Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:35

Egyébként én is pont azon filóztam, hogy lehet elkezdeném pörgetni ezt a Carvajal - Nacho - Alaba - Miguel vonalat hátul.

Militao < Nacho eddig nálam a helyzet.
Brazilnak nyilván adnék perceket, de Nacho nálam stabilabb és labdaügyesebb pont.
Miguel meg támadásban 10x jobb, mint Mendy.
ZIDANE

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:12

Berti írta: Ez előző két meccshez viszonyítva, vicces hogy pont a védelmünk volt a legjobb.
mert teljesen más volt mint az előző két meccsen. csak militao játszott ugyanott. alaba nagyon fasza lesz középen, neki ott kell játszania. vezére lesz a védelemnek, csak kár hogy a károgók már megmondták hogy kiégve érkezik ide.
SzB írta: Lehet, hogy Alabát középre vették, de ő vészközéphátvéd volt a Bayernben is. Saját válogatottjában sem azt játszik.
saját válogatottját nem venném alapul. ott középcsatárban is ő lenne a legjobb játékos.

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:09

Lehet, hogy Alabát középre vették, de ő vészközéphátvéd volt a Bayernben is. Saját válogatottjában sem azt játszik. Jó volt tegnap, és van olyan biztos mint Nacho, ezt még nem tudhatjuk mi lesz belőle.
Csesztetitek folyton Iscot meg Asensiot. Isco az előző meccsen 95%-ot passzolt (most 86-ot - ez valóban nem fényes), kulcspasszai vannak, és motivált. Asensio életében ötödször játszott középpályást - Ancelotti próbálgatja ott, lehet, hogy nem jön be... Egyébként tegnap amikor lőtt, lőni kellett, és volt lendülete is.
Tegnap Case és Benzema vesztette a legtöbb labdát, no meg természetesen LV. No ő tényleg kilóg ebből a csapatból. Sajnos sehol sem jó.
És arról sem vagyok meggyőződve, hogy ezt az előrejátékot, amit most próbálgatunk, Kroos könnyen fel fogja venni.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 29., vasárnap 10:04

Valverde szokásosan kilógott a dinamikájával, öröm nézni.

Miguel jó volt, és a statok is ezt igazolják, viszont kicsit lámpalázasnak éreztem, ami nem meglepő, majd elmúlik.

Dundi néhány mozdulatát azért látszott,hogy tud ő. Ha Carlo papa valahogy felépíti az király lesz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:43

SzB írta: Alaba lelépett a Bayerntől, mert Alphonso Davies kifocizta onnan. Innen meg Miguel fogja. (Én úgy gondolom, Mendy már csak 3. sz. balhátvéd, túl sok a hátrapassza és nem tud beadni...) Ez már tavaly látszott, hogy ez a fiú sokra viszi -bár ahogy az előzmények mutatják szélsőhátvédek viszonylatában, nehogy máshol kössön ki ő is (Hermoso, Reguilon, Hakimi)...
Rendben lenne ez a csapat, csak így kevés gólt fogunk megint rúgni - ezért kellene egy Mbappé, mert Benzema 20 gólja kevés - Ha ő jönne, már Balenek sem lenne helye.
Alaba kozepre erkezett, de szerintem rovid idon belul Mendy is ott talalja meg a helyet

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:36

Alaba lelépett a Bayerntől, mert Alphonso Davies kifocizta onnan. Innen meg Miguel fogja. (Én úgy gondolom, Mendy már csak 3. sz. balhátvéd, túl sok a hátrapassza és nem tud beadni...) Ez már tavaly látszott, hogy ez a fiú sokra viszi -bár ahogy az előzmények mutatják szélsőhátvédek viszonylatában, nehogy máshol kössön ki ő is (Hermoso, Reguilon, Hakimi)...
Rendben lenne ez a csapat, csak így kevés gólt fogunk megint rúgni - ezért kellene egy Mbappé, mert Benzema 20 gólja kevés - Ha ő jönne, már Balenek sem lenne helye.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:31

Ez előző két meccshez viszonyítva, vicces hogy pont a védelmünk volt a legjobb.
Úgy tűnik top Carvajal tért vissza, ez még sokat adhat.
Miguel ha Mendy elé nem is került, de a tegnapival közel van.
Alaba simán pótolja Ramost, sőt.
Militaoval meg az az érzésem mint Mendyvel. Vannak vicces bohóckodásai, mert mer vállalni, viszont alapjáraton kibaszott beton a gyerek.

A középpálya egy átjáróház volt tegnap. Isco szart sem csinált, csak csúszkálgatott, Case sem találta a helyét, csóri Valverde meg magában kevés.

Elől Vini a tavalyi Vini volt. Lehet csak akkor megy neki, ha Jovity van mellette. Benzematol mintha félne basszameg :lol: mondjuk csak tegnap volt legalább 3 szitu mikor a balfaszkodása után láthatóan jól lebaszta a kapitány.
Balenek pedig nem volt elég területe, hogy játszon. A Betis ellen én inkább Rodrygot kezdettem volna.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:20

Norbi90 írta:
tubatibi írta: Nem láttam az esti meccset. Pár mondatban valaki összefoglalná?

Milyen volt a játék képe? Alaba kh-s teljesítménye mennyire volt elfogadható? Bélának van kedve játszani?

nem sokat vesztettél, nyertünk a lényeg az, baletől nem emlékszem semmire kb, alaba lehozta,gutierez volt ügyes,meg a végén pár szép összjáték, azonkívül felejthető kategória, betis első 15 percben nagyon nyomott majd átmentek faragásba, második félidőben már fáradtabbak voltak, vini szokásos benny hill,egy passza szóra érdemes mikor az alapvonalról visszapasszolta benznek amiből a gól született,nehéz brusztolós meccs volt.
A meccs elején is volt egy passza ami 1000%-os helyzet volt csak Benzema mellé tekerte.
Ezenkívül a mezőnyben is rengeteget gürizett ami nem mondható el Baleről például.
De tegnap Casemiro meg Valverse is rengeteg labdát elszórt,Isco is eladott jópár labdát vagy leszerelték mert rá volt tekeredve és abból indultak.
Olyan össze vissza volt egy kicsit de bőven voltak szép megoldások szerencsére.
Miguel fasza volt pedig azon az oldalon direkt rájátszottak,hogy a két fiatal van,de megoldották.
A Betis nehéz ellenfél főleg idegenben a lényeg hogy nyert a csapat sorozatban 3 idegenbeli meccset játszottak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:12

Szerintem eddig ez volt a legkomolyabb kihívás (a múlt heti simaliba kellett volna legyen) és jól helyt állt a csapat.

Ami tetszett, hogy Danival már nem átjáróház a jobbos, hogy Alaba középen is adja (szerintem leadott pár kg-t a megfelelő helyről és gyorsult, nem keveset), és MG úgy folytatja, ahogy tavaly ZZ-nél tolta, gyakorlatilag félelem nélkül berakható az Atma-Barca kivételével bárki ellen, bár sanszos, hogy levenné ott is a bárkit.. :agree:

Meg Vini is jó, arra mindenképp, hogy szégyen Haz.-ra nézve, hogy kezd helyette, ki se lóg lefele, így 1000 oldalról jön a nyomás a belgára, hogy kapja össze magát.. Mert azért Vinyó szertelensége elő-elő jön, de a fizikuma-fegyelmezettsége irtó hasznossá teszi, ügyes volt tegnap is, tényleg..

De a legjobban akkor is az tetszett (túl azon, amikor Case lerúgta Ernández-Ernández-Ernández-t :D ), amikor F.Norbi azon elmélkedett a 30. perc körül, hogy mi fizikai formában van Isco, aztán közben Canales (szar térddel, hátrányból) lefutotta..
Ahogy Vinyót, úgy őt sem akarom bántani, mert ahogy tudja, próbálja pótolni Modricot. De ha a horvát visszavonul, remélem nem f*sik be a vezetőség és hosszabbít vele, mert nem kell ide.. "Egynek elmegy" perpill, nem is játszik sz@rul, de jelenleg csak egy tisztességes iparosmunka amit lerak, semmi több.

Szünetben jön Bappe, Odri out, így a hely már megvan :D, aztán akármi is lehet itt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:05

Yazid írta:

Milyen volt a játék képe? Alaba kh-s teljesítménye mennyire volt elfogadható? Bélának van kedve játszani?
tényleg nagyon röviden: a betis sose volt a legfinomabb ellenfelünk, pláne odaát. ahhoz képest hoztuk a 3pontot.

próbálkoztunk focizni, de isco egy fos mint szervező.
alabat egyre jobban csipázom, tetszik milyen elánnal játszik. jó lesz.

bélának nincs kedve játszani, bujdosó betyárt játszott.
benne van a gól néha, ezért kezd csak carlonal szerintem, amugy hígfos mezőnyben
Azért kezd mert nincs jobb.
Hazard nulla, Asensio mínusz. Rodrygo nálunk van még?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:03

tényleg nagyon röviden: a betis sose volt a legfinomabb ellenfelünk, pláne odaát. ahhoz képest hoztuk a 3pontot.

próbálkoztunk focizni, de isco egy fos mint szervező.
alabat egyre jobban csipázom, tetszik milyen elánnal játszik. jó lesz.

bélának nincs kedve játszani, bujdosó betyárt játszott.
benne van a gól néha, ezért kezd csak carlonal szerintem, amugy hígfos mezőnyben

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. augusztus 29., vasárnap 9:00

nem sokat vesztettél, nyertünk a lényeg az, baletől nem emlékszem semmire kb, alaba lehozta,gutierez volt ügyes,meg a végén pár szép összjáték, azonkívül felejthető kategória, betis első 15 percben nagyon nyomott majd átmentek faragásba, második félidőben már fáradtabbak voltak, vini szokásos benny hill,egy passza szóra érdemes mikor az alapvonalról visszapasszolta benznek amiből a gól született,nehéz brusztolós meccs volt.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 29., vasárnap 8:31

Nem láttam az esti meccset. Pár mondatban valaki összefoglalná?

"If you don't like your destiny, don't accept it."

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. augusztus 29., vasárnap 8:08

Miguel nálam egyértelműen Mendy előtt van a sorban, nálam a mostani védelem lenne az alap. Asensio a kpn még jól is elsülhet.

Mbappé még ha jönne eskü egész versenyképes lenne a csapat.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 29., vasárnap 0:06

Az igen, sofascore szerint Miguel 100%-osan passzolt, 2 tisztázás, 2 közbeavatkozás, 5 szerelés 16-ból 10 megnyert földi párharc, csak 4 labdavesztés
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 23., hétfő 12:15

reeed_ati írta:
Másik dolog, hogy a védelemmel ti mit kezdenétek? :D
Maradna ez továbbra is és Carvaj visszatérése megoldja a problémákat?
Vagy Mendy visszatérésével Alaba be középre? és akkor kit vágsz padra? :hmmm:
Vagy Mendy-t bepróbálni középre, hátha fal lesz majd ott is?
Nem néztünk ki jól tegnap a védelemben, de az a jó, hogy rengeteg opció van megtalálni az ideális felállást, lehet még bőven keverni a lapokat..
Meg kell nézni kivel jobb a közepe, Mendyt is kipróbálnám ott. Balra is rengeteg az opciónk. Carvajal ha kiesik akkor viszont én lehet Odrit tenném be, mert LV helyezkedésben nulla

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 23., hétfő 12:13

Kerlon írta: Nem akarom védeni, mert szerintem is gyenge volt, de azt ugye tudod, hogy a hátra mozgással kihozta a jobbvédőt, akinek a helyén indult be Karim? Ha előre indul, akkor ott nincs hely, full alaptaktikai húzások ezek.

Jó Kerlon, de gyak MINDÍÍÍG hátra indult, vagy föl, a pálya közepe felé, merőlegesen (azzal is csak az idő megy..)
Persze nem kenem csak rá, hogy nem volt már félidőben 0-3 ide, meg 2 év óta most játszott kb másodszor +45 percet, nyilván emlékei vannak már csak, hogy a focit eszik-e, vagy isszák.. De ez így perpill nem jó.
Pad'em írta: A védelmünk kabaré perpill, a tavaly stabil Nacho-Militao gyenge egyelőre, plusz LV-ből is elő-előjön, hogy nem védő, Alaba meg új. Reméljük Carvajal most már elérhetőbb lesz huzamosabb ideig.

Szeretem Mendyt, de nem hiányzik, össze sem hasonlítható a támadójátékunk a sógorral. Betis ellen remélem nem vágja be a kezdőbe Marcelot Carlo fater.

Nyomnám tovább ezt a kezdőt, csereként jók a brazilok. Még Jovic is jól állt be, az ott rajta sima tizi volt, plusz a fejese is szép volt, de baszki a mozgása, vizilabdában komolyabb jövője lenne.
Szerintem ha lesz Mendy és Eder+Nacho továbbra sem tudja megtalálni a tavaszi bika formát, előbb-utóbb elkezd majd variálni Carlo is, Alaba, esetleg Mendy középre majd lehet bekerül..
A franciától azt viszont nem lehet elvenni, hogy olyan mint a beton, az ő erényeire is szükség van/lesz majd a szezon során.. Kiderül.. Pláne, hogy Alaba se fog 50+ meccset letolni.
Mondjuk bármelyik páros balra jobban hangzik, mint a tavalyi Mendy+Vini..

Nekem Isco és Haz. szúrja jelenleg a szemem, extrát nem adnak, bár előrelépés, hogy nem -1 embert jelentenek..
De nagy baj nincs, több mint 3 gólt rúgunk meccsenként.. #justcarlothings :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 23., hétfő 12:04

Jó meccs volt.
Kár hogy nemntudták lezárni az első félidőben.
Azért Modric vagy Kroos jelenléte sokat adott volna. Velük ez sokkal jobb lett volna.
LV meg egyszerűen hátrány. Remélem Carvajal mostmár felépül és végigtolja az idényt mert LV valami rettenet azon a poszton.
Gólt is nyeltünk róla, támadások haltak el nála.
Áhh borzalmas volt.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 23., hétfő 11:58

doncsontos írta:
wZoLee7 írta: Rodrygonak sem igazán jön i eddig a lépés, tegnap róla is csak annyi maradt meg h hülye módon beszedett egy sárgát miután kiment róla a labda. Amúgy a közeli képeken nagyon lehet látni, hogy szélesebb lett a srác, erőben érzi magát :lol:

az oreg is a jobb oldalra tette be, en mar csak ezt nem ertem, hogy miertnem balrol indulva probaljuk ki egyszer az eletben? neki igy nem is fog kijonni soha, vini elveszi elole a helyet, ja meg hazard
Az a baj ezzel a Rodrygóval, hogy néha képes szép dolgokra, de amúgy színtelen szagtalan játékos.
Semmiben sem kiemelkedő igazán(ezen a szinten), ez azért kevés Madridban..
Vini lehet (S)butább, de a sebessége az olyan top, hogy ezzel bőven ki tud emelkedni.
Egyelőre az eredmények is azt igazolják, hogy Carlo jól döntött, amikor Vininek adta a bal oldalt.

Én egyébként simán elszórtam volna kölcsönbe a kisebbik brazilt és a kis japánt pedig megtartottam volna jobb oldali támadónak, szerintem Rodrigo fejlődésének is jót tenne egy év kezdő szerep mondjuk egy Mallorcában, Kubo meg kaphatna már legalább egy fél évet, hátha mutat nálunk valamit.

Másik dolog, hogy a védelemmel ti mit kezdenétek? :D
Maradna ez továbbra is és Carvaj visszatérése megoldja a problémákat?
Vagy Mendy visszatérésével Alaba be középre? és akkor kit vágsz padra? :hmmm:
Vagy Mendy-t bepróbálni középre, hátha fal lesz majd ott is?
Nem néztünk ki jól tegnap a védelemben, de az a jó, hogy rengeteg opció van megtalálni az ideális felállást, lehet még bőven keverni a lapokat..

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 23., hétfő 11:46

LV borzalmas, folyamatosan behuzodik kozepre es fealdja a szélsonek a jobb oldalt.

Dumfries árának fényében tényleg jó nagy barmok vagyunk, hogy ilyen szukseg megoldasra tettuk le q voksunkat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: