szerintem nincsRealAsensio írta: Spanyolokkal hogy allunk? Van eleg a keretben?

(bocs nem lehetett kihagyni

én úgy néztem, hogy mehet 1 spanyol a nevezést illetően
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 31., kedd 0:44
szerintem nincsRealAsensio írta: Spanyolokkal hogy allunk? Van eleg a keretben?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 31., kedd 0:32
Ez ilyen bosszuhadjárathalamadrid írta:Vagyis akkor megvan?Pad'em írta: Camavinga is closed.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 31., kedd 0:30
Isco, Jovic vagy Mariano, esetleg Ceballos.Pad'em írta: Még egy játékos távozásán ügyködünk az el Larguero szerint. Ez azt jelentheti, hogy valakit még veszünk, mert elvileg Camavingával betelt a squad.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 31., kedd 0:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 0:23
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 0:20
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 31., kedd 0:19
Lehet benne valami, csak sokszor láttuk már az ellenkezőjét. Viszont amikor berobbant, akkor brutális volt. Szóval van benne bőven kraft, de tényleg nagyon eltűnt 1,5 évre. Mondanám azt is, hogy bízzunk a játékosmegfigyelőkben, de ránk rohad Jovic, Reinier meg a többi kiskirály.ToniKroos írta:Talán még a Sallói mondta valamelyik adásban, hogy akik ilyen fiatalon berobbannak, azoknál nagyon gyakran a következő év gyengébbre szokott sikerülni és hogy ezzel már a klubok szoktak is számolni. Szóval ez a labdargásban egy általános jelenség, amiről a szakemberek tudnak, és figyelnek is rá ezért is ilyen fiatalon nem egy időszakot kell nézni, hanem magát a játékos, hogy abből lehet-e kihozni azt az extrát, ami a klubnak kell.CS0ki írta: Na igen, erősen visszaesett a hírek szerint... Fizikai alapok kétség kívül kiválóak, kérdés, hogy mi okozta a megbicsaklast a fejlődésben. És ja, lejaro szerződés, meg az a kretén ügynök.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 31., kedd 0:17
Vagyis akkor megvan?Pad'em írta: Camavinga is closed.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. augusztus 31., kedd 0:13
Talán még a Sallói mondta valamelyik adásban, hogy akik ilyen fiatalon berobbannak, azoknál nagyon gyakran a következő év gyengébbre szokott sikerülni és hogy ezzel már a klubok szoktak is számolni. Szóval ez a labdargásban egy általános jelenség, amiről a szakemberek tudnak, és figyelnek is rá ezért is ilyen fiatalon nem egy időszakot kell nézni, hanem magát a játékos, hogy abből lehet-e kihozni azt az extrát, ami a klubnak kell.CS0ki írta: Na igen, erősen visszaesett a hírek szerint... Fizikai alapok kétség kívül kiválóak, kérdés, hogy mi okozta a megbicsaklast a fejlődésben. És ja, lejaro szerződés, meg az a kretén ügynök.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 0:12
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2021. augusztus 31., kedd 0:09
Pedig sanszos. De 70 millió a kivásárlási ára elvileg.Pad'em írta:| Real Madrid are likely to sign one or two players. Camavinga is closed. @SkySport
Remélem nem esünk be Koundéért is 80millióval holnap.
Nem adjuk kölcsön Camavingát, szóval vele tele a keret.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 31., kedd 0:09
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. augusztus 31., kedd 0:06
Ettől én is tartok. Őszintén szólva erről a Camavingáról csak annyit tudok, hogy rendesen hype-olták, de hogy senki nem látott tőle még komoly meccsen jó teljesítményt, az egészen biztos.flori írta:Picit sokallom érte, neki is egy év van hátra. El is tűnt a srác a radarról, még az itthoni u21-es ebn is csak csere volt. Kiváncsi vagyok, kicsit Renato Sanches effekt, cáfoljon majd ránk.Pad'em írta:| Eduardo Camavinga is joining Real Madrid for a fee between 28M and 30M. @JulienMaynard
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. augusztus 31., kedd 0:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 31., kedd 0:02
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 31., kedd 0:00
Picit sokallom érte, neki is egy év van hátra. El is tűnt a srác a radarról, még az itthoni u21-es ebn is csak csere volt. Kiváncsi vagyok, kicsit Renato Sanches effekt, cáfoljon majd ránk.Pad'em írta:| Eduardo Camavinga is joining Real Madrid for a fee between 28M and 30M. @JulienMaynard
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 30., hétfő 23:39
Ja és így, hogy ott van Cancelo meg Walker talán el is engednék. Nagyon szeretik a fiataljaikat aprópénzért eladni, lásd Sancho, Angelino, Brahimhalamadrid írta: Pedro Porro(jobbhátvéd) a Sportingból elég jónak néz ki. 22-ben jár le a szerződése, a citytől van kölcsönben 8.5 millás vételi opcióval, de ugye ha szerződtetnék akkor valszeg 25/26-ig lenne szerződése. Szeptemberben lesz 22 és elvileg jobboldali kp ként is jó, ráadásul spanyol. A fradi meccseken majd figyelhetjük.![]()
https://www.transfermarkt.com/pedro-por ... ler/553875
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2021. augusztus 30., hétfő 23:38
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2021. augusztus 30., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. augusztus 30., hétfő 23:29
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem