Kommentáld a híreket
- shoota
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Link, jövőre kiszabadítunk

- flori
Kylian Mbappé's Instagram repost: "Respect my brother for your professionalism. Reprogram your dreams for sometime soon... Life is wonderful. You are the best."
Mbappé ezt az üzenetet repostolta instán, azóta már levette.
Mbappé ezt az üzenetet repostolta instán, azóta már levette.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
De akkor legyen teljes a sor akiktől szabadulnékblekk13 írta:Lucas Vazquezt nem is említettetekflori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban.A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet.
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.![]()
Nalam Mariano meg Lucas a 2 leggyengebb lancszem.

- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
Hatalmas a pali

< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na puják, akkor egy teljes szezonon át szurkoljuk ki a párizs újjabb bl kieséset aztán jovőre jöhet a korszakváltás.
Átigazolási szezont 4esre értékelem a Carlo-Zz csere miatt. Alaba és Camavigna jó vétel volt, eladni is tudtunk. Bappé story olyan volt hogy tökjólett volna ha jön de szerintem senki nem dől a kardjába ,hogy membasztunk el rá 200 millát.Én továbbra is a Ronda Vikinget tartom a jövő baszógépének,bappéból inkáb nézek ki 2-3 top szezont aztán flegmázást.
Ő a mi emberünk:
https://youtu.be/CuOvodbkPjA
Átigazolási szezont 4esre értékelem a Carlo-Zz csere miatt. Alaba és Camavigna jó vétel volt, eladni is tudtunk. Bappé story olyan volt hogy tökjólett volna ha jön de szerintem senki nem dől a kardjába ,hogy membasztunk el rá 200 millát.Én továbbra is a Ronda Vikinget tartom a jövő baszógépének,bappéból inkáb nézek ki 2-3 top szezont aztán flegmázást.
Ő a mi emberünk:
https://youtu.be/CuOvodbkPjA
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- blekk13
Lucas Vazquezt nem is említettetekflori írta: Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban.A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet.
Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van![]()

< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- flori
Nem tudom volt-e már nála nagyobb léhűtő a csapatban.
A 16'-os szezonban tök szimpatikus volt még, igaza hajtós csávó, aki minden másodpercért megdolgozik a pályán. Óriási hiba volt visszahozni, mert azt hitte, hogy innentől ő a jani. Kb lehetetlen tőle szabadulni, tényleg kiüli a fazon a maradék három évet. 

Ebből három fixen nem lesz jövőre, szerintem Ceballos sem lett volna, ha nem sérül meg. Nagyon sok kolonctól szabadulunk jövőre, Marcelo is leköszön a többiekkel. Csak győzzük pótolni őket.Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- blekk13
Ugyan ezt erzem en is, de sajna nem lehet minden evben a legjobbnak lenni, most epitkezni kell ujra. Ez meg a szezon eleje, hatha feljavul a jatek par het alatt, csak a serulesek ne jojjenek…MorataMartin írta: Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt vanremélem ez lesz a böjt utolsó éve. Nagyon örülök Camavingának mert mint szurkoló egy icipici újdonságra vágytam. A hétvégén pl a Betis elleni meccsen egy felidot tudtam nézni annyira borzalmas volt a játékunk, s az a baj, hogy kb hónapok óta ezt érzem. Nagyon kellene valami frissítés.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mariano, Ceballos, Isco, Asensio, Bale még itt van
remélem ez lesz a böjt utolsó éve. Nagyon örülök Camavingának mert mint szurkoló egy icipici újdonságra vágytam. A hétvégén pl a Betis elleni meccsen egy felidot tudtam nézni annyira borzalmas volt a játékunk, s az a baj, hogy kb hónapok óta ezt érzem. Nagyon kellene valami frissítés.

- blekk13
Bellerin meg kozben a betisben kotott ki. Az nagy fogas.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondanám, hogy remélem egy percet nem fog játszani, de neki az teljesen megfelelne
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha megkapná a mostani bérét, csak elment volna már valahova kevesebbért úgyTjacks írta: Ez a Mariano idegesítőbb mint Bale. Én tuti felbontanám a szerződését.
hogy mi állnánk a különbözetet

ezt az egy megoldást látom, ami olcsóbb lenne, mint a szerződésbontás...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mondom, pioca. az a fajta akit nem csak a pénz érdekel, azt meg tudom érteni. de neki a munka is büdös.ViktoR4 írta: Romano azt mondja Mariano marad![]()
btw ceballos 19es számmal regisztrálva lett, szóval őt se rugjuk ki
- Pad'em
(
) Everyone is trying to get Mariano to agree, even his agents. @MarioCortegana
BREAKING: Mariano stays at Real Madrid. @manucarreno #DeadlineDay
Hát ez kurvajó. Képzelem ahogy győzködték ezt a hülyét.
Ügynök: Marikaaa, na légyszi, nem játszottál 3 eve öt percnél többet.
Mariano: NEM! Én is itt akarok lenni, ez az álmom mint Mbappénak.
Perez: De nem akar senki már a klubnál szivem, légyszíves húzz a picsába.
Mariano: Florentino bácsi, azt ígérte anno Lopetegui, hogy én leszek az új Ronaldo.
Perez: Mész vagy maradsz?
Ügynök: Már mindegy elmúlt éjfél.
Perez: Oh a krva picsába öreg vagyok én már a kreténekhez.
BREAKING: Mariano stays at Real Madrid. @manucarreno #DeadlineDay
Hát ez kurvajó. Képzelem ahogy győzködték ezt a hülyét.
Ügynök: Marikaaa, na légyszi, nem játszottál 3 eve öt percnél többet.
Mariano: NEM! Én is itt akarok lenni, ez az álmom mint Mbappénak.
Perez: De nem akar senki már a klubnál szivem, légyszíves húzz a picsába.
Mariano: Florentino bácsi, azt ígérte anno Lopetegui, hogy én leszek az új Ronaldo.
Perez: Mész vagy maradsz?
Ügynök: Már mindegy elmúlt éjfél.
Perez: Oh a krva picsába öreg vagyok én már a kreténekhez.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Röviden: Igen.ViktoR4 írta: Utolsó 1 óra.
Csak én vagyok olyan elvetemült hogy bízok még a teknősben?![]()
Ez a Mariano idegesítőbb mint Bale. Én tuti felbontanám a szerződését.
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Romano azt mondja Mariano marad

0% esélyt látok rá. Marad még erre a szezonra, és ha eddig az összes ajánlatot visszautasította, reménykedjünk abban, hogy januárig is így fog tenni, aztán szépen leigazoljuk.ViktoR4 írta: Utolsó 1 óra.
Csak én vagyok olyan elvetemült hogy bízok még a teknősben?![]()
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Utolsó 1 óra.
Csak én vagyok olyan elvetemült hogy bízok még a teknősben?
Csak én vagyok olyan elvetemült hogy bízok még a teknősben?

- blekk13
Perez se lat mindent eloreFaust írta: Mondjuk megerdemeljuk, mert kb csak azert lett leigazolva, hogy ne menjen Sevillaba.![]()

Mondjuk megerdemeljuk, mert kb csak azert lett leigazolva, hogy ne menjen Sevillaba.