De hát ők születtek az olaj mezőkre.
Elment a kedvem az egésztől így, dönci hazi meg sanitas bale úgyis a lelátón fog ülni két hét múlva, a cickányaink-nak meg 10ből 1 szer dob a gép.

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 30., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 30., hétfő 19:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 19:35
Franc tudja mi van a háttérben, sztem egyáltalán nem is akarnak tárgyalni. Lehet még az elöző ajánlatunkra se kaptunk választ, és azt vontuk vissza. Hírek szerint bevontuk Mendest is, meg több közvetítőt. Ha így se sikerül velük megegyezni, akkor ezek úgy gondolkodnak, hogy majd meggyőzik őt ősszel valahogy, hogy hosszabbítson. A pénz meg nem számít nekik.blekk13 írta:Nekem mondjuk eleg furcsa, hogy 10-20 millio euro a difi allitolag es a real hirtelen kiszall…Perezt nem ugy ismerjuk hogy ne erne el amit akar, ha a psg kert vna 250-300at akkor oke ertheto, de ilyen keves kulonbseg es maris vege…Fura ez.Pad'em írta:| Real Madrid now want to focus on signing Kylian Mbappe free for next season.
PSG has and always had the same speech: "we want to extend Kylian Mbappe". PSG will still try to extend him. @Tanziloic [🎖]
Spanyol oldalról továbbra is semmi hír annak kapcsán, hogy kiszálltunk. A franciák írják, hogy holnap lehet próbálkozunk újra.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:35
Biztos valami faszság van.1000%.VAgy lehet közbe MBappe az edzőtáborban szépen aláírt egy előszerződést a Real Madridhoz.Csabi írta: sztem a psg belökött egy nettó fasságot. simán el tudom képzelni, hogy azt mondták, hogy 200+casemiro vagy valami ilyesmi.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 30., hétfő 19:33
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:33
170+10-ről indult Perez állítólag.Már így is felette van 30-al ha igazak a hírek.Nekem mondjuk eleg furcsa, hogy 10-20 millio euro a difi allitolag es a real hirtelen kiszall…Perezt nem ugy ismerjuk hogy ne erne el amit akar, ha a psg kert vna 250-300at akkor oke ertheto, de ilyen keves kulonbseg es maris vege…Fura ez.
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:30
Nekem mondjuk eleg furcsa, hogy 10-20 millio euro a difi allitolag es a real hirtelen kiszall…Perezt nem ugy ismerjuk hogy ne erne el amit akar, ha a psg kert vna 250-300at akkor oke ertheto, de ilyen keves kulonbseg es maris vege…Fura ez.Pad'em írta:| Real Madrid now want to focus on signing Kylian Mbappe free for next season.
PSG has and always had the same speech: "we want to extend Kylian Mbappe". PSG will still try to extend him. @Tanziloic [🎖]
Spanyol oldalról továbbra is semmi hír annak kapcsán, hogy kiszálltunk. A franciák írják, hogy holnap lehet próbálkozunk újra.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 30., hétfő 19:27
Te ki vagy? Mert nem az öreg alkesz.hehetheoriginal írta:van benne valami.Swineherd írta:
Mivel neked válaszolok, nagyjából ismerve az elvárásaidat, ezért a válasz az, hogy a sérülések utáni Ronaldo.
Mbappé egy támadó szélső, ő nem tud a védők gyűrűjében, felállt védelemmel szemben küzdeni és olyan körülmények közt varázsolni, mert édeskevés ahhoz technikailag.
Kontrákban elképesztő, futva csodálatos, de védelmeket feltörni kevés. Ő egy korunkbeli Henry.
Szerintem.
de nincs senki más, kiből válogatni, ő vakok közt a félszemű.
mondom ezt eye-test meg fotelből![]()
de nincs is miről beszélni, nem lesz itt pappe sehol.
azért perez helyében brahiból csak beperelném a psg-t, már ami a pénzügyi dolgaikat illeti
aprópénz, amikor amúgy is húsvér emberekkel footballmanagereznek, konkrétan rabszolgaként a kultúra alapján veszik adják a játékosokat, akkor nem lehet másra számítani egészen addig, amíg nincs fizetési sapka pl, vagy vmi rendszer erre, ami működik is.Istenem mennyire hülyék.Kapnak egy nagylelkű 180as ajánlatot és nem adják el. Látszik, hogy semmi közük a normális gazdálkodáshoz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 30., hétfő 19:20
kodo írta: Presi most megindul haalandert.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 30., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. augusztus 30., hétfő 19:17
van benne valami.Swineherd írta:Mivel neked válaszolok, nagyjából ismerve az elvárásaidat, ezért a válasz az, hogy a sérülések utáni Ronaldo.hehetheoriginal írta:
mi a befejezőcsatár fogalma?
Mbappé egy támadó szélső, ő nem tud a védők gyűrűjében, felállt védelemmel szemben küzdeni és olyan körülmények közt varázsolni, mert édeskevés ahhoz technikailag.
Kontrákban elképesztő, futva csodálatos, de védelmeket feltörni kevés. Ő egy korunkbeli Henry.
Szerintem.
aprópénz, amikor amúgy is húsvér emberekkel footballmanagereznek, konkrétan rabszolgaként a kultúra alapján veszik adják a játékosokat, akkor nem lehet másra számítani egészen addig, amíg nincs fizetési sapka pl, vagy vmi rendszer erre, ami működik is.Istenem mennyire hülyék.Kapnak egy nagylelkű 180as ajánlatot és nem adják el. Látszik, hogy semmi közük a normális gazdálkodáshoz.
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:15
Még nincs vege az atigazolasi idoszaknak, Perezt ismerven lehet az utolso pillanatban tesz egy ajanlatot, ha a psg a meg nem nevezett jatekossal dulore jut.Pad'em írta: Megbízható. De spanyol oldalról még nincs semmi.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 30., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. augusztus 30., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. augusztus 30., hétfő 19:13
Mivel neked válaszolok, nagyjából ismerve az elvárásaidat, ezért a válasz az, hogy a sérülések utáni Ronaldo.hehetheoriginal írta:
mi a befejezőcsatár fogalma?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 19:12
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 30., hétfő 19:12
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem