Remy írta:Arrow s2 e4
asszem ez a 2. évad eddig elég ütősre sikeredett. Lehet ezt még fokozni. Egyre jobb
![]()
Magyar felirattal nézted meg? Mert ha igen, akkor elküldenéd a feliratot letöltő linket? Hálás lennék, mert eddig nem találtam.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. október 31., csütörtök 16:46
Remy írta:Arrow s2 e4
asszem ez a 2. évad eddig elég ütősre sikeredett. Lehet ezt még fokozni. Egyre jobb
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 31., csütörtök 15:36
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 30., szerda 12:59
h3x0r írta:A Stargate Atlantis es Universe minosegben elmarad az SG-1-tol?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 12:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 0:07
Nekem is tetszett ez a resz. Par hete egyik ismerosommel utaztam es a masodik evadbol nezett par reszt. Eg es fold a kulonbseg a mostaniakhoz kepest. Szamomra az 5. es 6. evad volt gyenge, a 7. elso fele nagyon izgalmas volt, a masodik fele kevesbe, a 8. evad pedig egy tipikus lezaro evad lett volna.pheco írta:HIMYM 9x7
Na végre egy jó rész, ez volt a legjobb eddig ebből az évadból. Nagyon itt az ideje, hogy vége legyen, elfáradt már ez a sorozat a 4. évad után. Még a 6. meg 7. kicsit jobban sikerült, de azok sem hasonlíthatóak az első 4-hez.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 29., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 29., kedd 14:03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sofor mellett Michonne ult, aki viszont nem ert az ilyen bonyolultabb keszulekekhez, mint a radio.kelemen.istvan írta:TWD
Tudom,hogy szőrszálhasogatás DE
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért a sofőr tekergeti a rádióállomást??Fel lehetett volna építeni úgy is,hogy belerohannak egy hordába,hogy egyre több zombi van körülöttök,de mirá rájönnek a tutira akkor mr nem tudnak visszafordulni..
Amúgy jó kis rész volt szerintem
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. október 29., kedd 13:31
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 29., kedd 10:34
Bizony, beindultak a dolgok.Realista24 írta:Homeland
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annak ellenére, hogy sok volt a kiszámítható "fordulat" benne, jó rész lett. Továbbra sem értem a Brody lányt minek mutogatják részenként 15 percben. Ha nem mossák össze valahogy úgy a szálakat, hogy annak értelme is legyen, akkor no comment. Viszont elérték, hogy várom a hétfőt, ez pedig jó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 7:59
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 28., hétfő 23:59
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. október 28., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 28., hétfő 17:03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez olyan, hogy ki akarnak irni egy szereplot, semmi ertelmes nem jut az eszukbe, ezert inkabb megbetegitik. Habar igy hirtelen nem jut eszembe mas erdekes megoldas arra, hogy a harmadik evad vegen erkezett sok no name emberket kiirtsak. A belso viszaly nem eleg eredeti, mig betorni nem fognak a bortonbe, mert vedve vannak.mocsok írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a betegség téma annyira nem tetszik. unalmas.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 28., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 28., hétfő 16:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 28., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 28., hétfő 0:44
Kábé. Ez a DC univezum, összeköttetésben van mindennel ami DC.Gabo írta:Ez egy időben játszódik a Batmannal? Mint a Shield a Bosszúállókkal?
Kétségtelenül. De a szememben annyit nem esett, hogy kaszáljam, Harvey még mindig annyira menő, hogy saját maga viszi a prímet. Mike viszont...Gascoigne írta:Hááát, azért jókorát hanyatlott a színvonal az első évad után.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 23:50
Parszor hallottam Bernadettet interju kozben, joval normalisabb hangja van.Gascoigne írta:Teljesen jogos. Nem tudom, hogy az arcberendezkedése ilyen, vagy úgy általában a színészi képességeiből telik ennyire. Az a fejhang pedig...
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 27., vasárnap 21:49
Hááát, azért jókorát hanyatlott a színvonal az első évad után. Pedig jól indult, de aztán a rendezők úgy döntöttek, hogy a top ügyvédek fasza kis hatalmi játékai helyett inkább a szappanoperákat megszégyenítő megoldásokkal telitűzdelt csöpögős magánéletüket nézzük, na az nem használt a sorozat nézhetőségének. Ha folytatódik a trend (és miért ne folytatódna), akkor én szerintem nem fogok a negyediknek nekifutni.nmate írta:Suits fanoknak egy kis jó hír: https://twitter.com/sorozatjunkie/statu ... 2503838720 ergo 4. évad berendelve.
Teljesen jogos. Nem tudom, hogy az arcberendezkedése ilyen, vagy úgy általában a színészi képességeiből telik ennyire. Az a fejhang pedig...Engem jobban idegesít Bernie, néha még akkor is vigyorog amikor ideges, nem lehet kiigazodni azon a csajon.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 27., vasárnap 21:45
amyt viszont valahogy kiírhatnák, nagyon idegesítő szerintem a karaktere.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem