Elektronika
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Elektronika
1 évig használtam Huawei GT 2. ár-érték arányban verhetetlen!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az elsot az emag forgalmazza, a masodikat valami Focuscamera webáruház. Az viszont biztos, hogy ennek az oranak 40-45k korul van a piaci ara.MyStiQ írta: Sziasztok!
Villámkérdés, hátha valaki tud segíteni.
Mi a különbség a két okosóra között?
1: https://www.emag.hu/honor-magic-watch-2 ... /DQB1QGBBM
2: https://www.emag.hu/honor-watch-magic-2 ... /D3F12WBBM
17.000 Ft az eltérés, a Minos szót látom, csak nem tudom az mit takar, mivel "butább"...![]()
En egy Huawei Watch GT 2-vel szemezgetek, a barna szijas verziorol eszembe jut egy regi oram. Igy ahogy gyorsan vegig futottam, tudasra hasonlo, mint a watch magic 2. (Lehet hogy vegul a GT 2 Pro verzio lesz, csak mostanaban nem volt idom osszehasonlito videokat nezni meg ilyesmi)
Sziasztok!
17.000 Ft az eltérés, a Minos szót látom, csak nem tudom az mit takar, mivel "butább"...
17.000 Ft az eltérés, a Minos szót látom, csak nem tudom az mit takar, mivel "butább"...

- h3x0r
- 10+ eve van egy Braun botmixerem melle egy aprito resszel, amire ra lehet szerelni a gepetSüti írta: Srácok, konyhában jártas arcoktól kérdezném elsősorban. Aprító/turmix/daraboló multifunkciós valamit keresnék, nem tudom, hogy egyáltalán lehet e ezt mind 1 géppel letudni, de hátha.
- Vannak ezek a tetőt lenyomós aprítók, amibe kb bármit lehet aprítani, sajtot, magvakat, diót, stb.
- Vannak az álló turmixgépek, amikbe meg lehetne csinálni a fehérje shake-t (nem igazán csípem a shakerem), meg turmixot, meg ilyesmit.
A kettő kombinációját van ami tudja? Az álló turmixgépek esetleg viszik azt, amit az aprítók, ill fordítva?![]()
- allo turmixgepbol valami no name markat hasznaltam (ez amelyiknek a teteje mintha egy kancso lenne), majd vettem egy Bosch MMBM401W gepet. Smoothieknak nagyon jo, gyors, fagyasztott gyumolcsokkel is elboldogul. Van hozza 2 kulacs, ahogy kesz vagy, mar dobhatod is be a taskaba, csak a keseket kell nagyjabol 10 masodperc alatt elmosni. Egyetlen hatranya a "kancsós" tipussal szemben, hogy palacsinta tesztat nem lehet benne keverni, ugyhogy kemeny 4 ezer forintert vettem egy star light kezi mixert is.

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De jó, szerintem nagyon be fog jönni. Mi imádjuk, főleg a gyorsaság, akadásmentesség miatt. Mi már mindent csak azon nézünk.sebydani írta:Na a vétel mellett döntöttünk. Az idei kiadás 4K verzióját vettük, a nagyobb tárhellyel mert ott már alig volt különbség. Még csak ismerkedek vele de eddig nagyon tetszik, szerintem nem fogjuk megbánniSteve írta: Nincs mit.Örülök, hogy tudtam választ adni a kérdésekre.![]()
Haha majd ne felejtsd el bezárni az appeket. Nekem eltartott egy ideig míg rájöttem, hogy a kis képernyő gomb duplán majd rámenni minden ablakra és egyesével bezárni őket. Csak zabálja a memóriát, ha nem zárod be őket.
Majd a távirányítós tapasztalataidat oszd meg velem pls, kiványcsi vagyok a Siris mennyire használható.
Nem barátom a Siri

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na a vétel mellett döntöttünk. Az idei kiadás 4K verzióját vettük, a nagyobb tárhellyel mert ott már alig volt különbség. Még csak ismerkedek vele de eddig nagyon tetszik, szerintem nem fogjuk megbánniSteve írta: Nincs mit.Örülök, hogy tudtam választ adni a kérdésekre.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Ha esetleg az allo turmix mellett dontenel, a Bosch cuccokra 20% penzvisszafizetesi akcio van 15-ig. Csak regisztralni kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
Srácok, konyhában jártas arcoktól kérdezném elsősorban. Aprító/turmix/daraboló multifunkciós valamit keresnék, nem tudom, hogy egyáltalán lehet e ezt mind 1 géppel letudni, de hátha.
- Vannak ezek a tetőt lenyomós aprítók, amibe kb bármit lehet aprítani, sajtot, magvakat, diót, stb.
- Vannak az álló turmixgépek, amikbe meg lehetne csinálni a fehérje shake-t (nem igazán csípem a shakerem), meg turmixot, meg ilyesmit.
A kettő kombinációját van ami tudja? Az álló turmixgépek esetleg viszik azt, amit az aprítók, ill fordítva?
A kettő kombinációját van ami tudja? Az álló turmixgépek esetleg viszik azt, amit az aprítók, ill fordítva?

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
Nincs mit.Örülök, hogy tudtam választ adni a kérdésekre.
Ha Apple cuccaid vannak, akkor mindenképpen Apple TV.
Ami szerintem kérdéses, hogy melyik távirányítót preferálod. Ha a touchos akkor vedd azt, ami nekem van.
Ha a Siri bejön, akkor a legújabbat.
Ami fontos, hogy a 4. generáció alattit ne vegyél, mert egy csomó app azokat nem támogatja és be fog lasdulni hamarosan.
A másik kérdés a tárhely. Ezt el kell előre dönteni. Ha játszani akarsz, meg minden szart letölteni kipróbálni, akkor jobb a nagyobb. Nekem rajta van Nezflix,Telenor stream, itteni tv csatornák play appjai, Spotify, Plex, időjárás appek..meg jópár fölösleges batomság és bőven elég a 32GB.
Képminőségben a 4K 4th gen és felfelé tényleg magy ugrás, barátoknak/családnak van más generációk és jóval szebb a kép az újabbakon.
Ha Apple cuccaid vannak, akkor mindenképpen Apple TV.
Ami szerintem kérdéses, hogy melyik távirányítót preferálod. Ha a touchos akkor vedd azt, ami nekem van.
Ha a Siri bejön, akkor a legújabbat.
Ami fontos, hogy a 4. generáció alattit ne vegyél, mert egy csomó app azokat nem támogatja és be fog lasdulni hamarosan.
A másik kérdés a tárhely. Ezt el kell előre dönteni. Ha játszani akarsz, meg minden szart letölteni kipróbálni, akkor jobb a nagyobb. Nekem rajta van Nezflix,Telenor stream, itteni tv csatornák play appjai, Spotify, Plex, időjárás appek..meg jópár fölösleges batomság és bőven elég a 32GB.
Képminőségben a 4K 4th gen és felfelé tényleg magy ugrás, barátoknak/családnak van más generációk és jóval szebb a kép az újabbakon.
- sebydani
Röviden tömören mindent megválaszoltál amit kérdeztem volnaSteve írta:R24!sebydani írta: Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.![]()
![]()
Ilyen gyorsan nem szoktam reagálni, ez nem jellemző.
Dani, milyen jellegű kérdésed lenne?
Mi nem használunk már tv-boxot, csak Apple tv és Telenor stream. Nagyon elégedettek vagyunk. Gyors, az összes app megvan ami kell. Iphone-t, meg macbookot ugye airplayel azonnal rá lehet küldeni így ezért is ezt használjuk.
Ha nem Apple cuccaid vannak, hanem Android akkor lehet jobban megéri a Chromecast.
Ami nagy előny az a gyorsaság, egyszerűség az Apple TV-nél. Nekünk az Apple TV 4K 4generáció van. 32GB és az nekünk elég. Az összes fontos app rajta van játszani nem játszunk rajta, a lányomnak van egy-két lovas, táncos, meg unikornisos játék.![]()
A távirányítót és “írást” vele én imádom, a feleségem morog rajta, szerintem gyors és használható a touch távirányító. A legújabba a Siri a távirányító, azt nagyon dicsérik..én meg a Sirit nem szeretem csak a kocsiban hadználom, ott is mindig rossz címet keres ki nekem.![]()
Ha van kérdésed írj nyugodtan.

Köszi Steve!

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Steve
R24!sebydani írta: Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.![]()

Dani, milyen jellegű kérdésed lenne?
Mi nem használunk már tv-boxot, csak Apple tv és Telenor stream. Nagyon elégedettek vagyunk. Gyors, az összes app megvan ami kell. Iphone-t, meg macbookot ugye airplayel azonnal rá lehet küldeni így ezért is ezt használjuk.
Ha nem Apple cuccaid vannak, hanem Android akkor lehet jobban megéri a Chromecast.
Ami nagy előny az a gyorsaság, egyszerűség az Apple TV-nél. Nekünk az Apple TV 4K 4generáció van. 32GB és az nekünk elég. Az összes fontos app rajta van játszani nem játszunk rajta, a lányomnak van egy-két lovas, táncos, meg unikornisos játék.

A távirányítót és “írást” vele én imádom, a feleségem morog rajta, szerintem gyors és használható a touch távirányító. A legújabba a Siri a távirányító, azt nagyon dicsérik..én meg a Sirit nem szeretem csak a kocsiban hadználom, ott is mindig rossz címet keres ki nekem.

Ha van kérdésed írj nyugodtan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
3sebydani írta: Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.![]()
2
1
Steve komment.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
Srácok, Apple TV-t használ valaki? Szemezünk vele, érdekelne pár vélemény.

- h3x0r
Par eve volt egy utszakasz, ahol pont aszfaltoztak a jardat, mellette arok, ugyhogy en az ut bal szelen mentem gyalog. Egyszer csak jott mogottem egy biciklis, 16 eves kolyok, egyik kezeben persze a telefon, o ugy gondolta, hogy a legjobb az lesz, ha balrol eloz meg, azon a nagyjabol 30 centi szeles reszen.. o is az arokban kotott ki.wZoLee7 írta: Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magát![]()

Egyszer viszont haverommal mentem kocsival, kocsma utan 30 meterrel biciklin egy bacsi, nem eppen a legstabilabban haladt, haverom ki akarta kerulni, de mondtam neki, hogy inkabb alljunk meg; nagyjabol 3 masodpercen belul a semmibol a biciklit be az ut kozepere, majd elborul. megha nem is nagy sebesseggel, de fix telibe kaptuk volna.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ez már itt nagyon off, de bent vagyok magyar és szlovák bringás fb csoportokban is. Nálatok rengeteg a panasz az autósokra, heti 2-3 poszt erről, kamerás bringások stb., szlovák oldalon meg semmi, nyilván a hírekben vannak balesetek. Az én tapasztalatom is az hogy sokszor nagyobb biztonságban érzem magam nálunk az autók között, mint a bringa úton.Realista24 írta:Jóságos égwZoLee7 írta:
Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magát![]()
![]()
Nem, én nagyon aktívan figyelem a forgalma. Pont az autós szakaszon szoktam a sáv közepén menni, mert a széle olyan kátyús baszki, hogy még gyalog is életveszély és a tempó sokat esik ott. Viszont azon a részen nagyjából 5 mp-ént nézek hátra, mert nyilván ezen a szakaszon száguldoznak, mert az olyan szakasz![]()
Hogy hozzá is szóljak érdemben, egy 20-30 eurós xiaomi fülest használok fűnyírás és egyéb kerti munkák mellé, futáshoz, utazáshoz. Az árából kiindulva semmit nem vártam, és bár basszus az nem sok van, meglepően jó, jobb, mint amit vártam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jóságos égwZoLee7 írta:Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magátRealista24 írta:
Csak ahol ket bicaj út között nincs valasztas.
Kalimpal?
Ami zavar, hogy nem hallom ha jön valami, és némely barom pont 30-50 centire megy el 90-100zal mellettem az amúgy 40-60as táblánál. Meg tudok lepődni értelemszerűen.![]()

Nem, én nagyon aktívan figyelem a forgalma. Pont az autós szakaszon szoktam a sáv közepén menni, mert a széle olyan kátyús baszki, hogy még gyalog is életveszély és a tempó sokat esik ott. Viszont azon a részen nagyjából 5 mp-ént nézek hátra, mert nyilván ezen a szakaszon száguldoznak, mert az olyan szakasz

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet nálatok nem használják ezt a kifejezést. Amikor szerencsétlen halad de kihasználja az út teljes terjedelmét és nem mersz bemenni mellé megelőzni mert simán rádhúzza. Mondjuk egy fejhallgatós gőrkoris csajt egyszer majdnem ezért ütöttem el, de utána belöktem az árokba hát ha észreveszi magátRealista24 írta:Csak ahol ket bicaj út között nincs valasztas.wZoLee7 írta:
Forgalomban autok kozott? Mondjuk nem szereten bringauton sem de feltetelezem nem kalimpalsz menet kozben, mint par agent aki se hall se lat
Kalimpal?
Ami zavar, hogy nem hallom ha jön valami, és némely barom pont 30-50 centire megy el 90-100zal mellettem az amúgy 40-60as táblánál. Meg tudok lepődni értelemszerűen.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én aliról rendeltem kb. egy éve, 3ezerért egy Jabra elite 75t copytRealista24 írta:Ja, én nem attól félek, hogy kiesik a fülemből, hanem hogy otthagyom valahol. Asztalról leesik, porszivó felszívja, beesik ágy mögé, kocsiban ülés alá, mittudomén, millió veszélyforrás vanCaraway írta: Vezeteknelkuli fulhallgato az egyik legjobb talalmany eskuszom.Nekem airpods van, de tenyleg annyi mindenbe megkonnyiti az eletedet, hogy hihetetlen. Elhagyastol nem kell parazni, en is ettol feltem, de nem esik ki a fulbol. En hasznalom futashoz es konditermi edzeshez is, illetve szinte mindig ezzel telefonalok, ha tomegbe vagyok, de egy esetre sem emlekszem, hogy kiesett volna. Az airpodson egy dolog a zavaro, hogy hangot csak telon lehet allitani, maga a fulesen csak szamot tudok valtani.
Szoval aki venni akar barmilyet is, csak ajanlani tudom, nem fogja senki megbanni.![]()
![]()

Nekem már az is meglepetés volt, hogy megszólalt egyáltalán, de azóta is hibátlanul működik...

Nyilván nem szól úgy, mint az origi 50ezres, de nem zavarna ha elhagynám, edzésre, meg futásra viszont bőven megteszi..
Ami szép a dologban, hogy munkatársam már kétféle drágább fülest is elfogyasztott, amíg az enyém hibátlanul teszi a dolgát.
Én sok pénzért, ennek az eredetijét venném, mert formára baromira tetszik, nem túl nagy, ergonómiailag is tökéletes, szóval ugyanez jobb hangzással, több üzemidővel az bőven tökéletes lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, én nem attól félek, hogy kiesik a fülemből, hanem hogy otthagyom valahol. Asztalról leesik, porszivó felszívja, beesik ágy mögé, kocsiban ülés alá, mittudomén, millió veszélyforrás vanCaraway írta: Vezeteknelkuli fulhallgato az egyik legjobb talalmany eskuszom.Nekem airpods van, de tenyleg annyi mindenbe megkonnyiti az eletedet, hogy hihetetlen. Elhagyastol nem kell parazni, en is ettol feltem, de nem esik ki a fulbol. En hasznalom futashoz es konditermi edzeshez is, illetve szinte mindig ezzel telefonalok, ha tomegbe vagyok, de egy esetre sem emlekszem, hogy kiesett volna. Az airpodson egy dolog a zavaro, hogy hangot csak telon lehet allitani, maga a fulesen csak szamot tudok valtani.
Szoval aki venni akar barmilyet is, csak ajanlani tudom, nem fogja senki megbanni.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Én is bringához vettem Mpow M12-t aliról 30 dollárért.
Meg úszáshoz, mert ez (elvileg) vízálló, próbáltam, vízállónak tényleg vízálló, de a víz alatt nem kap rendesen BT jelet a partról, úgyhogy akkor picit elhallgat.
Egyébként bringán szerintem max jobbos fülesben játszik a dolog, én legalábbis semmiképp nem tennék mindkettőbe... bár én viszonylag sokat haladok autók között, úgyhogy meg is őrülnék ha nem hallanék semmit.

Egyébként bringán szerintem max jobbos fülesben játszik a dolog, én legalábbis semmiképp nem tennék mindkettőbe... bár én viszonylag sokat haladok autók között, úgyhogy meg is őrülnék ha nem hallanék semmit.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.