Öde-Camavinga csere jónak tűnikhehetheoriginal írta: csak nehogy egy darab özil legyen belőle, aki akkor se használja a jobbost, ha az élete múlik rajta.
Scouting Report
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 1., szerda 9:30
Öde-Camavinga csere jónak tűnikhehetheoriginal írta: csak nehogy egy darab özil legyen belőle, aki akkor se használja a jobbost, ha az élete múlik rajta.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. szeptember 1., szerda 9:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. szeptember 1., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. szeptember 1., szerda 9:02
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. szeptember 1., szerda 7:04
Hát nem tudom, hogy miben látod benne a Casemirot, mert szerintem egy közös van bennük, hogy mindketten labdát rúgnak.R. Carlos írta:Inkább Casemiro az a Modric.impossible írta:
Én leginkább kkp -t látom benne, Modrichoz tudnám hasonlítani, nyilván elképesztő sokat kell fejlődjön, de minden lehetőség megvan rá, hogy 3-4 éven belül Top kkp legyen belőle.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. szeptember 1., szerda 6:43
Inkább Casemiro az a Modric.impossible írta:Én leginkább kkp -t látom benne, Modrichoz tudnám hasonlítani, nyilván elképesztő sokat kell fejlődjön, de minden lehetőség megvan rá, hogy 3-4 éven belül Top kkp legyen belőle.Impostor írta: Ő milyen poszton játszik/nyújtja a legjobbat amúgy?
Az oké, hogy középpályás...de azon belül? vkp vagy szervező? Jelenlegi középpályásaink közül kihez hasonlítható a játéka?-ha egyátalán hasonlítható valakiéhez...
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. szeptember 1., szerda 3:02
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2021. augusztus 31., kedd 22:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 31., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: Impostor » 2021. augusztus 31., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 31., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 21:57
És tényleg basszameg, MEKKORA!flori írta:Mbappé be is likeolta.Posztolt is, "Dreams really do come true"![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. augusztus 31., kedd 21:57
Nem kötekedésből, de Seedorf inkább olyan pitbull alkat volt, ez a gyerek hozzá képest egy gazellaPad'em írta: Annó amikor berobbant 17 évesen rögtön felültem a bandwagonra, aztán eltűnt a porondról, úgyhogy le is szálltam róla![]()
De természetesen a potenciál hatalmas benne, gyors, technikás, ütközik, cselez - nagyon várom, hogy bemutatkozhasson fehérben. Posztolt is, "Dreams really do come true", végig azt írták mi vagyunk az álma, mikor úgy tűnt nem mozdulunk rá, akkor is...
Engem Seedorfra emlékeztet, nemcsak kínézetre, reméljük hasonló pályát fut be.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 31., kedd 21:55
Mbappé be is likeolta.Posztolt is, "Dreams really do come true"
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. augusztus 31., kedd 21:51
Én leginkább kkp -t látom benne, Modrichoz tudnám hasonlítani, nyilván elképesztő sokat kell fejlődjön, de minden lehetőség megvan rá, hogy 3-4 éven belül Top kkp legyen belőle.Impostor írta: Ő milyen poszton játszik/nyújtja a legjobbat amúgy?
Az oké, hogy középpályás...de azon belül? vkp vagy szervező? Jelenlegi középpályásaink közül kihez hasonlítható a játéka?-ha egyátalán hasonlítható valakiéhez...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 31., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: Impostor » 2021. augusztus 31., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 31., kedd 21:41
Bizony. Remelem nem spanok gerettel.Realista24 írta: Az ugye megvan, hogy neki is ugyanaz az ügynöke, mint Bale-nek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 31., kedd 21:37
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem