És, ha Haaland jönne?![]()
1be válaszolok erre a 2reSzerintem az igazi hehe nem írná azt Mbappéról, hogy befejezőcsatár.![]()
mi a befejezőcsatár fogalma?
nálam r9 az etalon, bappe azért elég jó aránnyal rugdosta be a ziccereit - még a monakóban -, bár nem a tipikus megtartomavédőtahátamon arc.
haland, amennyit láttam belőle, nem túl technikás, inkább fizikumból bebaszomlécalá típus, ezt régen batistutának vagy adrianonak hívták nagyjából, ma meg lukaku levandovszki, számomra mind kevés.
nyilván egyik se ér r9-hez, de a mai felhozatalból bappe pipálja ki a legtöbb sort a listán, ami megközelíti. fejlődni van hova, kérdés, hogy sérülések, arc, fej, mennyire hátráltatja benne.
de tény, hogy ha jövőre egy penzema, hali, pappe trióval szaladunk neki az évnek, ott azért lehet vidáman ülni a sörrel a fotelban, pocakra ejtett burgonyachips és enyhe röfögés donaldkacsában szombat este.
(csak úgy mellékesen én bappe helyében rámennék, hogy 3 vagy 4 vébét nyerjek, az garantált hall of fame státusz, a franciák kerete megvan hozzá)
ne nyissuk fel a régmúltat, akkor lesz 4 perces az accountDaniel OpareTalan Drenthe is bekerult valamelyikbe