http://24.media.tumblr.com/f06f2fae23c3 ... o1_250.gif
Fúj! Moslékok. Az egész csapat és a szurkolók is!
Blatter meg...
Messi a jó fiú...

Népbutítás, csalás, ámítás, hazudozás... ez megy most!
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 29., kedd 17:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. október 29., kedd 17:10
Már most minden idők legjobbja, pedig 1 gólja van csak a VB-kendzsihad91 írta:Messi neve is fent fog maradni ugyanúgy, de ha pályafutása végéig nem pirít egy vb címet az bizony elég nyomos érv lesz a mindenidőkvalavoltlegjobbja cím megfosztására.Arra amúgy sincs semmi esélye R9 és Zizu mellett :P
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 16:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 29., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 16:35
Érdekes lenne, bár szerintem egyikből sem lesz edző, legalább is a pályán mutatott viselkedésükből leszűrve, vezér egyéniségek de inkább a góljaik miatt ,persze a lehetetlen nem létezik, de nagyobb esélye van egy zidane,vieira,hierro, vonalnak ahoz ,hogy jó edzők legyenek mint pl r9nek messinek vagy crnek akik mindig "csak" a saját dolgukat végezték.Csatárok közül talán Raúl az akinek jó esélye van arra ,hogy jó edző legyen karizmatikussága miatt, de nagyon nem mindegy edzői szemszögből,hogy a pályafutásodat a leshatáron töltöd vagy mondjuk középpályán ahol minden csapatrészlegben kénytelen vagy megfordulni elől is hátul is.Az biztos ,hogy ha Messi edző lesz az év edzője cím élete végéig oda lesz adva neki.Marky írta:az aranylabda mindig is egy szimpátiaszavazás volt. puskás, maradona se kapott és még sokan mások, akik megérdemelhették volna. ez teljesen szubjektív volt mindig is.
az viszont már szomorúbb történet, hogy annyira elnyomják a kor egyik legjobbját és húzóalakját, hogy az unokáink már ki fognak nevetni minket, amikor ronaldoról mesélünk.
arra leszek kíváncsi, hogy miután mindketten befejezik a pályafutásukat, ami még szerintem jó 10 év múlva lesz talán, miket fognak nyilatkozni. most természetes, hogy azt mondják, semmi feszültség nincs köztük, de ez a mesterséges gerjesztés le fog csapódni köztük. annyira megnézném 2030-ban egy clásicon őket a padonmessinek biztosan akkora mítosza lesz, mint most cruyffnak, ronaldot pedig di stefano mellett fogják emlegetni. két klublegenda, ha nem egyszerre lennének aktívak, a mindenkor legjobbjai közt emlegetnék.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. október 29., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. október 29., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. október 29., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 29., kedd 15:40
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 29., kedd 15:11
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. október 29., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 29., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 29., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2013. október 29., kedd 0:11
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 28., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 28., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 28., hétfő 20:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 28., hétfő 16:06
Szerintem te voltál itt az agresszív és felsőbbrendű komplexusos. A köszihello azt akarta jelezni, hogy mivel nincsenek érveid nem fogok vitatkozni veled, de úgy látszik nem ment át, ezért most leírtam világosabban, de a továbbiakban ne reagálj, mert fölösleges, én itt befejeztem.Babinho írta:Ezekkel a "Mégis miről beszélsz" meg "Köszhellókkal" menj máshoz. Ne legyél agresszív. Kisfiúknak nem áll jól. Szerintem normális hangnemben válaszoltam. A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet. És nem is 2-1-től vagy 5-0-ról beszélek. Hanem a játékról. De tiszteletben tartom ha szerinted igen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 28., hétfő 15:23
Ezzel csak az a baj,hogy egy ilyen kp-n átgázolna egy komolyabb csapat,mint HMCS a szomszédlyányon...sulytalan,nincs ki érdemben védekezzen...Ha pedig támadóbb akkor Illara-Modric-Isco. Ha pedig még esélyt akarunk adni a Ronaldo-Dimaria-Balenek akkor azt csak ilyen kp mellett tehetjük meg. Kreatív, sokat passzoló, agilis de védekezésben terület megszállás, visszazárás, letámadás.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem