Kerlon írta:
Erős túlzás, hogy írtó jók leszünk, ha leigazoljuk Camavingát.
Jelenleg lesz egy új opció középre, de rettentően fiatal és labilisnek tűnik még ő.
Ezt nem vitatom, de mivel tudjuk, hogy Carlonál (meg úgy általában) sem jellemző, hogy kedden az A, szombaton meg a B csapat megy fel, az, hogy az alap Case-Fede-Kroos -nálam ez a legjobb/legstabilabb- hármas mögé most van Blanco-Cama-Modric trió, az nem rossz.
Ok, persze, ez még mindig gyengébb, mint a duplázós Llorrente, Kova és James cseresor, de azért már valami..
Kerlon írta:
A másik probléma, hogy továbbra is csak Karimra lehet elől stabilan számítani. Mbappe égető lett volna idén, jövőre meg Karim helyére Haaland. Benzema Haaland kettős nekem kicsit összeférhetetlen egyelőre.
Igen, nálam is ez a baj továbbra is, hogy van BigBenz elöl és csá.
Nyilván ez a tescos Bale is jobb, mint LV, Ase, vagy Rodry szoktak lenni, de előbb-utóbb úgyis elkapja vmi discomfort őt is pár hétre, Hazardot 2 meccs után "kiszorította" Vini.. Ez mindent elmond mindkettőről..
Haaland sztem nem jön idén, Benz mögé sok, ketten párban elöl, meg nem látom én sem, hogy működnének, sz@r biztos nem lenne persze egy 4312, mögöttük Modric/Isco, de amikor rogyásig vagyunk (ok, olyan amilyen) szélsőkkel, nem fogunk egy mozdíthatatlan játékost elhozni és taktikát váltani.
Jövőre igen, Haaland átvenné a 34 éves Benztől a góllövő alfa szerepet, Bappe elficegne mellette a jobboson, stb..
De most még idén van.. Még most kéne a francia, mert elöl 1/1,5/,1,75 minőségi emberünk van (Benz -1, Bale - 0,5 és Vini - 0,25). Ok Rodry/Vini szódával számolható félnek is, de akkor is csak 2 az összeg, pedig 3 kéne (legalább)..