blekk13 írta: Egyebkent a psgt nem buntetik ffp megsertese miatt?
Nem mert Ceferin cimborája eltörölte.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:06
blekk13 írta: Egyebkent a psgt nem buntetik ffp megsertese miatt?
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:05
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 30., hétfő 20:02
Az a baj, hogy én is.Csabi írta:fél év múlva remélem igazság születik majd. remélem kibírja a nyomást bappé. erről a khelafiról azt is elképzelem, hogy elrabolja az anyját és azzal zsarolja.Fabrizio Romano 'points' to Al-Khelaifi: "He is the one who does not want to sell Mbappé to Madrid"
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 30., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 20:00
Lehet. Barmi lehet holnap ejfelig. Lehet az is hogy kell a psgnek is par ora hogy vigyenek oda helyette vkit, addig meg szunetel a dolog. Mbappe helyeben ha nem adjak el, kivarnek januarig 1ig, aztan egybol alairnek a realba, nasser meg remelem ongyilkos lesz.kodo írta: Sztem csak bloffol parizs. Majd holnap mar kell nekik a penz csak az időt huzzak.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 30., hétfő 19:59
Benne lehet, de egyre kevesebb esélyt látok rá. Az a baj, hogy tényleg van realitása, hogy alátolnak egy hosszabbítási ajánlatot, hogy holnaptól a kétszeresét kapod, plusz egy záradékot, hogy elmehetsz Madridba. 200 millióért. Akkor "elvesztegettünk" egy évet, és szintén fizetni kell. Ettől félhetett Perez is szerintem.kodo írta: Sztem csak bloffol parizs. Majd holnap mar kell nekik a penz csak az időt huzzak.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 30., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 30., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 30., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 30., hétfő 19:53
fél év múlva remélem igazság születik majd. remélem kibírja a nyomást bappé. erről a khelafiról azt is elképzelem, hogy elrabolja az anyját és azzal zsarolja.Fabrizio Romano 'points' to Al-Khelaifi: "He is the one who does not want to sell Mbappé to Madrid"
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 19:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. augusztus 30., hétfő 19:50
miert rasszizmus a valóságot leírni?petiamadridista írta: Mbappénak ki kell ülnie hogy lejárjon a szerződése.
Nincs más esély.
Olyat már hallottam ( bő 20 év alatt), hogy egy játékos távozni akart vagy vágyódott máshova, de meggyőzték, vagy év közben volt ez és kispadra tették. Aztan ez a vágyódás kiderült az átigazolási ablak zárása után, de hogy akkor amikor a piac nyitva van, a sportigazgató bemondja hogy el akar menni a játékosunk, majd kapnak egy világrekord közeli összeget, és mégsem fogadják el, na ilyenről még nem hallottam 20 év alatt.
Ez az alapvető ki nem mondott európai normák megsértése. Az a legalább lászatra vonatkozó szabály, hogy ez azért nem emberkereskedelem. Leszarják az arabok..
Azok akiknek a világbajnokságuk már most többbtucat vagy több száz emberéletbe került.
Ezeknek nincs helyük a kulturált, európai sportban. Sajnálom, ha ez rasszistának hangzik, lehet banolni is, én így gondolom.
amikor a tulaj kijelenti, hogy bappe nem megy sehova, mert nem engedik, az mi? rabszolgatartás.Meghatározott idejű szerződésekről beszélünk, sosem értettem mire alapozzátok az emberkereskedelem címszavakat.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 30., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:49
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 30., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 30., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 30., hétfő 19:43
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem