Ez a megfelelő hozzáállásRemy írta: Írtam ma, hogy nem jön, de most már amúgy tényleg úgy érzem, szóval el is engedtem.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: torjack » 2021. augusztus 30., hétfő 21:26
Ez a megfelelő hozzáállásRemy írta: Írtam ma, hogy nem jön, de most már amúgy tényleg úgy érzem, szóval el is engedtem.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 30., hétfő 21:20
Ezek csak bohóckodnak velünk, egyik ajánlatra sem fognak igent mondani, amint Perez megadja amit kérnek egyből jön egy magasabb összeg. Remélem Mbappe figyeli ezt, Aladinék megérdemelnék, hogy teljesen ingyen jöjjön, kérdések nélkül úgy, hogy már tavasszal kimondja, lépek köcsögökRealista24 írta:Azt írják hogy ez utóbbi hír csak a hat órás határidő miatt keletkezett. Ami eleve fals volt.Pad'em írta:| Real Madrid today made a third offer of 200 million euros (bonus included) refused by PSG. Door is closed. @AbdellahBoulma [🎖]
| Real Madrid are leaving the negotiations for Mbappé, confirmed by sources close to @MarioCortegana @GoalEspana
Azt is írjak hogy a PSG 250 milliót kért korábban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 30., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 30., hétfő 21:18
Haver menj ki cigizni, hátha bejön. A következő pár dobozt én állomtorjack írta: Az egészet Remy baszta el.
Beírta volna párszor, hogy nem jön idén, kötött volna rá valami fogadást is, aztán Mbappé barátunk hétvégén a Betisnek rakott volna kettőt, nem a hogyishívjáknak.
HozzászólásSzerző: torjack » 2021. augusztus 30., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 21:15
Azt írják hogy ez utóbbi hír csak a hat órás határidő miatt keletkezett. Ami eleve fals volt.Pad'em írta:| Real Madrid today made a third offer of 200 million euros (bonus included) refused by PSG. Door is closed. @AbdellahBoulma [🎖]
| Real Madrid are leaving the negotiations for Mbappé, confirmed by sources close to @MarioCortegana @GoalEspana
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 21:07
Azert mondom, hogy holnap ejfelig van még ido.Realista24 írta: Prison Saint-Germain
Amúgy, azt írják, hogy a PSG most is tárgyal egy lehetséges utoddal.
Katar meghallgatja Perezt, ami pozitív jel.
Jön.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 21:01
Jelenleg szerintem pont ez a baj ,hogy sem mi sem bappe nem ciganykodik. Persze ubdorító lenne ha olyan barszasan meggyőznénk bappét hogy bojkottalja az edzeseket meg ne rúgjon meccsenként 2 gólt ha már távozni akar de látjuk mi lett az ilyen hisztis coutinhokbol akik kiverték a cirkuszt. Bappé ilyek szempontból nekem pozitív csalódás, azthittem majd ilyen neymarosan drámázik aztán vérprofi teszi a dolgát annak ellenére,hogy lépni akar és valszeg őt is felkúrja a helyzet.hehetheoriginal írta:a real bő 100 éve az úriemberek klubja, nem nagyon hallottam arról, hogy tisztességtelenül üzletelnénk (aztan lehet rövid a memóriám), valszeg nem most kezdtük el az alja cigánykodást, vajon akkor ki hazudik itt, ki a kutyafasz?El Maestro írta:| Real Madrid claim to have made a verbal 200M offer that has been refused, but PSG are DENYING that offer was made. @lequipe #rmalive
költői kérdés, tudjuk.
amúgy brazilfanként leonardoban is csalódtam, hagyta magát megvetetni kilóra.
kizárt, hogy ingyen elengedjék, valami úgyis lesz addig.Szerintem így jártatok a legjobban, nem kel 200 millió? OK, akkor majd jövőre ingyen.
max átbasszák a gyereket, hogy hát milyen hálásnak kéne lenned nekünk, cserébe hosszabbíts 1+1+1+1 évet, hogy ne ingyen menj el. aztán minden évben eljátsszák ezt, amíg bele nem fásul a faszba.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 30., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:49
Holnap ejfelig lehet még barmi, hiaba irogatnak itt hireket.El Maestro írta: Mbappé deal. Leonardo to RMC: “Kylian Mbappé wants to join Real Madrid and we will NOT hold him back. We said NO to Madrid's first offer, but if our conditions are met, we'll see”.#Real #Mbappé
Múltkori Leonardo nyilatkozat.
Kibaszott bohócok.![]()
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2021. augusztus 30., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 30., hétfő 20:46
CS0ki írta:Mit csinálnak vele? Vagy megváltoztatja a FIFA a kedvükért a szerződések érvényességét?amikor a tulaj kijelenti, hogy bappe nem megy sehova, mert nem engedik, az mi? rabszolgatartás.
vagy szerinted csak úgy elengedik, amikor lejár a szerződése? egy 22vagyhány éves, magas marketingértékű játékost?
Ahogy eddig, ezután is Mbappen fog múlni. Eddig is úgy volt, hogy simán benne van, hogy marad még egy évet. Szerintem inkább ingyen, mint most 200 millióért...HA ide akar jönni, ide fog, 4 hónap múlva aláírhat. Bőven lesz helye annak a pénznek. Ő is kap belőle valamennyit...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:46
Very reliable, ez kimaradt.Realista24 írta:Mienk lesz.
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. augusztus 30., hétfő 20:43
a real bő 100 éve az úriemberek klubja, nem nagyon hallottam arról, hogy tisztességtelenül üzletelnénk (aztan lehet rövid a memóriám), valszeg nem most kezdtük el az alja cigánykodást, vajon akkor ki hazudik itt, ki a kutyafasz?El Maestro írta:| Real Madrid claim to have made a verbal 200M offer that has been refused, but PSG are DENYING that offer was made. @lequipe #rmalive
kizárt, hogy ingyen elengedjék, valami úgyis lesz addig.Szerintem így jártatok a legjobban, nem kel 200 millió? OK, akkor majd jövőre ingyen.
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:42
Süti írta:komoly kombó a világ egyik ha nem a legsikeresebb edzőjébe beleállni egy olyan hozzászólásban ahol 2 sorral feljebb a játékosunk nevével nem tudtál megbirkózni, de legalább egy egészséges ikszdézésre futotta.blekk13 írta: Az a legviccesebb hogy Lucas Vaszkez még a Real Madrid keretenek a tagja xD Barmikor meglatom a kezdoben vagy bejon cserekent , mar a fejem fogom es elkapcsolnek. Carlo is leepult agyilag ebben a par evben ameg tavol volt.
En mar tobb mint 20 eve vagyok Real drukker, minden meccsuket lattam ez alatt a 20 ev alatt, tudom hogy kell leirni Lucas Vazquez nevet, csak igy gyorsabb volt, de en kerek elnezest. Ha ekkora nagy spiler vagy , adhatnal nekem arra magyarazatot , hatha megertem, hogy Lucas VAZQUEZ miert van még ebben a keretben? Mikor kb minden hozzaertő ember, nem tartja ide valonak. Carlo sikeresseget egy percig nem vitattam, csak nem ertem mit lat egyes emberekben, ott ragadt még 2014ben, azert irtam ezt. Barmennyire is elfogult az ember a sajat csapataval, latja a hibait es Lucas egy ilyen hiba pont. Ezzel a kerettel oruljunk ha a bajnoki cim meglesz.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 30., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: Camp Nou99 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:38
Szerintem így jártatok a legjobban, nem kel 200 millió? OK, akkor majd jövőre ingyen.blekk13 írta: Azert varjuk még ki a holnap 23ora 59 percet, addig lehet barmi, hiaba hoznak le hireket kulonbozo portalok. Most pl azt irtak hogy cr felajanlotta magat a barcelonanak mielott a muhoz igazol vna most…Par napja tenykent lett kozolve hogy a psg elfogadta a real ajanlatat, most meg az van hogy nem targyalnak. Ha holnap ejfelig igy marad, akkor kell elhinni hogy nem jon mbappe, addig minden hir komolytalan kb.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem