Az új officialKerlon írta:Annak sok értelme nem lenne.Pad'em írta: Juve kölcsönvenné Hazardot.
Ma Casemiro miatt tuti nem lesz bejelentés, ez az ő napja.
Holnap meccsnap.
Vasárnap Mbappe. Trust me.
(Very reliable)

HozzászólásSzerző: impossible » 2021. augusztus 27., péntek 17:21
Az új officialKerlon írta:Annak sok értelme nem lenne.Pad'em írta: Juve kölcsönvenné Hazardot.
Ma Casemiro miatt tuti nem lesz bejelentés, ez az ő napja.
Holnap meccsnap.
Vasárnap Mbappe. Trust me.
(Very reliable)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 17:07
Annak sok értelme nem lenne.Pad'em írta: Juve kölcsönvenné Hazardot.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 16:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 16:38
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 27., péntek 16:37
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, csak egy újabb twitter üzenet, de az alján a Very reliable meggyőzött.Realista24 írta: Chelsea, PSG ... all the European teams that want @ErlingHaaland ... lose hope.
Months ago he reached an agreement with the Real Madrid and he will be a blanco player from next season.
[@josemorenoco]
(Very reliable)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 16:36
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 16:34
Én csak control Smittelekbabaking írta:Realista24 írta:
(Very reliable)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imádom, hogy itt jobbnál jobb rilájaböl emberek osztják az észt és keresek magukat degeszre ha bejön mert öl megmondták.
Persze van egy csomó közülük akiknek belsös infóik vannak de az a (very reliable) felirat mint valami kinai copy-s mezen az (original quality) felirat. Occó na...
Vagy ezt te írtad oda?
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 27., péntek 16:33
Realista24 írta:
(Very reliable)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 16:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 27., péntek 15:29
Vagy amikor fifa karrier módban tolod és a 3. szezondban már mindenki máshol vanTjacks írta: Nah most olvasom hogy Allegri szerint sem marad CR tegnap közölte vele. Besírsz ezen a piacon, Ramos,Messi,Mbappé,CR mind klubot vált, olyan ez gyerekek mint vmi túltolt final episode valami epic sorozatban![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 27., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 14:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 27., péntek 14:17
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 27., péntek 14:02
ikarus93 írta:Sztem ez a legdurvább mercato a modern foci korában.petiamadridista írta: Ilyen izgalmas, olaszosan szólva, mercatot én még nem láttam.
Egészen elképesztő az elmúlt 3 nap. Egészen elképesztő.
A neten lógok 3 napja. Hihetetlen.
![]()
Még egy Haaland PSG összejön a végén, aminek nem örülnék.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 14:00
Dehogy jön össze. Richarlison lesz abból.ikarus93 írta:Sztem ez a legdurvább mercato a modern foci korában.petiamadridista írta: Ilyen izgalmas, olaszosan szólva, mercatot én még nem láttam.
![]()
Még egy Haaland PSG összejön a végén, aminek nem örülnék.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 13:57
Sztem ez a legdurvább mercato a modern foci korában.petiamadridista írta: Ilyen izgalmas, olaszosan szólva, mercatot én még nem láttam.
![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. augusztus 27., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 13:39
Semmivel se gyengebn a Juve keret, mint egy Milan es iden nem Pirlo bohockodik makd a padon naluk.Berti írta: Izgi ez a csatárkeringő itt a célegyenesben.
Valószínüleg CR-Mbappet pótolni akarják a klubok, PSG helyére ha Haaland/Lewa menne, akkor őket is felsőpolcos emberrel kell pótolni, míg a Juve Kean/Icardi opciókkal pótolna.
Mindenképp ennek a legnagyobb vesztese a Juve lesz, ahol Morata-Dybalaval véleményem szerint tovább süllyednek majd. Kumma nagy szerencséjük van, hogy az Inter szétvágta magát egy nyár alatt, a Roma most kezd alapozni és, hogy a Napoli leeresztett. Várhatóan a Milan és az Atalanta fog dominálni idén.
CR a Cityben. Ezt még mindig nem sikerült megemészteni. Voltak nagy fogások az idén, de ilyen meglepő egyik messze nem volt.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 13:37
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem