Valaki nem tud olyan orszagosan elerheto sportboltot, ahol elfogadjak a szep kartyat?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. augusztus 27., péntek 20:37
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 27., péntek 9:28
Az öregúr úgy nyilatkozott, hogy levadásszák őket. De gondolom azóta már el is felejtette.p.csabi1 írta: Azért kiváncsi lennék Biden elnökre meg a csapatára,hogy mit szólnak ahhoz hogy meghalt a robbantásokban sok amerikai katona,meg ugye már most több mint 100 emberről szólnak a hírek.
Ez meg no comment...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 27., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 27., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 27., péntek 8:59
füst írta: https://mandiner.hu/cikk/20210826_video ... entoakciot
(MTI)Azon magyarok 100 százalékát sikerült hazahozni, akiről volt tudomásuk és jelezték, hogy haza akarnak jönni. Hozzátette: a magyar katonákat az elmúlt 18 évben segítő afgánok közül szintén mindenkit sikerült kimenekíteni, aki időben felvette a kapcsolatot a magyarokkal, összességében a „magyar érdekeltségű afgánok” 87 százalékát hozták ki, 57 afgán családot, 180 gyermeket.
Szép munka! Pont időben végzett a MH, a tegnaptól kezdve már semmi jóra nem lehet ott számítani.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 8:27
(MTI)Azon magyarok 100 százalékát sikerült hazahozni, akiről volt tudomásuk és jelezték, hogy haza akarnak jönni. Hozzátette: a magyar katonákat az elmúlt 18 évben segítő afgánok közül szintén mindenkit sikerült kimenekíteni, aki időben felvette a kapcsolatot a magyarokkal, összességében a „magyar érdekeltségű afgánok” 87 százalékát hozták ki, 57 afgán családot, 180 gyermeket.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2021. augusztus 22., vasárnap 6:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 22., vasárnap 1:16
max 3 nappal előtte kell lenni tesztnek, majd miutan megerkeztel, akkor a masodik napon szinten teszteltetni kell magad (pcr). a megerkezesed napja 0. napnak szamit'shutterisland írta: tudom, hogy a google a baratom de mar kiakaszt, hatha valakinek van tapasztalata.
szoval szeptember 2-an kapom a 2. pfizert, akkor elvileg ugye sem otthon sem itt a uk-ben nem kell self-isolation, miutan visszajovok ?
par napra mennek csak utlevelet hosszabbitani.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. augusztus 21., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 21., szombat 20:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 18., szerda 22:56
Kedves Érdeklődő,
Igen, a hatályos jogszabály szerint védett felnőttel érkezhet nem védett kiskorú.
üdvözlettel,
BN
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 18., szerda 18:18
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. augusztus 18., szerda 18:05
Köszi az infót, így már pici értelmet nyer, hogy miért mernek ezek többel menni, mint ami szabályos lenne. MOndjuk szerencsére be volt kapcsolva a WAZE, az szólt majdnem mindig, amikor sebességkorlátozás volt (80-100 az autópályán, alagutak előtt nem szólt). Illetve volt néhány sebességmérő zóna is - amiket idehaza is akarnak majd bevezetni, arról is szólt, még szerencse... a 100 IG-L jelzést kiírhatnák legalább egyszer, hogy mit jelent, az osztrákokon kívül gondolom senki nem tudja, hogy mit takar ez a jelzés. Na, épp ezekkel nem foglalkozott általában senki sem.ANDS írta:Azt tapasztaltam, hogy autópályán 130 a megengedett, de 145- ig nem szólnak érte. Ismerősömmel mentünk, nem fért a fejébe, ő 160- al ment. Megbüntették pár óra alatt kétszer is. Mondta neki a rendőr, hogy max. 150- el menjen, azért nem szól senki, de a 160 az túl sok._Bushido_ írta:
Én is ugyanígy ártam 2019 decemberben. Tesómmal karácsonyi vásárra mentünk ki, bementünk a belvárosba, találtam egy jó kis parkolóhelyet. Kerestem előrefelé-hátrafelé is táblákat, parkolóórát, de sehol semmi. előttem-utánam lévő pár autó szélvédőjét is megnéztem, de semmi... amúgy rengeteg helyen sajnos úgy működik, hogy tabakban kell venni parkolópapírt és azt kell kitölteni a megfelelő módon. A különböző színek különböző időtartamokat jelölnek asszem. én is épp 36 eurós csekket kaptam. Nemsokra rá kimentem a határon első bankban megkérdezni, hogy ezt most tényleg be kell fizetnem?!sajnos be kellett. túl jó helyen volt az a parkoló a karácsonyi vásárhoz...
![]()
Ausztriában vajon ezek a sebességkorlátozó táblák mennyire érvényesek? Kint voltam az elmúlt 6 napban Ausztria túlsó felében, rengeteget autópályáztunk az utazások során, és a tapasztalatok alapján minden autópályán lévő alagút elé 100-as tábla volt téve. Néhol abszolút indokolatlan helyekre 80-as, 100-as táblák (pl Grazot kikerülő autópályarész, hangvédő falakkal!!!). Érthetetlen, hogy én tudatlanul majdnem mindig lelassítottam az adott sebbességre, de ennek ellenére ugyanúgy mentek el mellettem az autók... autópályán 130, picikével felette mentem, és simán mentek el mellettem a SUV-ok, audik, BMW-k. Ott 150 lenne, vagy mi? kicsit hülyén éreztem magam.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 18., szerda 15:46
igyekszem, de még nem vették fel a telótJim írta:
hívd fel őket, és beteszik a csomagba ha szépen kéred
a feleségem elintézte![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 18., szerda 15:03
hívd fel őket, és beteszik a csomagba ha szépen kéredcsababarca írta: Az aréna4 telekomnál csak új előfizu esetén kerül be? Hiába van nekünk a szupermega családi hd extra csomagunk, újra kellene kötni hogy bekerüljön?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. augusztus 18., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 18., szerda 13:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 18., szerda 13:16
Remek, mekkora baromság.sebydani írta:Igen, nekem is pontosan így lett anno.csababarca írta: Az aréna4 telekomnál csak új előfizu esetén kerül be? Hiába van nekünk a szupermega családi hd extra csomagunk, újra kellene kötni hogy bekerüljön?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem