Mendy-Miguel tökéletes páros és az ellenfélhez igazodva lehetne váltogatni őket,ahogy Coentrao-Marcelo párosnál is volt.RealMadridFanatic írta: Tovabbra sem latom miert kellene Mendyt eladni. Akkor kozepre leszunk szuken, ha Alabat balon akarjuk eroltetni.

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Carlo mondta hogy ő jobban szereti közepén Alabat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Tovabbra sem latom miert kellene Mendyt eladni. Akkor kozepre leszunk szuken, ha Alabat balon akarjuk eroltetni.
Kicsit elbeszelunk egymas mellett. Miguel szerintem is biztato, van helye a keretben. Es valoban gyakoriak a serulesek, igy a jatekpercek elosztasan sem aggodnek.
Spanyolok meg persze kellenek, nalam tavaly Blanco is allando elso keret tagsagot nyert volna. De azert ne hozzunk Pau Torrest, mert spanyol, mikozben elzavarnank egy beton balhatvedet, mert O meg eppen nem az.
Egyebkent itt jatszanak a legjobbak, nemzetisegtol fuggetlenul. Eppen nem latom azt a sok klasszis spanyolt, igy legyen mas nemzetisegu egy jatekos, csak usse meg a szintet. A fentieken kivul ez az Arribas, Chust vonal sem tunik nagy eresztesnek, de a meglevoek kozul Isco mar szazszor lefott, Asensio egy alibi semmi.
LV teljesen OK, hogy kerettag, Carvajal meg szerintem mindem tekintetben top, csak ne legyen serult. Nacho egy rejtett top10 kh. Ha nincs legalabb LV szintu spanyol, akkor nem kell eroltetni.
Kicsit elbeszelunk egymas mellett. Miguel szerintem is biztato, van helye a keretben. Es valoban gyakoriak a serulesek, igy a jatekpercek elosztasan sem aggodnek.
Spanyolok meg persze kellenek, nalam tavaly Blanco is allando elso keret tagsagot nyert volna. De azert ne hozzunk Pau Torrest, mert spanyol, mikozben elzavarnank egy beton balhatvedet, mert O meg eppen nem az.
Egyebkent itt jatszanak a legjobbak, nemzetisegtol fuggetlenul. Eppen nem latom azt a sok klasszis spanyolt, igy legyen mas nemzetisegu egy jatekos, csak usse meg a szintet. A fentieken kivul ez az Arribas, Chust vonal sem tunik nagy eresztesnek, de a meglevoek kozul Isco mar szazszor lefott, Asensio egy alibi semmi.
LV teljesen OK, hogy kerettag, Carvajal meg szerintem mindem tekintetben top, csak ne legyen serult. Nacho egy rejtett top10 kh. Ha nincs legalabb LV szintu spanyol, akkor nem kell eroltetni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Néha szeretjük lebecsülni a saját neveléseket, pedig jól jöhetnek, és most a Miguel fiú jól is jött. Simán bevethető a spanyol bajnokságban, és ez nagy szó. A csapat egyik legjobbja volt, kérdés, hogy folyamatos játék esetén mennyire lenne langyos víz belőle is. Az biztos, hogy nálam egy 25ön belüli mezszámért már bőven megdolgozott az eddigi meccsei alapján. Igazán komoly hiányossága nem volt, jól helyezkedett, jól passzolt, jól védekezett, agresszív volt, így tovább. Emellett egy jó alkatú, nem ideges gyerek. Nincs miről beszélni innentől szerintem, itt a helye. Mendyvel meg lehet hasonlítgatni, de akkor tessék majd a Celta ellen beállítani Mendyt. Ja, nem lehet már hónapok óta. Simán elfér mindkettő egymás mellett, nálunk úgyis az a normális, ha a keret 20-30 százaléka nem bevethető. Lesznek játékpercek mindenkinek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Alaba és Miguel lehozná a bal oldaltFaust írta:Ez a ket erv Jim ertekrendjeben mindent felulir.RealMadridFanatic írta: Nem mondtam olyat, hogy tobbbek kell lennie, jelenleg ennyi, ez is dicseretes, mert van benne lehetoseg. De miert adnank el a vilag egyik legjobban vedekezo balbekkjet egy igeretes fiatalert? Azon kivul, hogy spanyol es sajat neveles.
meglátjuk hogy dönt a vezetőség és az edzői stáb

amúgy kellenek saját nevelések és spanyolok a csapatba a nevezés és a hagyományok miatt
ebben talán nincs nagy vita

akkor már inkább legyenek igéretesek és/vagy jók, mint rengeteg hulladék, amire van/volt példa az elmúlt jónéhány évben...
Ez a ket erv Jim ertekrendjeben mindent felulir.RealMadridFanatic írta: Nem mondtam olyat, hogy tobbbek kell lennie, jelenleg ennyi, ez is dicseretes, mert van benne lehetoseg. De miert adnank el a vilag egyik legjobban vedekezo balbekkjet egy igeretes fiatalert? Azon kivul, hogy spanyol es sajat neveles.
- RealMadridFanatic
Nem mondtam olyat, hogy tobbbek kell lennie, jelenleg ennyi, ez is dicseretes, mert van benne lehetoseg. De miert adnank el a vilag egyik legjobban vedekezo balbekkjet egy igeretes fiatalert? Azon kivul, hogy spanyol es sajat neveles.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
Továbbra sem értem, mivel kéne többnek lennie már mostRealMadridFanatic írta: Nekem nem kell megfelelnie, eleg, ha Ancelottinak sikerul. Csak leirtam, hogy egyelore igeretes, de semmi tobb. Mendy jobb futballista jelenleg, szerintem az is marad.

Mendy ennyi idősen kezdett el a Le Havre-ban játszani és utána jött a Lyon…
6 év előnye van, miért ne érhetné el védekezésben a francia szintjét…
Támadásban már most jobb…
- RealMadridFanatic
Nekem nem kell megfelelnie, eleg, ha Ancelottinak sikerul. Csak leirtam, hogy egyelore igeretes, de semmi tobb. Mendy jobb futballista jelenleg, szerintem az is marad. Ehhez kepest azzal nyitottal, hogy adjuk el Mendyt, mert van egy spanyol sajat neveles, aki tudott egy egyeneset passzolni Real mezben. Meg egy masik, aki semmiben nem kiemelkedo, csak voltak rola pletykak (Pau Torres).Jim írta:Pont, hogy nincs betojva attól, hogy kezdő a Real Madridban…RealMadridFanatic írta: Ugyeske ez a Miguel gyerek is, de egyelore nekem gyamoltalan. Attol, mert volt par jo meccse es spanyol, sajat neveles, nem kell tobbet belelatni, mint ami. Egy lehetoseg. Mendy szintjehez meg koze nincs.
Ezek az első élvonalbeli meccsei, hogy játsszon, hogy megfeleljen neked is![]()
Nézd meg ha érdekel, hogy a tegnap esti kezdőből hány játékosunk kezdte topcsapatban a karrierjét![]()
Ha mar vedelem, akkor sokkal inkabb Carvajal, Militao/Nacho, Mendy, Alaba
Ez sajnos Isco hozadéka. Hiába futnak be a támadók a résekbe, ő inkább a biztos oldalpasszt választja. Túl sokáig játszottuk ezt az oldalra passzolgatós játékot. Akiben nincs meg a klasszis, mint Kroosban és Modricban, az ebből nem tud kilépni. Erre akarta Carlo Ode-t, csak ugye az Isco-Ceballos kettősért befolyó összegből nem lesz Mbappemarkmadrid írta:
Bale is erdekes. Rengetegszer kerte a labdat es jol is indult be ezekre, de egyszer sem kapta. Azert ezekbe a resekbe nagyon jol indult be, de ha nem kap labdat elmegy a kedve egy ido utan.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Jim
Pont, hogy nincs betojva attól, hogy kezdő a Real Madridban…RealMadridFanatic írta: Ugyeske ez a Miguel gyerek is, de egyelore nekem gyamoltalan. Attol, mert volt par jo meccse es spanyol, sajat neveles, nem kell tobbet belelatni, mint ami. Egy lehetoseg. Mendy szintjehez meg koze nincs.
Ezek az első élvonalbeli meccsei, hogy játsszon, hogy megfeleljen neked is

Nézd meg ha érdekel, hogy a tegnap esti kezdőből hány játékosunk kezdte topcsapatban a karrierjét

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Orulok az eredmenynek, de a jatekunk azert eleg hektikus volt.
Alaba nekem nagyon bejon. Sprintben kozlekedik hatul es okosan jatsza meg a labdakat. Iranyitja a tarsakat es kifejezetten aktiv.
Militao volt nalam a gyenge pont tegnap. Hihetetlen testi ereje/folenye van es sokszor ezzel megtudja menteni a helyezkedesi hibait meg a lazasagot/konnyelmuseget. Alaba Militao kettos lehet nem lesz szerencses egyutt a palyan.
Miguel bar nem volt rossz, azert Mendy-t nem fogja kiszoritani
Nem is ertem ezeket a gondolatokat. Mendy piszkosul jo vedo. Annyira nem is ugyetlen elore sem csak epp Marcelohoz van merve aki minden idok egyik legjobb balhatvadje volt legalabbis tamadasban Prime eveiben.
Nem is feltetlen tartom Rossznak, h Mendy nem annyira eros ebben mert a tuloldalon Dani szeret feljarni. Mendy-t borzasztoan nehez megfutni, megverni… igazi fal a srac es jol is helyezkedik. A jelenlegi mezonyben nem sok jobb balhatved van a piacon. Miguel ugyes volt es harcos, de semmiben nem ereztem,h kiemelkedo lehetne. Azert forgattak nem egyszer szepen.
Vini a masik aki meglepett ujfent. Kifejezetten jo meccset hozott ujfent. Meg a vegen beerik es hasznalhato jatekos lesz.
Bale is erdekes. Rengetegszer kerte a labdat es jol is indult be ezekre, de egyszer sem kapta. Azert ezekbe a resekbe nagyon jol indult be, de ha nem kap labdat elmegy a kedve egy ido utan.
[/quote]
Alaba nekem nagyon bejon. Sprintben kozlekedik hatul es okosan jatsza meg a labdakat. Iranyitja a tarsakat es kifejezetten aktiv.
Militao volt nalam a gyenge pont tegnap. Hihetetlen testi ereje/folenye van es sokszor ezzel megtudja menteni a helyezkedesi hibait meg a lazasagot/konnyelmuseget. Alaba Militao kettos lehet nem lesz szerencses egyutt a palyan.

Nem is ertem ezeket a gondolatokat. Mendy piszkosul jo vedo. Annyira nem is ugyetlen elore sem csak epp Marcelohoz van merve aki minden idok egyik legjobb balhatvadje volt legalabbis tamadasban Prime eveiben.
Nem is feltetlen tartom Rossznak, h Mendy nem annyira eros ebben mert a tuloldalon Dani szeret feljarni. Mendy-t borzasztoan nehez megfutni, megverni… igazi fal a srac es jol is helyezkedik. A jelenlegi mezonyben nem sok jobb balhatved van a piacon. Miguel ugyes volt es harcos, de semmiben nem ereztem,h kiemelkedo lehetne. Azert forgattak nem egyszer szepen.
Vini a masik aki meglepett ujfent. Kifejezetten jo meccset hozott ujfent. Meg a vegen beerik es hasznalhato jatekos lesz.
[/quote]
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Orulok az eredmenynek, de a jatekunk azert eeg hektikus volt.
Alaba nekem nagyon bejon. Sprotben kozlekedik hatul es okosan jatsza meg a labdakat. Iranyitja a tarsakat es kifejezetten aktiv.
Nem is fetetlen tartom. Rossznak, h Mendy nem annyira eros ebben mert a tuloldalon Dani szeret feljarni. Mendy-t borzasztoan nehez megfutni, megverni… igazi fala srac es jol is helyezkedik. A jelenlegi mezonyben nem sok jobb balhatved van a piacon. Miguel ugyes volt es harcos, de semmiben nem ereztem,h kiemelkedo lehetne. Azert forgattak nem egyszer szepen.
Alaba nekem nagyon bejon. Sprotben kozlekedik hatul es okosan jatsza meg a labdakat. Iranyitja a tarsakat es kifejezetten aktiv.

Nem is fetetlen tartom. Rossznak, h Mendy nem annyira eros ebben mert a tuloldalon Dani szeret feljarni. Mendy-t borzasztoan nehez megfutni, megverni… igazi fala srac es jol is helyezkedik. A jelenlegi mezonyben nem sok jobb balhatved van a piacon. Miguel ugyes volt es harcos, de semmiben nem ereztem,h kiemelkedo lehetne. Azert forgattak nem egyszer szepen.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jim írta: Még csak nem is én találtam ki teljesen![]()
Volt pletyka Mendy távozásáról, és Pau Torres leigazolásáról…
De Light-ról nem volt, tény![]()
Értem.. Én akkor is azt mondom, hogy ami nem romlott el, ne javítsd meg

Előre érkezzen minőség, volna hova..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Középhávédként nekem is de Ligt lenne a top, de azért most ő se néz ki annyira brutálnak mint 2 éve kinézett az Ajaxban.
Meglátjuk. A védelem az mindig ilyen... soktényezős dolog. A csapat játéka, főlegva kp sokat tud dobni és lehúzni is a védők munkáján. Persze itt a középső védőkre gondolok. Militao nem rossz de nem is kiemelkedő. Nem lesz egy Ramos, talán Pepe sem. A régi Varane szintjén se biztos hogy megüti, ( de az elmúlt 3 szezon Varane szintjén hozza, annyit hoz, nem véletlen, hogy a franciáert nem tettünk meg mindent, mintha fejben ő elengedte volna ezt a focis dolgot, hasonlóan Bale-hez, aztán lehet egy új liga, új impulzus után visszatér a régi énje, de ez legyen az MUsok gondja.)
A kp-ra és a támadók közé kell nekünk most klasszis.
Egyébként az első 3 meccsen meglepően jól szórakoztam. Mid3 idegenben volt, volt közte 2 kellemetlen ellenfél, 7 szerzett pont, nem rossz szezonkezdés. A tegnapi meccs annak ellenére hogy néha sok volt a pontatlanság mind2 oldalt, jó meccs volt. Jobbak is voltunk összességében. Nem volt rossz. Volt bőven lehetőség itt is ott is. Jobbnak tűnik a csapat most előre mint tavaly vagy tavalyelőtt.
Nyomjuk tovább!!!!
Meglátjuk. A védelem az mindig ilyen... soktényezős dolog. A csapat játéka, főlegva kp sokat tud dobni és lehúzni is a védők munkáján. Persze itt a középső védőkre gondolok. Militao nem rossz de nem is kiemelkedő. Nem lesz egy Ramos, talán Pepe sem. A régi Varane szintjén se biztos hogy megüti, ( de az elmúlt 3 szezon Varane szintjén hozza, annyit hoz, nem véletlen, hogy a franciáert nem tettünk meg mindent, mintha fejben ő elengedte volna ezt a focis dolgot, hasonlóan Bale-hez, aztán lehet egy új liga, új impulzus után visszatér a régi énje, de ez legyen az MUsok gondja.)
A kp-ra és a támadók közé kell nekünk most klasszis.
Egyébként az első 3 meccsen meglepően jól szórakoztam. Mid3 idegenben volt, volt közte 2 kellemetlen ellenfél, 7 szerzett pont, nem rossz szezonkezdés. A tegnapi meccs annak ellenére hogy néha sok volt a pontatlanság mind2 oldalt, jó meccs volt. Jobbak is voltunk összességében. Nem volt rossz. Volt bőven lehetőség itt is ott is. Jobbnak tűnik a csapat most előre mint tavaly vagy tavalyelőtt.
Nyomjuk tovább!!!!
- RealMadridFanatic
De Ligt.
Amugy miert kellene Mendyt eladni? Nem keres sokat, cserebe egy fal. Persze elore lehetne hasznosabb. Ilyen semmit nem bizonyitott Pau Torresekre biztosan nem cserelnem. De Ligt is megrekedt, bar arrol az Ajaxrol sutott, hogy a rendszer mindenkit tobbnek mutat, mint ami a valosag. Ennek ellenere persze jok a kepessegei es vezeralkat.
Ugyeske ez a Miguel gyerek is, de egyelore nekem gyamoltalan. Attol, mert volt par jo meccse es spanyol, sajat neveles, nem kell tobbet belelatni, mint ami. Egy lehetoseg. Mendy szintjehez meg koze nincs.
Amugy a franciat tenyleg be kellene tolni kozepre. Nagyon jo adottsagai vannak belso vedo posztra. Gyors, agressziv, eros testfelepitesu, annyi foci pedig van benne, hogy meg tudja jatszani a labdakat.
Amugy miert kellene Mendyt eladni? Nem keres sokat, cserebe egy fal. Persze elore lehetne hasznosabb. Ilyen semmit nem bizonyitott Pau Torresekre biztosan nem cserelnem. De Ligt is megrekedt, bar arrol az Ajaxrol sutott, hogy a rendszer mindenkit tobbnek mutat, mint ami a valosag. Ennek ellenere persze jok a kepessegei es vezeralkat.
Ugyeske ez a Miguel gyerek is, de egyelore nekem gyamoltalan. Attol, mert volt par jo meccse es spanyol, sajat neveles, nem kell tobbet belelatni, mint ami. Egy lehetoseg. Mendy szintjehez meg koze nincs.
Amugy a franciat tenyleg be kellene tolni kozepre. Nagyon jo adottsagai vannak belso vedo posztra. Gyors, agressziv, eros testfelepitesu, annyi foci pedig van benne, hogy meg tudja jatszani a labdakat.
- Jim
Még csak nem is én találtam ki teljesenraul 4 ever írta: A (sokszor nem értem honnan jövő![]()
) spanyolmániádon kívül ennek szerintem semmi alapja..

Volt pletyka Mendy távozásáról, és Pau Torres leigazolásáról…
De Light-ról nem volt, tény

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A (sokszor nem értem honnan jövőJim írta: Van 1 ötletem:![]()
Jövő nyáron Mendy-t adjuk el
Helyette Pau Torres, de Light jöhetne![]()
Carvajal Torres Alaba Miguel jó lehetne
Az osztrák a baloson is lehetőséget kaphatna időnként akkor bejön Nacho /Militao
Kiselejteztük a balhátvédeket![]()

Igen, persze, Mendy suta, nem egy cselgép, de nincs az a szélső, aki meg tudná verni kb..
Nachoban még 2-3, Alabában 4-5 év simán benne van még, hosszú távon kinéz egy Eder-Alaba (nekem tetszettek tegnap, bár főleg az osztrák), cserének/beugrónak/pihentető 1-2 meccses embernek meg lehet Nacho, Chust majd, (vak)Vallejo.
Inkább rendes szélsők kellenek. El voltunk rendesen kényeztetve RC és M12-vel, de alapvetően fenntarthatatlan, hogy a balbekk oldja meg egyedül a balost (ami ennél a kettőnél szintén nem volt igaz, Zidane, Solari szaladgált az egyik, CR7 a másik mellett).
Beljebb vagyunk egy atomMendy-MG párossal 8-10 évig (és beljebb rakjuk Alabát), ha minőségi szélsők kavirnyálnak előttük, nem pohosbelgák, sutabrazilok, meg alibiA11-ek.. Akik HELYETT is vért kell h*gyozzon a balbekk, hogy veszélyes legyen oldal és nem a kettő együtt bontja fel a védelmeket..
Mendy egy védekező kincs, MG engem nagyon kezd meggyőzni (de la Red szintű tehetség szerintem). Így hogy (szerencsére) Bodry ellépett, Nacho úgy is be kell néha szálljon majd jobbra, mert LV csak szorgalmas, de se elöl, se hátul nem ügyes, viszont akkor Alaba is beljebb megy..
A védelem OK:
Dani/Nacho - Eder/Nacho/Alaba - Mendy/MG ->minőségi ember van minden posztra elég
LV, JV meg ha mákunk van, a kicsik ellen tudnak megbízhatóan beugrani majd..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként durva, hogy mennyit jelent Carvajal is, egyből mom és ha ő nincs, akkor nagy valószínűséggel nem is nyerünk+ teljes átjáróház a jobb oldalunk..
Bappé ide, bappé oda, ez egy fekete pont a vezetőségnek, hogy továbbra sem érkezett megfelelő helyettes.
Van 4 bal-hátvédünk, jobb oldalra meg van egy ember, aki mostanában elég sérülékeny, vagy csak szerencsétlen, remélem inkább az utóbbi, mert ez nagyban befolyásolja majd a szezonunkat is.
Nehogy azt mondjátok, hogy az a Dumfries gyerek nem fért volna bele 12 millióért..
Bappé ide, bappé oda, ez egy fekete pont a vezetőségnek, hogy továbbra sem érkezett megfelelő helyettes.
Van 4 bal-hátvédünk, jobb oldalra meg van egy ember, aki mostanában elég sérülékeny, vagy csak szerencsétlen, remélem inkább az utóbbi, mert ez nagyban befolyásolja majd a szezonunkat is.
Nehogy azt mondjátok, hogy az a Dumfries gyerek nem fért volna bele 12 millióért..

- Jim
Van 1 ötletem:
Helyette Pau Torres, de Light jöhetne
Az osztrák a baloson is lehetőséget kaphatna időnként akkor bejön Nacho /Militao
Kiselejteztük a balhátvédeket

Helyette Pau Torres, de Light jöhetne

Kiselejteztük a balhátvédeket