Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 14., kedd 2:19
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 13., hétfő 23:30
Voltam felidézni délután, hogy kb mi is lehetett és merre, siker nélkül. Folyamatosan volt térerő maximálisan, és mobilnetről beszélgettem épp amikor lemerült, szóval tudok mindent igazolni, remélem lesz aki segít majd nekem a Vodafone-nál.h3x0r írta: Haverom egy időben bulik után folyamatosan elhagyta a telefonját, mindig google maps timeline alapján kerestük. Nem tudom erdőben mennyire volt jeled, de egy próbát megér.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. szeptember 13., hétfő 19:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 13., hétfő 19:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 13., hétfő 19:17
Ha nem hiányos, nem paraferni írta: Menj vissza nappal pár ismerőssel ha nagyon erdős rész lámpákkal keresni, más esélyed nem igen van tudtommal.
Kikapcsolt, lemerült mobil olyan mint egy darab vas a te esetedben.
A sztoriddal semmi gáz nincs, bárkivel megeshet az ilyen, én pénteken egy tizest téptem össze részegen, de nem is emlékszem rá![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. szeptember 13., hétfő 19:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. szeptember 13., hétfő 19:09
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 13., hétfő 19:04
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. szeptember 13., hétfő 18:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 13., hétfő 18:54
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 13., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 13., hétfő 17:39
Miért 100% hogy senki nem találta meg?lordgabi írta: Nagyon sürgős, segítsetek kérlek. Egy erdős szakasznál itt a 16. Kerületben elvesztettem tegnap a telefonomat. Xiaomi Mi 9. Minden egyes adat itt van nálam, 100%, hogy senki nem találta meg. Lemerült már akkor, amikor nálam volt még.
Rengeteg személyes dolog van rajta, fontos adatok, 110 GB fájl, telefonszámok, szóval érthető. Két SIM kártya benne. Akármit fizetek érte, ha van lehetőség rá, hogy be lehetne mérni a helyzetét, de kiinduló pontom sincs, már éjszaka is elkezdtem keresni, és majdnem eltévedés lett belőle és egy jó nagy esés... Szóval minden segítséget elfogadok.
Ukrajnában lett vásárolva. Az édesapámét ellopták 4 hónapja, de a leadott adatai alapján megtalálták 2 héten belül, van egy ismerős nyomozó odahaza, most is arról a telóról gépelek, ők mentek érte, de használták ugye folyamatosan, ez pedig ki van kapcsolva.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 13., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 4., szombat 11:31
Külön helység a konyha, nem gond a zajszint.ANDS írta: Ha számít a zajszint, akkor nézd végig, hány dB- t adnak meg.
Én simán megvenném a Beko- t is, ha lehet garancia hosszabbítással.
Kb. 5 évet mondanak az eladók, amennyit ezek kibírnak.
A Gorenje szvsz fagyasztó- mélyhűtő.
Volt egy Bosch szélesített, ami bejött, az ára sem volt vészes, csak nem fért volna be az ajtónkiserik írta: Nekünk LG szélesített van. Baromi nagy és eddig nagyon bevált.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 3., péntek 19:35
Nekünk LG szélesített van. Baromi nagy és eddig nagyon bevált.h3x0r írta: Huto vasarlasban tudnatok segiteni? Viszonylag nagy legyen, fagyaszto nem kell. Ezek kozul melyiket valasztanatok?
Beko RSSE445K31XBN
120k
Heinner HF-V401NFXF+
130k
Gorenje R6192FX
150k
Electrolux LRT5MF38U0
180k
Liebherr K 4220
213k
szerk.: elso nezesre a gorenje tunik szimpatikusnak, electroluxos suto nagyon bevalt, de nem tudom hutoben mennyire jok. haverom nagyon dicserte a liebherr hutoket, de az olcsobb darabokban is olyan jok?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 3., péntek 11:18
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. augusztus 29., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 29., vasárnap 7:23
Az elsot az emag forgalmazza, a masodikat valami Focuscamera webáruház. Az viszont biztos, hogy ennek az oranak 40-45k korul van a piaci ara.MyStiQ írta: Sziasztok!
Villámkérdés, hátha valaki tud segíteni.
Mi a különbség a két okosóra között?
1: https://www.emag.hu/honor-magic-watch-2 ... /DQB1QGBBM
2: https://www.emag.hu/honor-watch-magic-2 ... /D3F12WBBM
17.000 Ft az eltérés, a Minos szót látom, csak nem tudom az mit takar, mivel "butább"...![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2021. augusztus 28., szombat 20:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. augusztus 12., csütörtök 0:23
- 10+ eve van egy Braun botmixerem melle egy aprito resszel, amire ra lehet szerelni a gepetSüti írta: Srácok, konyhában jártas arcoktól kérdezném elsősorban. Aprító/turmix/daraboló multifunkciós valamit keresnék, nem tudom, hogy egyáltalán lehet e ezt mind 1 géppel letudni, de hátha.
- Vannak ezek a tetőt lenyomós aprítók, amibe kb bármit lehet aprítani, sajtot, magvakat, diót, stb.
- Vannak az álló turmixgépek, amikbe meg lehetne csinálni a fehérje shake-t (nem igazán csípem a shakerem), meg turmixot, meg ilyesmit.
A kettő kombinációját van ami tudja? Az álló turmixgépek esetleg viszik azt, amit az aprítók, ill fordítva?![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem