Igen, Gnabryban van veszély, meghát 1 meccsen négyet vert a T'ham-nek (az már majdnem olyan menő, mint 1 meccsen 4 td

).., jó kis playa..
Nekem egyébként full mindegy mi van a BM-nel, középsuliban utáltam őket nagyon, az Effenberg féle majmok miatt, ezen az sem segített, hogy közben Elberek/Makaayok is játszottak náluk, ezektől meg úgy kellett félni, mint a tűztől.. Szerencsére mára kikoptak tőlük az ilyen full unszimpi arcok, és vannak olyanok is, akiknek jó nézni a játékát: Davies, Leva, vagy épp (Ziroval és sokakkal) nagy közös kedvencünk: Kimmich..
De sztem Dárdainak sem főtt le..
Igen, amikor átvette a Hertát, totál a szorgos, iparos, kiscsapat vonalon maradtak benn és gyak. ezt "tökélyre fejlesztve" még európai szereplésig is eljutottak. De szerintem Pali jó edző. Tavaly játszottak 3 kh-val, most 433, 4231-gyel próbálkozik... Nem totál sablonos a gondolkodása.
Ráadásul most megint kicsit kevesebb folyik a pénzcsapból, ment Cunha, Piatek sérült, Lukebaki a legnagyobb név elöl, újra középszer arcokkal kell csinálnia valamit. Az nem egyszerű..
Ráadásul Márton sincs most hátul, tavaly tavasszal fal volt a fiú..
Vannak viharfelhők, de remélem megússza.
Reteti írta:
De ha nem lesznek komoly sérültek akkor ez a csatársor a világ egyik legjobbja komoly bl esélyekkel
Ha pedig a labda bemegy a kapuba, akkó gól..