miert rasszizmus a valóságot leírni?petiamadridista írta: Mbappénak ki kell ülnie hogy lejárjon a szerződése.
Nincs más esély.
Olyat már hallottam ( bő 20 év alatt), hogy egy játékos távozni akart vagy vágyódott máshova, de meggyőzték, vagy év közben volt ez és kispadra tették. Aztan ez a vágyódás kiderült az átigazolási ablak zárása után, de hogy akkor amikor a piac nyitva van, a sportigazgató bemondja hogy el akar menni a játékosunk, majd kapnak egy világrekord közeli összeget, és mégsem fogadják el, na ilyenről még nem hallottam 20 év alatt.
Ez az alapvető ki nem mondott európai normák megsértése. Az a legalább lászatra vonatkozó szabály, hogy ez azért nem emberkereskedelem. Leszarják az arabok..
Azok akiknek a világbajnokságuk már most többbtucat vagy több száz emberéletbe került.
Ezeknek nincs helyük a kulturált, európai sportban. Sajnálom, ha ez rasszistának hangzik, lehet banolni is, én így gondolom.
blm nincs megint sehol, nem látom, hogy toporzékolnának. biztos más fontosabb dolgokkal vannak elfoglalva.
amikor a tulaj kijelenti, hogy bappe nem megy sehova, mert nem engedik, az mi? rabszolgatartás.Meghatározott idejű szerződésekről beszélünk, sosem értettem mire alapozzátok az emberkereskedelem címszavakat.
vagy szerinted csak úgy elengedik, amikor lejár a szerződése? egy 22vagyhány éves, magas marketingértékű játékost?