HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. augusztus 30., hétfő 16:12
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 30., hétfő 16:11
Persze, Sabitzer megy Münchenbe.Realista24 írta: @FabrizioRomano to @marca:
“Crazy things are coming. There could be things happening that nobody expects.”
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 16:08
Hogy a francba ne lehetne. Ezen múlik maga Perez megy oda megvizsgálni.chronic írta:Orvosi? Lehet párizsban is csinálni?Pad'em írta:
Mért kéne Madridba repülnie holnap?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 30., hétfő 16:05
Bárhol lehet csinálni, emlékeim szerint volt h válogatott edzőtáborban volt vkinek az orvosijachronic írta:Orvosi? Lehet párizsban is csinálni?Pad'em írta:
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 16:04
Sztem az orvosi mar reszletkerdes lenne. De nagy lenduletet adna a csapatnak ha jonne iden Mbappe.chronic írta:Orvosi? Lehet párizsban is csinálni?Pad'em írta:
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 30., hétfő 16:03
Orvosi? Lehet párizsban is csinálni?Pad'em írta:Mért kéne Madridba repülnie holnap?chronic írta: Mbappé már a válogatott táborában van,nem fog onnan elrepülni madridba holnap.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 30., hétfő 16:02
Haaland jön Mbappe helyett.Realista24 írta: @FabrizioRomano to @marca:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:58
Elhozzuk messit kölcsönbe xdPad'em írta:Elviszi valaki Iscót?Realista24 írta: @FabrizioRomano to @marca:
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 15:58
Mért kéne Madridba repülnie holnap?chronic írta: Mbappé már a válogatott táborában van,nem fog onnan elrepülni madridba holnap.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. augusztus 30., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: blekk13 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 15:54
Elviszi valaki Iscót?Realista24 írta: @FabrizioRomano to @marca:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 30., hétfő 15:50
Emailben tárgyalunk a Marca szerint. Itt lett komolytalan. Hogy a pcsába lehet emailen ilyen kaliber ügyben. Kiküldtük a meeting inviteot estére?Realista24 írta: MARCA szerint tárgyalunk, Pederol szerint csak fogunk.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:46
Jah jó nemtudtam,hogy jelenleg barkit is érdekel mbappén kívül játékosRealista24 írta:Sztem Marinaora gondolt.dzsi91 írta:
Jönni akar de nyilván nem fog a kardjába dőlni ha marad nagy pénzért egy ilyen nagynevekkel teletűzdelt csapattal.
Pl simán lehetne neki motiváció,hogy ha marad elhomályosítja messit. Persze ezt nem úgy értem,hogy rosszba kell legyen messivel vagy nempasszolni neki csak simán olyan teljesítményt lerakni amitől ő lesz az alfa. Mint amikor neymart árnyékolta be.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:42
Szóljon valaki az örgenek.Problem solved.ViktoR4 írta: Real Madrid has 103 million followers on Instagram. If every follower contributed 2 euros, we can get Mbappè at PSG’s asking price of € 200M.
Mehet fiúk az utalás![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 30., hétfő 15:40
Jaja, MarianoraRealista24 írta:Sztem Marinaora gondolt.dzsi91 írta:
Jönni akar de nyilván nem fog a kardjába dőlni ha marad nagy pénzért egy ilyen nagynevekkel teletűzdelt csapattal.
Pl simán lehetne neki motiváció,hogy ha marad elhomályosítja messit. Persze ezt nem úgy értem,hogy rosszba kell legyen messivel vagy nempasszolni neki csak simán olyan teljesítményt lerakni amitől ő lesz az alfa. Mint amikor neymart árnyékolta be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:38
Sztem Marinaora gondolt.dzsi91 írta:Jönni akar de nyilván nem fog a kardjába dőlni ha marad nagy pénzért egy ilyen nagynevekkel teletűzdelt csapattal.halamadrid írta: Egyébként a fiatalember a csak fizetése miatt akar még maradni vagy valamilyen bizonyítási vágy is ég még benne? Mert úgy emlékszem, hogy 2020 vagy 19 nyarán még az utóbbiról volt szó.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 30., hétfő 15:37
Jönni akar de nyilván nem fog a kardjába dőlni ha marad nagy pénzért egy ilyen nagynevekkel teletűzdelt csapattal.halamadrid írta: Egyébként a fiatalember a csak fizetése miatt akar még maradni vagy valamilyen bizonyítási vágy is ég még benne? Mert úgy emlékszem, hogy 2020 vagy 19 nyarán még az utóbbiról volt szó.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem