ANDS írta:Elgondolkoztatott, amit írtàl.kodo írta: Mondjuk van a védelembe 9 emberünk, Lucast is ide szamolva, akik közül elég sokan jatszottak már különböző posztokon.
Jobbhatved: Carvajal, LV, Nacho, Militao, Mendy
Közép: Nacho, Militao, Alaba, Vallejo, Mendy
Bal: Mendy, Marcelo, Miguel, Alaba
Carva helye gyenge egyedül, illetve egy sérüléshullam esetén lehet gond, de szerintem ez eleg kellene hogy legyen hosszabb távra. Bl-re új támadó nélkül szerintem nem elég a csapat, de hátra csak jobb oldalra költenék addig amíg nincs támadónk.
Egy Kounde vagy Pau Torres helyet nem látom egyértelműen a Nacho-Militao-Alaba hármas mellett. Ha Vallejo lenne kezdobe arra a posztra akkor sürgősen igazolni kéne, így nem biztos. Tehetséges kozephatvedet szinte bármelyik evben lehet halászni most eppen ők ketten a sláger.
Ha vesz valaki öt építési telket, akkor vagy arra vár, hogy felmenjen az áruk, vagy épít rájuk valamit, és kiadja, vagy drágán eladja.
Elől van Bale, Benzema, Mariano, Jovic, Hazard, Rodry, Vini, Ase, LV + kölcsönben Kubo, Brahim.
Ha azt nézem, hogy megvették Vinit, Rodryt, Jovicot, Hazardot, akkor ez kb. 240 millió euro befektetés. Játszatni kellene őket.
Van itt valaki, aki ki tudja számolni, hogy mennyi idő alatt térülne meg a MBappe project 180 milliós befektetése?
A Vini, Rodry, stb. pakk kb. sose térül meg, ez a 4 figura volt 268m, piaci értékük perpill (tm-en) 135m.. A vételáruk fele már kb. el lett füstölve, ráadásul nem hinném, hogy ha el akarnánk őket adni, kapnánk is értük ennyit..
A másik, hogy érted, hogy megtérül a Bappe biznisz? Mezek, több néző (ami egy darabig úgy sem lesz?) ami mérhető? Hozzárakva a nyert címek bevételi oldala (ami meg már fiktív, mert nem ő menne fel egyedül a meccseken, hanem másik 10 player még)?
De a válasz egyébként a Bappe bekerülési/megtérülési együtthatóra az: azonnal. Azonnal lenne egy mindenre esélyes csapatunk

Más:
Camavingát a canal+ és a Marca elkönyvelték már. (tudom, hogy captain obvious hír, de jól esik leírni