Ez furcsa nekem is. Lehet perez “jatekanak” a reszeCS0ki írta:Camavinga még mindig nem official, ugye? Vagy már ő se lesz meg?Mbappe is kussba van. En a helyeben mar reg beszeltem vna az elnokkel h adjak el iden mert el akar menni aztan csokolom.

HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 18:02
Ez furcsa nekem is. Lehet perez “jatekanak” a reszeCS0ki írta:Camavinga még mindig nem official, ugye? Vagy már ő se lesz meg?Mbappe is kussba van. En a helyeben mar reg beszeltem vna az elnokkel h adjak el iden mert el akar menni aztan csokolom.
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2021. augusztus 31., kedd 17:58
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. augusztus 31., kedd 17:57
Mert nem feltétlenül akar idén jönni. Elejétől fogva azok voltak a hírek, hogy ha eladják jön, ha nem, akkor kivárja ezt az évet,nem fog hisztizni. Teljesen korrekt szerintem így. Alairt 5 évre, nem kevés pénzért, szépen teljesít is, lejár a szerződés és lép oda, ahova mindig is tervezte. Ha a psgnek nem kell a pénz, akkor nem kell. A psg sem szólhat egy szót sem, ha akart volna kereshetett volna egy rakás pénzt.Mbappe is kussba van. En a helyeben mar reg beszeltem vna az elnokkel h adjak el iden mert el akar menni aztan csokolom.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. augusztus 31., kedd 17:55
Január elsején remélhetőleg már aláírt papírja lesz a Realhoz. Onnantól csak magukkal basznak ki, ha nem játszatják.Marky írta:Lelato, padoztatas, 60. percben lecsereles, 92-ben becsereles. Januartol johetnek a szankciok.Süti írta: Hogyan kényszerítenék már hosszabbításra? De komolyan...
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 31., kedd 17:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 31., kedd 17:51
Jah, hát ez ilyen, vagy esni fog, de lehet nem.Corleone írta:| Real Madrid's transfer window is OVER, unless there's a miracle. @MarioCortegana #rmalive
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 31., kedd 17:51
Lelato, padoztatas, 60. percben lecsereles, 92-ben becsereles. Januartol johetnek a szankciok.Süti írta: Hogyan kényszerítenék már hosszabbításra? De komolyan...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 31., kedd 17:51
A srác ígérete....és mi van a klub ígéretével, hogy leülnek tárgyalni a Reallal, ha jön?madridronie írta:Ezt elvileg már napokban ezelőtt kérte a PSG vezetésétől, hogy üljenek le tárgyalni a Real Madriddal és fogadják el az ajánlatukat.En a helyeben mar reg beszeltem vna az elnokkel h adjak el iden mert el akar menni aztan csokolom.
Lehet rosszul emlékszem, de mintha Leonardo is mondta volna, hogy a srác ígérete szerint nem fog ingyen, pénz nélkül eligazolni tőlük; másrészt emlékszünk De Gea esetére (ugyanez volt, pár napon belül hosszabbított is, hogy kimossa magát a kényelmetlen szituból és aztán soha nem lett már a játékosunk, pedig volt elvileg Real záradék az új szerződésében). Már most is dobtak neki elvileg egy nettó 40 millás ajánlatot, meg 1 év azért sok idő...Hogyan kényszerítenék már hosszabbításra? De komolyan...
HozzászólásSzerző: Corleone » 2021. augusztus 31., kedd 17:50
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 17:50
Pochettinonak eleg nagy kihivas lesz az is, hogy ennyi egyeniseget egyben tartson. Ramos,Messi,Neymar,Mbappe.RealMadridFanatic írta: Sehogy. VB is odebb van, hogy befenyitsek a paddal. Tul nagy nev ahhoz, hogy kenyszeritsek. Itt max a zseton szolhat kozbe, de ha azt valasztja, kar siratni.
Szerintem tenyleg van olyan ambiciozus, hogy vezere akar lenni egy komoly csapatnak, Messivel es Neymarral ez nem feltetlen adott.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. augusztus 31., kedd 17:49
Ezt elvileg már napokban ezelőtt kérte a PSG vezetésétől, hogy üljenek le tárgyalni a Real Madriddal és fogadják el az ajánlatukat.En a helyeben mar reg beszeltem vna az elnokkel h adjak el iden mert el akar menni aztan csokolom.
Lehet rosszul emlékszem, de mintha Leonardo is mondta volna, hogy a srác ígérete szerint nem fog ingyen, pénz nélkül eligazolni tőlük; másrészt emlékszünk De Gea esetére (ugyanez volt, pár napon belül hosszabbított is, hogy kimossa magát a kényelmetlen szituból és aztán soha nem lett már a játékosunk, pedig volt elvileg Real záradék az új szerződésében). Már most is dobtak neki elvileg egy nettó 40 millás ajánlatot, meg 1 év azért sok idő...Hogyan kényszerítenék már hosszabbításra? De komolyan...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 31., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 17:41
Sztem sehogy. Gondolom abban biznak, hogy beall Messit szopkodni o is mint Neymar haverja, aztan ha jonnek az eredmenyek akkor meggondolja magat.Süti írta: Hogyan kényszerítenék már hosszabbításra? De komolyan...
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 31., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 17:38
Par napja a 180at is elfogadtak sok hirportal szerint, ha megdna perez a 210et akkor kernenek 220at, ha megadna azt is akkor 230at kernenek, ezt eljatszak ejfelig aztan sakk matt. Mbappe is kussba van. En a helyeben mar reg beszeltem vna az elnokkel h adjak el iden mert el akar menni aztan csokolom. Bar lehet nem sokat erne vele. Nagyon nagy a csend, Perezt ismerve barmi lehet.madridronie írta: Most olvastam egy olyat, hogy a katari emírnek nem tetszett a határidős tárgyalási formánk, ezért is volt kuss mindegyik ajánlatunkra, de hogy éjfélig még bármi lehet és a Real sem adta még fel végleg (egyes pletykák szerint valós a félelem Madrid részről, hogy az arabok valahogy hosszabbításra kényszerítik majd a srácot). Délelőtt meg még olyat olvastam, hogy egy 210 millás ajánlatot már elfogadnának az arabok.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: madridronie » 2021. augusztus 31., kedd 17:34
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 31., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 31., kedd 17:29
Camavinga official, Mbappet pedig el is lehet felejteni.blekk13 írta: Sracok, akkor most Mbappe vegleg off vagy még johet? Mert en olvasom tobb oldalon a hireket es ott még azt irjak hogy van esely ra hogy Mbappe eligazol ma…Camavinga erkezese mar fix? Vagy az is a “terv” resze? Hat kivancsi leszek mi kesz még ejfelig.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 31., kedd 17:28
Azt írják, hogy a PSG Sarabiaval cserélné el vagy az üzlet része lenne.Pad'em írta: Miguel Rubén Macedo Pinho, Nuno Mendes' agent, tells MadridistaReal that he is talking to five clubs about the transfer of the footballer in the next few hours, including Real Madrid. The white club does NOT confirm this information to us. @RMadridistaReal
Sziauram, 5. balhátvéd érdekes lehet?![]()
Legalább jobbhátvéd lenne...
PSGbe megy amúgy, hacsak Perez daccból el nem hozza előlük őt is.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem