De ha nem lesznek komoly sérültek akkor ez a csatársor a világ egyik legjobbja komoly bl esélyekkelraul 4 ever írta:Európához szerintem is kevés ami most Münchenben van. Jó focista Gnabry, Sane, Coman de kéne még valaki lehet.ziro4vr írta: Haaland se normális, az öreg Róbert meg agyabeteg, bundesliga ide vagy oda. És azért nem is egy robbery van mellette, szerintem elég gyengus a mostani szélső felhozataluk.
Dárdai meg szerintem nem éli meg a tavaszt.
Musiala ígéretes am., Müller helyét átveheti majd a csatár mögött.
De nagy bajban akkor lesznek, ha Leva megint kiesik majd több hétre, főleg fontos meccsekre.. Moting/Müller messze nem elegek..
Herta most gyengén kezdett, de nem hinném, hogy Pali ne kapná össze őket, miatta remélem hogy nem lesz igazad, de ha nem húzna a szívem, objektív igazad volna..![]()
Bundesliga
-
Reteti
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Re: Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sane teljesen kipukkadt, a City-s korszaka nagy részében nagyon bírtam, még Madridba is ajánlgattam, de azóta semmit nem bizonyított, sőt. Coman szintén néha villan egyet de ennyi.
Pali filozófiája mellett meg kicsit elment a világ, ugyanazt tolja mint mikor megmentő szerepekben feltűnt, pár meccsre elegendő, de egy teljes szezonhoz kevés szerintem. Mondom ezt úgy, hogy mint karakter nagyon bírom, rendes, normális fazon. Neki haza kéne jönnie és valami komoly szakmai fejlesztő pozit betöltenie.
Pali filozófiája mellett meg kicsit elment a világ, ugyanazt tolja mint mikor megmentő szerepekben feltűnt, pár meccsre elegendő, de egy teljes szezonhoz kevés szerintem. Mondom ezt úgy, hogy mint karakter nagyon bírom, rendes, normális fazon. Neki haza kéne jönnie és valami komoly szakmai fejlesztő pozit betöltenie.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Európához szerintem is kevés ami most Münchenben van. Jó focista Gnabry, Sane, Coman de kéne még valaki lehet.ziro4vr írta: Haaland se normális, az öreg Róbert meg agyabeteg, bundesliga ide vagy oda. És azért nem is egy robbery van mellette, szerintem elég gyengus a mostani szélső felhozataluk.
Musiala ígéretes am., Müller helyét átveheti majd a csatár mögött.
De nagy bajban akkor lesznek, ha Leva megint kiesik majd több hétre, főleg fontos meccsekre.. Moting/Müller messze nem elegek..
Herta most gyengén kezdett, de nem hinném, hogy Pali ne kapná össze őket, miatta remélem hogy nem lesz igazad, de ha nem húzna a szívem, objektív igazad volna..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Haaland se normális, az öreg Róbert meg agyabeteg, bundesliga ide vagy oda. És azért nem is egy robbery van mellette, szerintem elég gyengus a mostani szélső felhozataluk.
Nem illik.
Lewa újabb tripla. Szegény Haaland hiába vágja a gólokat, a lengyellel nem bír.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
poronty írta: Haaland megint menti a Dortmund seggét. Nagyon okosan rúgta a rövid felsőbe. Mondjuk ott a gólnál a belőtt labda előtt, ahogy robbant a szar labdába nyúlás után, és Ő ér oda a két Hoffenheimes előtt, az volt a kemény.
Nem
Normalis
Jovore ra kell repulni.
Galacticos part 3
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Haaland megint menti a Dortmund seggét. Nagyon okosan rúgta a rövid felsőbe. Mondjuk ott a gólnál a belőtt labda előtt, ahogy robbant a szar labdába nyúlás után, és Ő ér oda a két Hoffenheimes előtt, az volt a kemény.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezek a németek geci nagy szadisták amúgy.Bayern is meg a válogatott is beledöngöl a földbe bárkit ha alkalma van rá legyen az a brazil válogotatott vb elődöntőben vagy egy szerencsetlen 5öd osztályú csapat. 
Más nagy csapat ha megvan a meccs ellötyögnek ezek meg rúgnak amennyit csak lehet
Más nagy csapat ha megvan a meccs ellötyögnek ezek meg rúgnak amennyit csak lehet
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ami ráadásul Bremer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az nem a Werder, hanem egy 5. ligás kis csapat és már 12.ziro4vr írta: Werder Bayern 0 - 10.![]()
Mr. Bundesliga vakon van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealMadridFanatic
Ez egy otodosztalyu csapat, nem?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
goretzka vs valverdeben nem tudnek donteni, szerintem a nemet jelenleg "keszebb" jatekos de az uruguayi jobb lesz a prime eveiben.
viszont kroos es modric is utolso szezonjaiban jar, case es isco is 30.-at tolti ebben a szezonban, szvsz diszkont aron jol jartatok volna vele, ingyen plane.
viszont kroos es modric is utolso szezonjaiban jar, case es isco is 30.-at tolti ebben a szezonban, szvsz diszkont aron jol jartatok volna vele, ingyen plane.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jólvan, nem ingyen akartam volna én, kaptatok volna érte 30-40 milliót utolsó éves szerződés lévén.Reteti írta:Jó helyen van őCsabi írta: kimmichert viszont nagy kármost kaptátok Alabát
![]()
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez igaz, viszont Fede eddig nem is volt stabil kezdő. Plusz az elmúlt években nem a gólerős középpályánkról voltunk híresek, még a a CKM-nek néha el is sült a lába.illgner írta:Jobb lehet, de ez még a jövő zenéje. Elnézve a statisztikákat, azért Goretzka csak összehoz durván évi 10-15 gólt, gólpasszt, amiben Fedének még javulnia kell.Kerlon írta: Goretzka nem kell, Valverde jobb.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bundásban Fede is hozna.illgner írta:Jobb lehet, de ez még a jövő zenéje. Elnézve a statisztikákat, azért Goretzka csak összehoz durván évi 10-15 gólt, gólpasszt, amiben Fedének még javulnia kell.Kerlon írta: Goretzka nem kell, Valverde jobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Reteti
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Jó helyen van őCsabi írta: kimmichert viszont nagy kár
Jobb lehet, de ez még a jövő zenéje. Elnézve a statisztikákat, azért Goretzka csak összehoz durván évi 10-15 gólt, gólpasszt, amiben Fedének még javulnia kell.Kerlon írta: Goretzka nem kell, Valverde jobb.