Mert imponálni akart Pereznek, hogy megéri az árát, de utóbbi leszarta.sebydani írta: Minek ment oda eleve..![]()

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 13:26
Mert imponálni akart Pereznek, hogy megéri az árát, de utóbbi leszarta.sebydani írta: Minek ment oda eleve..![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 13:19
Fogalmam $inc$.sebydani írta: Minek ment oda eleve..![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 27., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 27., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 27., péntek 12:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 27., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 27., péntek 9:40
Azt azert tegyuk hozza, hogy nem ugy nezett ki a tavasz, hogy ilyen lancreakcio kialakulhat. Szerintem Mbappe elmozditasahoz nagyon kellett az, hogy Messi varatlanul atmenjen a PSG-be.Pad'em írta: Cristiano Ronaldo also informed his Juventus teammates that he wants to leave. Jorge Mendes will be in direct contact with Man City today to discuss Ronaldo’s salary - it won’t be €31m net per season as current one. [FabrizioRomano]
Florentino Perez in April: "In general, there will not be big transfers this summer."
Messi - PSG
Grealish - Man City
Ramos - PSG
Varane - Man Utd
Lukaku - Chelsea
Hakimi - PSG
Sancho - Man Utd
Ronaldo - Man City
Mbappe - Real Madrid
![]()
![]()
Nem tudom volt e ilyen beteg nyár valaha. Max a 09-es, akkor Perez egyedül hozott egy ilyen sort![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 27., péntek 9:30
A MU a legértékesebb brand velünk együtt, a tulajdonos is jól áll, valamint az angol marketing miatt is jól kaszálnak.RealMadridFanatic írta: Összességében nem mentem utána hogyan alakultak az átigazolási díjak a korábbi évekhez képest, de a lenti listán ingyen igazolások, olajcsapatok, a MU és mi vagyunk. Előbbit nem tudom honnan van ennyi dellája, amikor évek óta semmit nem érnek el (jól felépített brand, az tény), mi meg nem vettünk senkit 2 szezon óta, hogy most tudjunk. Annyira nem lőtt mellé Perez szerintem.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. augusztus 27., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 27., péntek 8:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 27., péntek 5:08
Még Zidane leülhetne a barsza kispadjára vagy hozzánk jöhetne Csávi. Kicsit mar olyan ez a mai fotball mint a megboldogult barátok közt volt, mindenki mindenkivel.flori írta: BREAKING: A conference call is underway between Jorge Mendes and #ManCity. There's ‘total agreement’ between CR7 and #MCFC
Ezt tényleg nem hiszem el.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 27., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 27., péntek 0:01
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:55
flori írta: Mi ez a City CR frigy?Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:49
Endgame… bl döntő sajtótájékoztató gvardiola szerint Céronaldo a legjobb Ramos szerint Messi majd eltöri céronaldo kezét gvardiola meg kinyomja messi szemét.flori írta: Mi ez a City CR frigy?Ne csináljon már bohócot magából, annyira hangoztatta mindig, hogy mennyit jelent neki az MU. Tényleg mi van a focival? FM szintű igazolások.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:42
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem