HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 28., szombat 0:50
Szerintem irgalmatlan nagy baromság azt gondolni, hogy ő olasz bajnok akart lenni. Annak a ligának semmi sportértéke nincs már vagy 10 éve ( legalábbis CR korábbi eredményei szintjén), pláne ha az elmúlt évek Juventusával nyered meg.
Tökmind1, hogy éppen milyen uefa együtthatói vannak a bajnokságnak.
Több más dologra nem is reagálnék, pl az hogy a fizetésen ment-e a herce hurca vagy sem.. nemntudni, mert amikor Madridból elment még egy sajt. tájékoztatót se hívott össze. Ezt azért Ramos vagy Iker megtette, tehát körvonalakban tudhatóak voltak ennél a 2 embernél az okok. Mégha foltozták is a dolgokat. Azt is lehet tudni, hogy egyik esetben sem a klub volt a kérő, hanem fordítva. Ezek tudott dolgok. Szóval ahogy írtam nem akarok belemenni..
Szóval nagyon feltételes mindaz amit leírtok, és nem is értem, hogy ez itt nem zavar senkit, így lelécelni egy szarabb csapatban, ahol az eredmények messze az elvártak szerint alakulnak, így aztán később azbutolsó napokban, lelécel egy most jobbnak ígérkező csapatba ( egykori otthonába) fele pénzért. ( Ha jók az infók az utolsó madridi bérétől, és az utoljára 18ban ajánlott madridi bérétől is sokkal kevesebb ez a lóvé).
Közben, meg itt engem, kerlont meg wzoleet leszámitva senkit nem érdekel, hogy az 5. BL győzelme estéjén miért veri be a durcát, közli kupával a kezében minden előzmény nélkül hogy ez volt az utolsó meccsem, helló, aztán még 3 év múlva se tudjuk meg hogy ez miért vagy hogy. Még hazudni se tudott egy rosszat a kamerába, hagyott egy olyan videót mint ma a Juvésoknak aztán csuma.
Hát ha nektek ez elég, OK.
A BL győzelmek fantasztikusak voltak. Legend. De maradt bennem hiányérzet ezért azért, amazért.
Mindegy.