Nem az egyéni teljesítményéről beszéltem, meg hogy mennyi gólt lőtt. Mit nyert meg?? Serie A-t ?? Azt előtte a Juve nélküle is behúzta zsinórban 7szer.Remy írta:Hát, maradjunk annyiban, hogy ez a HSZ a vicc inkább. Az ember szarta a gólokat. Egy olyan csapatban lett gólkirály, ahol jó, ha évtizedenként sikerül az valakinek. Sarri egy óriási kókler, a csapattársai nagyrészt szintén.petiamadridista írta: Az komoly ManUnited lesz.
Ettől még CR7 elmúlt pár éve egy vicc.![]()
Én úgy gondolom, hogy a helyzethez mérten, bőven kihozta a maxot a Juvés kalandból. Megnyert mindent a BLt kivéve, öregen, rövid idő alatt.
Amikor meg odament nem ez volt a helyzet amit vázolsz, legalábbis egyáltalán nem így volt kommunikálva. Ez utólagos CR fanboyság ráhányni mindent a Juventusra. A Juve pont hogy erősebbnek tűnt akkor, mint most.
Én haragszom az emberre. Ez a hátsó ajtós távozása 3 éve hirtelen a semmiből egy Juventusba, amit az ő korában a sporszakmai értékeket is figyelembe véve egy irgalmatlan nagy lutri volt.
Lehet a pénzről beszélni. Persze iszonyat megszette magát, de ahogy látszik nem csak azért ment oda, hiszen akkor kitöltené a szerződését.