eddig is csak azért voltál előttem mert a szezon elején bale ott volt a csapatomban cserélgettem -4 pont, utána ellőttem a wildcardot és kb 1 hónapja -12 ponttal eltávolítottam a csapatból rvp-t.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 2., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 2., szombat 18:06
Igen. Így meg is fogsz előzni szerintem.Galacticos írta:nálam ben arfa egy percet nem játszott de a kezdőmben volt.
viszont livermore a padon, és ő 3pontot szerzett, akkor livermore pontjait megkapom?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 2., szombat 18:05
nálam ben arfa egy percet nem játszott de a kezdőmben volt.GT37 írta:Amúgy azt nagyon szeretem, amikor az egyik középpályásom nem kezd, a padon lévő viszont igen, és ad egy gólpasszt, én már nagyban örülök, hogy milyen jó lesz, hogy automatic substitutionnel bekerülhet a csapatba a nem játszó ember helyett, erre a 76. percben mégiscsak becserélik azt a játékost, aki nem kezdett, persze nem csinál semmit, csak kap egy sárga lapot. Úgyhogy bent is marad a kezdőmben nulla ponttal, miközben az ötpontos emberem ott van a padon.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 2., szombat 18:02
Én meg órákat elmélkedtem azon, hogy Agüero vagy Suárez legyen a csékám. Végül Suárezre nyomtam, úgyhogy a kis argentin parádéja után remélem, ő is futószalagon szállítja majd a pontokat...Galacticos írta:még a múlthéten a chelsea-city előtt yayatouréról levettem a csk szalagot, és odaadtam agüeronak.
jó döntés volt, a chelseanek gólt lőtt.
most meg eddig hozott 30(!) pontot.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 2., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 1., péntek 9:26
Igen, kicsit késlekedik, ahogy szokott. Viszont ha végre hozzáadja ezeket a pontokat, akkor szerintem megint felugrok az első helyre.Anis írta:szerk: egyre biztosabb h a maiakat még nem adta hozzá
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 1., péntek 1:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 31., csütörtök 10:23
Jaja, most nézem, vissza is csúsztam a második helyre. Viszont jön még többek között Cani, Koke, illetve Diego Costa csékáként.Galacticos írta:gt csak jelzem hogy raisennel ott vagyunk mögötted, és mindkettőnknél ott van cé csk-ként azaz eddig laza 66 points.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 30., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 30., szerda 15:32
Persze, a ligában a Standings fülnél rákattintasz a csapatnévre, és ott van.Anis írta:megnézhető más kerete?
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 30., szerda 15:29
igen, tudom. Lopez kapus ezért is kapott -2 pontot.Galacticos írta:a laligásban ha valakid nagyon szar akkor az mínusz pont.
megnézhető más kerete?GT37 írta:Ha összeadod a pontjaidat, látod, hogy az bizony pont annyi, amennyinek lennie kell.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 29., kedd 17:51
most olvasom facebookon, hogy már csak ezen a hétvégén használhatod ezt ki.GT37 írta:Ez komoly?Ferencváros írta:súgok egy titkot. nem kötelezőek a cserékNekem csak kapuscserém van, a többieket eladtam, így meg tudom venni a drágább játékosokat. Most pl. megvettem Ignjatovicot 3,5 millióért, meg Ayud Daudot 4 misiért
Színvonalas a játék.
Mindjárt meg is nézem, ha igaz, Fioláék mennek a búsba.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 29., kedd 13:46
Ez komoly?Ferencváros írta:súgok egy titkot. nem kötelezőek a cserékNekem csak kapuscserém van, a többieket eladtam, így meg tudom venni a drágább játékosokat. Most pl. megvettem Ignjatovicot 3,5 millióért, meg Ayud Daudot 4 misiért
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 29., kedd 13:41
súgok egy titkot. nem kötelezőek a cserékGT37 írta:
MB1 Fantasy: egyik játékosom sem nyújtott kiemelkedőt, sőt, Besic 21, Fehér Zoli 20, Kanta 19, nagyjából ennyi. 1049. vagyok a kilencezervalamennyiből.Én is gondolkodom azon, hogy eladom őket...Ferencváros írta:Simon és Fiola utolsó esélyét cseszte el nálam
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 29., kedd 13:12
Ha összeadod a pontjaidat, látod, hogy az bizony pont annyi, amennyinek lennie kell.Anis írta:de csak azért mert sztem valamit rosszul számol ez az izé... előző forduló végén 900 pontom volt, most +59 pont = 959. DE! CR 18, Costa 14, Neymar 16 már kapásból 48 és még van pár játékos (mondjuk a komplett kp-ról senki sem játszott, de helyette tett be védőket automatikusan). de sebaj, 1et cseréltem és 1et már elterveztem a köv forduló utánra.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 29., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 29., kedd 13:02
de csak azért mert sztem valamit rosszul számol ez az izé... előző forduló végén 900 pontom volt, most +59 pont = 959. DE! CR 18, Costa 14, Neymar 16 már kapásból 48 és még van pár játékos (mondjuk a komplett kp-ról senki sem játszottGT37 írta: Ismét az első helyen.
HozzászólásSzerző: RMDave » 2013. október 29., kedd 12:38
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 29., kedd 12:37
Akkor grat, elég jól összerakott kis csapat.RMDave írta:Az FC BDSRSTNT az én csapatom
HozzászólásSzerző: RMDave » 2013. október 29., kedd 12:33
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem