megindul nincs aki leütközze/szerelje szabályosan.hehetheoriginal írta:Higuian vagykiBlancoMark írta: Mikor jott be az Madridban hogy le lett igazolva egy tini es itt lett vilagsztar? Volt erre pelda? Nem akarok borulato lenni, de szerintem a madridi korulmenyek nem teszik lehetove hogy itt legyen valaki vilagklasszissa.
Amugy marcelo az ki, ha nem?
Benzema ugyanez kb
En idovel nyomatnam kamát fedével parban, szetfutni a faszba az ellenfelet
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. szeptember 1., szerda 12:37
Benzemának nagy szerepe lehet majd nála illetve MBappé esetében is, ha esetleg jövőre érkezik. Mint rangidős, rutinos Real legenda, egyengetnie kell, és jó úton tartani a 2 fiatal sorsát Madridban. Márpedig az ő hozzáállásával ezzel nem lesz probléma.kodo írta: Remelem vele is lesz Benzema love story. Akkor nem megy félre fejben a gyerek.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. szeptember 1., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. szeptember 1., szerda 12:00
A real hivatalos honlapjan mar lathato. 25os mezszamot kapta meg.Mester77 írta: milyen mezszám maradt szabadon?
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. szeptember 1., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. szeptember 1., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 1., szerda 10:24
Fura õket felhozni példának, mert Camavingának túl sok köze nincs a védekezéshez - kicsit ilyen Gravesen effektnek tūnik ez hogy veszünk egy alapvetõen támadó játékost, aztán aki ránéz azt hiszi vkphehetheoriginal írta:Az ugy ok, de objektiven nezem, nem erdekel milyen kutya jatekoshoz kell hasonlitani, hanem hogy milyen potencial van benne.
Minden parameter faszanak tunik, de picit zavar, hogy sulyosan egylabu a videnyok alapjan, a legmagasabb szinten ez nem fer bele, nincs ido annyit allitgatni a labdat.
Aztan lehet tevedek, mert keves az info rola, de top essien, yayature a merce, oda kell megcelozni, ilyen odegard meg facomtudjakikkel hagyjuk egymast szerintem, nem szint.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem