Kommentáld a híreket
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Kommentáld a híreket
Valamit érezhet Perez, hogy nem akarja ezt a Mbappe ügyet elengedni, nem hinném, hogy hisz Ő abban "ingyen" megszerezhető lesz, konkrétan hírek alapján spammeli az indokolatlanabbnál - indoklatlanabb ajánlatokat miközben Mustafa meg repülőgép üzemmódban hagyta a telefonját. Haalandnál ennek a fele is elég lehetett volna talán, reméljük Perez knows.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára impossible 2021. augusztus 31., kedd 20:43-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Valamiből meg kell élni.ziro4vr írta: 2 nap kiesett, nincs MBappe de van Camavinga meg hehe, nem tudom jól jártunk e.Az utóbbi évben el volt tűnve és fejben is vannak nála gondok. Camavinga viszont szerintem jó lesz.
![]()
Egy dolog örök, R24 kamu hírei .![]()
Real Madrid indeed made an offer of €200m+ for Kylian Mbappé today. Emir of Qatar rejected it as he didn't want to negotiate. @ellarguero
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
2 nap kiesett, nincs MBappe de van Camavinga meg hehe, nem tudom jól jártunk e.
Az utóbbi évben el volt tűnve és fejben is vannak nála gondok. Camavinga viszont szerintem jó lesz.
Egy dolog örök, R24 kamu hírei .

Egy dolog örök, R24 kamu hírei .

Nem illik.
- blekk13
- Kedvenc játékosaid: Mbappe,Zidane,Cr,R9,
Egyebkent meddig mehet el Perez? Kivancsi lennek. Latszik hogy nem akarja elengedni ezt. Sztem lehet még tesz fel10 fele egy 230at aztan annyi.
< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Kb. mint amikor a kiszemelt csajra ráirok.sebydani írta: Elképzelem, hogy Perez elküldi Whatsappon Kadafiéknak az ajánlatot, hogy 220M, deal? aztán semmi válasz, csak a kis pipa, hogy láttak az üzenetet![]()

- blekk13
sebydani írta: Elképzelem, hogy Perez elküldi Whatsappon Kadafiéknak az ajánlatot, hogy 220M, deal? aztán semmi válasz, csak a kis pipa, hogy láttak az üzenetet![]()

< Courtois-Alaba-Pau-Militao-Carvajal-Casemiro-Camavinga-Valverde-Mbappe-Vini-Halaand > #future22’
- blekk13
Par napja azt mondta a psg elnoke hogy 200 alatt nem adjak el, most adott perez 220at, de az is kevesRealista24 írta:Süti írta:
Lehet hogy én tévedek, régen volt már, szakdolgozat alatt volt lehetőségem belenézni, azóta változhatott is.![]()
Szóval ez ilyen
(Very unreliable)![]()
![]()
![]()
Köszi amúgy.
Real Madrid submitted an eye-watering €220million (around £189m) bid to Paris Saint-Germain on deadline day. But PSG stalled and the move won’t happen this summer.
@talkSPORT
Real Madrid, willing to pay more than 220 million to PSG for Mbappé, but PSG did not respond.
@MarioCortegana

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk nem tudom miért lenne hülyeség, mikor ez tény. A Chelsea is el tudja szórni a világ összes pénzét. Egy szerencséjük van, hogy tudnak is eladni. Nem City és PSG szinten tolják.Kerlon írta:Nézz rá a Chelsea átigazolási poltikájára, aztán nem mondasz hülyeségeket.Remy írta:
Kell a cserepadra is egy kezdő 11.
Ez van, ha végtelen pénzt költhetsz.
Ránk is lehetne mondani a végtelen pénzt, ha nem lenne covid. Meg valószínűleg még így is többet igazoltunk volna, ha túl tudnánk adni a koloncokon.
Pedrerol még mindig Bappés videókat oszt meg.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2021. augusztus 31., kedd 20:25-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Elképzelem, hogy Perez elküldi Whatsappon Kadafiéknak az ajánlatot, hogy 220M, deal? aztán semmi válasz, csak a kis pipa, hogy láttak az üzenetet

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Süti írta:Lehet hogy én tévedek, régen volt már, szakdolgozat alatt volt lehetőségem belenézni, azóta változhatott is.Realista24 írta:
Azt írják, hogy azért nem, mert országon belüli váltás esetén nem kerül be oda az ember.
De akkor nézd meg![]()
![]()
Szóval ez ilyen
(Very unreliable)![]()

Köszi amúgy.
Real Madrid submitted an eye-watering €220million (around £189m) bid to Paris Saint-Germain on deadline day. But PSG stalled and the move won’t happen this summer.
@talkSPORT
Real Madrid, willing to pay more than 220 million to PSG for Mbappé, but PSG did not respond.
@MarioCortegana
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Lehet hogy én tévedek, régen volt már, szakdolgozat alatt volt lehetőségem belenézni, azóta változhatott is.Realista24 írta:
Azt írják, hogy azért nem, mert országon belüli váltás esetén nem kerül be oda az ember.
De akkor nézd meg![]()

Szóval ez ilyen
(Very unreliable)

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- blekk13
Az as meg a marca 200at ir, hogy annyit ajanlottak es nem fogadtak el. Most erre mit lehet irni…A psg tulaj a 300at se fogadna el sztem.Kerlon írta:Nézz rá a Chelsea átigazolási poltikájára, aztán nem mondasz hülyeségeket.Remy írta:
Kell a cserepadra is egy kezdő 11.
Más:
Paris Saint-Germain have rejected a bid in excess of €220m from Real Madrid for Kylian Mbappe. A world record transfer fee. They could/will lose Mbappe as a free agent next year. A first-team squad of over 30 players. Money is not and never will be remotely relevant to them.
valami Colin nevű hozta le.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy azért nem, mert országon belüli váltás esetén nem kerül be oda az ember.Süti írta: Régen láttam már TMS-t, de elvileg már a Monaco - PSG vonal miatt fent van, sőt. Persze az előkészítés meg lehet.
De akkor nézd meg

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nézz rá a Chelsea átigazolási poltikájára, aztán nem mondasz hülyeségeket.Remy írta:Kell a cserepadra is egy kezdő 11.impossible írta: Hogy mi a péknek kell a Chelseabe pont egy Saul nem nagyon értem, Tuchel pedig nem rossz edző, de kicsit kilóra igazol, mint Guardiola.
Más:
Paris Saint-Germain have rejected a bid in excess of €220m from Real Madrid for Kylian Mbappe. A world record transfer fee. They could/will lose Mbappe as a free agent next year. A first-team squad of over 30 players. Money is not and never will be remotely relevant to them.
valami Colin nevű hozta le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
Régen láttam már TMS-t, de elvileg már a Monaco - PSG vonal miatt fent van, sőt. Persze az előkészítés meg lehet.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- blekk13
Eleg szanalmas a psg ha Perez megadta allitolag a 220at es visszadobtak, bar nem tudni igaz e. Hihetetlen a psg elnoke komolyan, ez mar kb a pofatlansag teteje amit muvel, foleg hogy tudja hogy Mbappe is el akar menni, azert akarata ellenere ott tartani egy jatekost akinek a foci a hivatasa es mashol kepzeli el a karrierjet es ezt gatolja az az arab fasz, tobb mint pofatlansag, en tuti nagyon pipa lennek, tehetne elem evi 80 millios fizut is, lehugyoznam ezek utan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappé-t létrehozták a FIFA TMS rendszerében, ahol azokat a játékosokat regisztrálják, akik egyik országból a másikba igazolnak.
Ez még nem jelent semmit, csak hogy ha úgy adódik a helyzet, akkor ez ne legyen akadálya az dealnek.
Ez még nem jelent semmit, csak hogy ha úgy adódik a helyzet, akkor ez ne legyen akadálya az dealnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Aha, csak addig még sok dolog megtörténhet.4Rv írta: Perez a világ bohóca lett volna, ha kiad 200 milliót egy olyan játékosért, aki egy év múlva szabad és a hírek szerint egyébként is hozzátok akar igazolni.
Dobálgatja vissza az ajánlatokat, ez azt mutatja, hogy elszánt, eddig oké.
Viszont a gyerekkori álom annyira azért mégsem számított, amikor Párizsba igazolt.
Ugyanis Pérez is lerakta volna érte azt a pénzt, amit az arabok.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kell a cserepadra is egy kezdő 11.impossible írta: Hogy mi a péknek kell a Chelseabe pont egy Saul nem nagyon értem, Tuchel pedig nem rossz edző, de kicsit kilóra igazol, mint Guardiola.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- blekk13
Ezt pl en se ertem. Kante,Jorginho,Kovacic, Saul,Havertz,Mount, Barkley bar Saul inkabb mc nem pedig amc, de nem hinnem hogy kezdo lesz.impossible írta: Hogy mi a péknek kell a Chelseabe pont egy Saul nem nagyon értem, Tuchel pedig nem rossz edző, de kicsit kilóra igazol, mint Guardiola.