Néztem a jó kis Európa Konferencia Liga vagy mi a tököm meccset.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 27., péntek 8:51
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 27., péntek 8:44
ANDS írta: Tanul a hibáiból, talán. El lehetett volna hozni 2017 nyarán, nem tette.
Aztán helyette 2018- ban eladta cr7- et.
Ezután nem jött nyáron senki, de elment Morata.
Aztán jött a kapkodás, Hazard, Jovic,
meg az ifi helyett a nagycsapatba Rodry, Vini.
A védelmet, a védekezést most helyre kéne tenni, mert 2 meccsen 5 gólt kapni azért sok, pláne, hogy nem top csapatok ellen jött össze.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 27., péntek 8:43
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 27., péntek 8:41
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. augusztus 27., péntek 8:36
Támogatom!Realista24 írta:Gergővel azért valahogy elintézem, hogy amikor Mbappé kommetet írnál, ne engedje elküldeni. Topicjába, ha lesz, bele sem nézhetsz.Remy írta:
Aztán futhatunk még egy védőért is, mert épp most nyírtam ki Alaba karrierjét azzal, hogy jegyet vettem az Ausztria - Skócia meccsre.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 27., péntek 8:26
Nem értem miért kell ehhez Mbappé, szerintem már a hétvégi Levantés tweetjével vesztett meccs véglegest ért.Csabi írta: kibannoljuk. nem kell a felesleges munka.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 27., péntek 8:24
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 27., péntek 8:16
T-shirtFlag of France Ferland Mendy is open to giving his shirt number (#23) to his good friend Mbappé.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 8:10
Gergővel azért valahogy elintézem, hogy amikor Mbappé kommetet írnál, ne engedje elküldeni. Topicjába, ha lesz, bele sem nézhetsz.Remy írta:Aztán futhatunk még egy védőért is, mert épp most nyírtam ki Alaba karrierjét azzal, hogy jegyet vettem az Ausztria - Skócia meccsre.Csabi írta: én még mindig nem tudom elhinni, hogy az öreg elhozza nekünk bappét![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 27., péntek 8:09
Tjacks írta:Tényleg izgatott lehetsz, máskor a 10:00 órás meccs kezdésnél már alszolRealista24 írta:Nasser Al-Khelaifi: "Real Madrid's bid for Mbappé is accepted, the transfer closes tomorrow." @marca
Az öreg ezt is hozta nektek![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 27., péntek 4:54
Tényleg izgatott lehetsz, máskor a 10:00 órás meccs kezdésnél már alszolRealista24 írta:Nasser Al-Khelaifi: "Real Madrid's bid for Mbappé is accepted, the transfer closes tomorrow." @marca
Az öreg ezt is hozta nektek![]()
HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:08
Aztán futhatunk még egy védőért is, mert épp most nyírtam ki Alaba karrierjét azzal, hogy jegyet vettem az Ausztria - Skócia meccsre.Csabi írta: én még mindig nem tudom elhinni, hogy az öreg elhozza nekünk bappét
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:03
Mbappé esete is mutatja, hogy Real >>>> bármi más.Csabi írta: mondjuk arra felkészülhetünk, hogy a következő 10 évben a psg mindenkit megvesz, akit velünk szóba hoznak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 26., csütörtök 23:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:57
Jaja, meglesz. 99%Realista24 írta:Calma, nem kamu, csak még nem Ofi.Pad'em írta:
Nem hiszed el de én is beakartam tenni a Nasser idézetet, de utána néztem elöbb és láttam, hogy nincs máshol, úgyhogy gyanúsan kamu leszGondoltam, hogy te ráfutsz
Majd az officialt hozom![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:52
Calma, nem kamu, csak még nem Ofi.Pad'em írta:Nem hiszed el de én is beakartam tenni a Nasser idézetet, de utána néztem elöbb és láttam, hogy nincs máshol, úgyhogy gyanúsan kamu leszRealista24 írta: Pad'em a lényeget ataludtamegérdemelte volna hogy ő írja be először.
Gondoltam, hogy te ráfutsz
Majd az officialt hozom![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 26., csütörtök 22:49
Nem hiszed el de én is beakartam tenni a Nasser idézetet, de utána néztem elöbb és láttam, hogy nincs máshol, úgyhogy gyanúsan kamu leszRealista24 írta: Pad'em a lényeget ataludtamegérdemelte volna hogy ő írja be először.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem