Alaba nekem nagyon bejon. Sprotben kozlekedik hatul es okosan jatsza meg a labdakat. Iranyitja a tarsakat es kifejezetten aktiv.
Militao volt nalam a gyenge pont tegnap. Hihetetlen testi ereje/folenye van es sokszor ezzel megtudja menteni a helyezkedesi hibait meg a lazasagot/konnyelmuseget. Alaba Militao kettos lehet nem lesz szerencses egyutt a palyan.
Miguel bar nem volt rossz, azert Mendy-t nem fogja kiszoritani

Nem is ertem ezeket a gondolatokat. Mendy piszkosul jo vedo. Annyira nem is ugyetlen elore sem csak epp Marcelohoz van merve aki minden idok egyik legjobb balhatvadje volt legalabbis tamadasban Prime eveiben.
Nem is fetetlen tartom. Rossznak, h Mendy nem annyira eros ebben mert a tuloldalon Dani szeret feljarni. Mendy-t borzasztoan nehez megfutni, megverni… igazi fala srac es jol is helyezkedik. A jelenlegi mezonyben nem sok jobb balhatved van a piacon. Miguel ugyes volt es harcos, de semmiben nem ereztem,h kiemelkedo lehetne. Azert forgattak nem egyszer szepen.
Vini a masik aki meglepett ujfent. Kifejezetten jo meccset hozott ujfent. Meg a vegen beerik es hasznalhato jatekos lesz.
Bale is erdekes. Rengetegszer kerte a labdat es jol is indult be ezekre, de egyszer sem kapta. Azert ezekbe a resekbe nagyon jol indult be, de ha nem kap labdat elmegy a kedve egy ido utan.